2009

Å, jag vet precis hur jag vill ha håret och sminkningen ikväll. Fast sen hur väl jag lyckas får jag se.
Yaya. Blir nog långklänningen iaf, orka den korta. Börjar bli lite less på det nu, känns som samma hela tiden. Lite förändring vore ju skoj. :)

Jag hade ställt klockan på tio i morse och Elvis var så duktig som kom och väckte mig tre minuter i tio. Då slapp jag ju höra det "hemska" ljudet iaf. Nu somnade jag i stort sett på en gång när jag kommit in med honom men... ah. Det var inte meningen. Jag stod på toan och hade börjat fixa iordningt mig lite smått då jag fick värdlens kramp i magen. Det kändes ungefär som då man har sex då killen råkar komma alldeles för långt in då det stöter till så hemskt fast värre(ursäkta exemplet, men jag kan inte gämföra det med något annat). Aja, sen blev jag iaf yr, så pass att det kändes som om jag skulle svimma och så mådde jag bajs. Fick sätta mig ner och luta mig mot toadörren och förbereda mig på att spy. Yrseln och illamåendet gick över efter en stund iaf men magontet gick inte över förrän ett bra tag efter. Iaf så la jag mig i soffan och råkade somna. Jag sov till strax innan ett, men med tanke på hur länge jag och Johnny var vaken inatt så var det väl inte så konstigt. Nu mår jag prima iaf men känner mig lite stressad. Sitter just nu och vänta på att brunisen ska torka så jag kan börja locka håret.

Ah, fest ikväll iaf. Wihoooo!

Mmm...

Å, jag har köpt godaste blodapelsinernaICA idag, har redan hunnit få i mig två stycken. Vill ha fler men då kommer jag inte orka äta någon middag. Det blir gómiddagen idag ju, potatiskroketter med smak av vitlök, potatissallad (till mig), fläskfilé och en massa sallad. GOTT!

H&M
katalogen fick jag idag också, så nu blir det till att kolla in lite nya sommarkläder. Och syrran har klippt sig... KORT! Men det blev faktiskt snyggt. Jag älskar hennes lugg just nu.



Och imorgon blir det nyårsfirande hos Cissi. Hon ska bjuda på middag och sen blir det lite drickande. :)
Skojsigt! Fast jag har inte bestämt mig för vad jag ska ha för klänning än. Blir antingen långklänningen som jag hade på jul eller så blir det den nya nyårsblåsan... Jag överlämnar det till Johnny. :P

Nu blir det till att skära upp lite sallad.
PUSS och gott nytt år på er!

Brinnande pojkar

Det måste vara något olycksbådande över mina två "pojkar". Båda två hann brinna innan julafton var slut.
Det var Elvis som började. Johnny stod och dammsugade vid granen och som vanligt är Elvis där och är i vägen. Så sög Johnny lite med dammsugaren på pälsen hans för att han skulle gå därifrån... Och nog gick han därifrån, men åt lite fel håll. Han gick bakom granen som vi hade tänt ljus bredvid och självklart vägrar Elvis backa därifrån och springer rätt in i ljusen. Han börjar brinna och det är inte lite heller, men som tur är så är Johnny snabb och slänger handen över Elvis så att elden släcks... Och det leder till att Johnny river ner ännu ett ljus så vi får en massa blått stearin fulla väggen och lite i pälsen på Elvis.
Som tur är så brann det bara bort lite av pälsen, det syns knappt och stearinet kammade jag bort. Och nej, Elvis är inte rädd för ljusen efter detta.

Sen på julafton när vi var nere hos Johnnys mamma för att äta lunch var det Johnnys tur. Lena hade ställt upp lite ljus ovanför spisen, det var ju ändå ingen som nådde upp dit... Förutom Johnny. Och han ska självklart lyckas bränna upp håret. Han hade känt hur det började lukta bränt och hörde hur det knastrade. Han tappade som tur var knappt nå hår han heller. Men snacka om att dom hade otur.


