Shopping

Jag fick stanna hemma från jobbet igår ändå. Var väl lika bra det. Blödde fortfarande lite idag också, men det började avta nu mot kvällskvisten så jag har inte ringt någonting till kvinnokliniken.

Var in till stan med Johnny en sväng idag. Tyckte lite synd om Johnny då jag såg hur less han blev, men jag kan ju säga att jag kom hem med bra grejer iaf. :) Jag har äntligen hittat en jacka som magen kan växa ännu mer i och så hittade jag värsta kapet, en stor handväska som jag trodde skulle gå på ca 300 kr, men inte alls... Den gick bara på 150 