Idag har vi iaf städat i stort sett hela dagen och imorgon hade jag tänkt gå och söka jobb på dagiset. Fast jag får se om jag hinner, Slippy kommer i morgon och så har vi tid för tvättning. Jag kan ju alltid gå på tisdag annars.
Nu blir det väl tv. :P

Julafton och tankar som gnager...

Långklänning och en massa smycken på. Jag som typ aldrig använder örhängen hade det för en gångs skull idag. Tror ni det var någon som lade märke till dom? Nej, för allt mitt hår är bara ivägen ändå. Onödigt köp. Men resten lades det ju märke till iaf, speciellt mitt snygga armband. Ni måste få se det sedan. :)

Vilken jul det blev alltså. Vi har verkligen haft fullt upp.
Morgonen började med att Johnny väckte mig vid nio med en julklapp och lite massage. Sen kom slippy och efter det blev det lite mer julklappsöppning. Vid ett åkte vi ner till Johnny´s mamma för att äta lunch och vara med vid julklappsutdelningen (som Lisa fick sköta. :)...), sen var vi hemma en stund, gick vidare upp till mina morföräldrar för att äta middag med släkten och vara med på julklappsutdelningen, for hem för att lämna hundarna och sen gick vi till Johnny´s morföräldrar. Sen var det tänkt att vi bara skulle hem och se på film, mysa och så... Fast det slutade med att vi hamnade nere på motellet. Susanne kom också dit, vilket jag tycker var väldigt trevligt.

Men iaf... Vissa (en speciell person) är så himla dum upp i huvudet. Jag har knappt ord för det. Sån jävla skitstövel!
När jag kommit hem gick jag ner igen för att möta Susanne sen följde jag, Lina och Erik med henne en bit hem till henne. Sen hade Johnny tappat mobilen nere på motellet så jag ringde till Fredde och han skulle ta den. Så ringde han igen och jag sa att vi kunde komma och hämta den i morgon vid 12:00 eftersom vi ändå ska in till stan då... Men så ringer han sen igen precis då jag kommit upp i lägenheten och säger att han inte orkar och att vi skulle mötas vid Statoil för att hämta/lämna mobilen. Jag hinner nästan ändå ner till honom, men han följer en bit upp iaf (för att få skjuts hem av Nordlund. Latis. haha!)... Aja, ett jävla springande har det blivit iaf.

Men det jag egentligen ville komma fram till är att jag tror att jag inte är så jävla tacksam mot Johnny som jag borde vara. Nog kan jag bli glad över många smågrejer han gör, som man kanske egentligen inte skulle ha märkt, men jag tror att jag är ganska blind för en hel del också. Har försökt väcka Johnny för att prata om det men.. Ah. Det gick inte så bra precis. Därför tänkte jag att det kunde vara skönt att skriva av sig lite här. Nog för att jag tappat typ alla ord jag hade tänkt använda. Men ändå.
Kanske blir så, att man blir lite väl blind i ett förhållande efter ett tag. Illa ändå. Jag ska försöka vara mer uppmärksam och vara mer tacksam, så att han verkligen får känna det. Lillgubben! <3 :)

Kan inte sova nu heller, fastän att jag är rätt så trött. Är en del tankar som gnager upp i huvudet på mig. Funderar iaf på att ta mig något att äta och se om det finns någon gullig julfilm att se.
Men först bilddagboken.

Måste bara lägga till att julklapparna som jag fick av Johnny i år... Wow! Inga smycken eller så, men så pass personligt att jag blev himla glad över dom. Inte för att jag inte blivit glad över det jag fått de andra jularna, men det här var liksom... Wow!

PUSS och God jul!

Jul, jul...

Äntligen har snön kommit tillbaka. :) Dock ingen julkänsla för mig än.
Det hade nog varit mer om vi hade haft några fungerande tv-kanaler. Hur ska våran jul se ut utan kanalerna? INGEN KALLE! :O Usch... Inget bakande har det blivit heller. Vad vi är lata. :P




Imorgon ska jag ner för att skriva på hyreskontraktet iaf och hämta lite nycklar. Känns skönt.
Blir även stan med tjejorna, jag och Cissi ska handla klappar och Marta... Ja, hon ska väl handla något trevligt hon också. :) Efter det blir det middag hos mamma. Gu så gott det ska bli med julmat!

Jaja, nu blir det käk och sen blir det ica för att handla hundmat.
Puss!

Puss!

Det gick bra igår, men usch så nervös jag gick runt och var. Känns skönt nu när vi har pratat iaf, synd att det måste gå så pass långt bara innan man ska få honom att förstå.
Jag hoppas att det inte händer igen iaf.

Nä, nu blir det Nickelback - Dark Horse och lite frukost på det.
Får se om jag orkar med någon promenad senare också, är ju så himla halt ute.

Ouf!

Jag förstod att det skulle bli en jobbig dag.
Jag har verkligen fått nog nu och snart kommer Johnny hem från stan så att vi kan snacka.
Han har två val nu...





Hela dagen är ju inte bara bajs iaf, mamma och Svenne har nämligen varit nere på IKEA idag .
Mamma ringde mig och sa att dom kunde köpa spegeln som jag vill ha, den kostar bara hundra kronor ändå så. :)
Äntligen! Var tänkt att jag bara skulle ha en på toan, men det är fyrpack så jag får väl ha två eller tre i hallen då... Om det blir snyggt.

Nu måste jag iaf äta någonting.

(Ni får klicka er fram till Håravrullning för att få se bild på både gardinerna och bordet)

Film

Nu blir det A walk to remember.
Ska drömma mig bort en stund... Vem skulle inte vilja ha en sådan pojkvän liksom?

03:09
Aw, jag tror seriöst att tårarna har runnit på mig genom halva filmen. Den är så himla fin! Äskar den!
Nu ska jag bara gå och borsta tänderna så jag kan gå och lägga mig. Det lär bli en jobbig dag imorgon så.
God natt!

Pappa

Som jag skrev i förra inlägget så for ju jag, Elvis och Lina för att hälsa på farmor idag. Därför passade vi på att kila upp till pappa och Tina för att säga hej också.
Det känns bara bättre och bättre för varje gång man är där, det blir som mer avslappnat, helst nu då han inte försöker prata om det som varit. Jag vill bara glömma det och börja om helt på nytt.
Fick en jättefin tomte av honom också. Ska bara försöka hitta något bra ställe att ställa den på.
Högtalaren kanske? Eller kanske vid granen? Ah, får se. :)


Less är jag nu iaf. Orkar inte berätta varför men det har med Johnny att göra iaf (Oooh vad förvånade ni blev... eller inte).
Helst då han vet att det är han som har gjort något och bara skiter i det... Totalt!
Får fan lust att bara slänga ut honom härifrån. Kommer det någonsin att bli bättre?'
Och inte fan har vi några jävla tv-kanaler som fungerar heller.
SKIT!


Håravrullning

Det blev en dålig helg igen. Men, men...
Har inte alls någon julkänsla längre, all snö är ju i stort sett borta... eller kanske inte. Men det är alldeles för mycket is och så har jag fått reda på lite grejer nu på sista tiden som jag inte alls tycker om. :(
Skit! Hoppas det känns bättre på självaste julafton.

Jag, Lina, Erik och Dalle gick på stan i måndags iaf. Dalle skulle köpa en ny jacka och jag skulle köpa julklappar.
Har bara till mormor och morfar kvar nu. Dom är så svår att köpa något till för jag har ingen aning om vad dom skulle vilja ha eller vad dom behöver. =/
Ah, får väl bara köpa nåt litet.

Julklapparna är iaf inslagna nu och ligger under granen, gardinerna är upphängda och ena jul-lyktan trasig. Haha!
Ah, har knäppt kort på gardinerna men jag har inte orkat lägga över bilden på datorn än.
Får se om jag orkar det senare ikväll då vi kommit hem från farmor. Hon ska tydligen ha flyttat hit upp nu. Tycker hon gott och väl hade kunnat stannat kvar nere i Stockholm. Nä men... :P
Ska som sagt dit nu snart, med Lina och Elvis. Måste ju visa upp min stiliga lilla prins. :)

Svenne var snäll och ringde och pratade med hyresvärden om hyreskontraktet och det idag iaf, nu ska det stå på mig.
Det tycker jag gott och väl att det kan göra också med tanke på att det är jag som har fått stå för allt det ekonomiska. >_<

Nu blir det håravrullning.
Puss!



Här har ni bilden.

Maestro = SKIT!

Jag har suttit och fixat bilder till en kalender idag som jag skulle ge bort i julklapp, så när jag är klar och ska betala så finns det ju som vanligt för mig inge postförskott man kan välja. Inte kan man välja Maestro om man ska betala med kort heller + att det bara går att beställa en kalender gratis, annars går det på över 200 kr. Det var de julklapparna det. >_<




Jaja, vi fick iaf upp julgranen igår. Jag orkade inte vänta till nästa helg. :)
Och jag vill färga håret innan nyårsafton. Jag vill ha ungefär likadan färg som Lindsay har på bilden nedan, fast med lite slingor. Bjuder på en bild med Elvis och nya granen också, klicka bara på bilden så blir den större.

        


Mm, Johnyn var ju snäll och tackade nej till allt för att bara vara med mig i helgen. Sött av honom, jag blev jätteglad. :)
Vi hade tänkt äta middag på kinaresturangen, se på bio och så. Inte blev nåt av det av äh.
Tråkigt! Nu när jag äntligen fått en hel helg med honom.
Sitter och väntar på att han ska komma hem från mamma sin just nu, hon skulle bjuda honom på födelsedagsmiddag och sen blir det väl en massa surr så jag får nog vänta ett tag till.
Vi skulle ha hittat på något ändå Marta. Jäla skiiiiit!

Duschen nästa.
Puss!

Äntligen!



Vi har letat och letat och letat, utan resultat efter en vit julgran, så vi gav upp.
Men så idag när vi var på Hemma så såg Johnny en svart julgran och passade på att fråga om de inte fanns i vitt också... OCH DET GJORDE DET! :D Så nu äntligen har vi den förbaskade vita granen. Den var inte så stor, men vi får ju som inte plats med så mycket större här uppe i lägenheten.
Yeah!




Och jag som ville hänga upp gardinerna när vi kom hem, dom måse vi ju sy innan. Jag som inte ens har en symaskin. :(
Johnnys mormor kanske kan fixa det.
Inte hittade jag någon klänning till nyår heller. Bajs! Köpte iof en rätt snygg tröja som man skulle kunna ha då, men jag vill ju ha klänning.
Ah, har iaf en julklapp till syrran nu. Känns skönt. Nu får hon hjälpa mig på måndag att hitta julklappar till resten av gänget. :)

Brittan och julklappar

Det blev inge shoppa på Glitzy igår, tyckte det blev lite för dyrt så jag kilade över till Eldorado ist och la undan lite kläder som jag ska ner och hämta senare idag. :)
Efter det blir det stan för att äntligen hämta gardinerna, handla julklappar och leta efter en nyårsklänning. Hoppas, hoppas att jag hittar någon!
Hittar jag ingen idag så hittar jag väl kanske någon på måndag då jag ska gå med syrran.

Vaknade typ 05:15 i morse. :O Var superpigg så jag och Johnny la oss i soffan för att kika på discovery och julkalendern.
Nå så mycket värdelös julkalender! Fyraåringar kanske tycker den är skoj, men de äldre då? Typ som Johnnys syrra.
Blä för den!

Nä nu blir det toan för min del för att dra på mig lite kläder och smink... Och shakea ass till Brittans Circus. :)
Puss!

Money, money, money

Jag läste nyss på Elin Kling´s blogg att hon en dag shoppat väskor för nästan 40 000 kr och dagen därpå skulle hon iväg igen med typ 60 000 på kortet. :O
Jag om någon borde få vara rik!

Tror jag ska in på Glizy och shoppa lite nu... eftersom jag var så mupp och råkade ställa väckarn på kl. 08:00 imorgon bitti ist för idag. Braaaaa Emelie! >_<





Ge mig ett kort i julklapp så jag kan shoppa på Asos hemsida. Please!

Kläder

De här senaste dagarna har varit supermys! :)

Fick mail från Asos där det fanns rätt så fräcka nyårsklänningar, finns så himla mycket där ju. Man vill bara SHOPPA, SHOPPA, SHOPPA! Jag måste skaffa mig ett Visakort eller så för så här kan man ju inte ha det.
Får ta och försöka hitta en nyårsklänning inne i stan i år. Tråk! >_<

Just nu sitter jag bara och väntar på att Johnny ska vakna iaf och hoppas på att han ska bli pigg så att vi kan ta en promenad ute i kylan. Är ju inte lika trevligt att gå själv.



Cissi och Marta, JAG SAKNAR ER! När ska vi hitta på något? Ni måste ju höra av er, ni vet att jag har tid att hitta på något typ jämt... Jag bara sitter och väntar. ;)

Nu blir det till att kika på fler kläder iaf.
Puss!

Den engelska baren och årsdag.

Vi har tillbringat både fredag- och lördagkväll nere på motellet eftersom de har fixat en engelsk bar där.
Trevligt var det, fast  kanske inte riktigt något för mig med tanke på hur osocial jag är med de jag inte känner innan jag fått i mig en del alkohol och att jag är rätt kass på att snacka engelska. Yeha, yeah!
Båda kvällarna slutade super iaf... Eller fredagen slutade kanske lite mindra super då vi hamnade på efterfest hemma hos Ken som inte blev allt för lyckad med hans vän, men det blev som inte så extremt misslyckat. Skrattade mest åt det på vägen hem bara. :)


Helgens bild. Personen får dock vara anonym. ;P


Imorgon blir det årsdag, Johnnys 21 årsdag och våran 3 årsdag.
Vi har dock inte kommit på något speciellt vis att fira det på. :(
Jag har iaf planerat att ge Johnny både blommor och tårta på morgonen sen får vi se vad som händer resten av dagen. Hans mormor och morfar ska väl komma upp hit vid två för att fira honom och resten firar honom på lördag.

Nä nu måste jag hjälpa Johnny med disken. Bye!

Muskotstuvade makaroner och bebisar.

Jag har måstat diska ur typ drygaste kastrullen idag. Johnny gjorde muskotstuvade makaroner igår och det hade tydligen bränts fast. Fatta vad jag fick skrubba. Haha!
Vi fick ju en god middag iaf.

Det blev en dotter för Sandra igår, Moa tror jag att hon skulle heta. GRATTIS! :)

Och så är det 4 december idag vilket betyder att det börjar närma sig Johnnys födelsedag och våran tre årsdag. Jag vill hitta på något speciellt med honom men kan inte komma på vad. Så himla svårt ju. =/
Nu blir det iaf till att springa ut med Elvis innan han kissar på sig.

Auch!

Mysdagen med Johnny idag. <3
Och jag har hamnat i julstämning. Åt lussebullar och så igår, så himla gott. Försökte trycka i mig nå glögg också men jag tycker fortfarande inte om det så det får bli mjölk i fortsättningen. 
Vi har äntligen fått det lite juligt här hemma nu iaf, det är i stort sett bara gardinerna som saknas, men dom ska vi hämta nästa vecka. HÄRLIGT! :)
Längtar tills vi ska pynta granen. 



Vattnet gick förresten för Sandra idag. Så himla spännande! :)
Aja, nu ska jag lägga mig i soffan för att invänta Hause och käka lussebullar. Hoppas på att Johnny kommer hem snart också så jag får mysa lite till.
PUSS!                                                
RSS 2.0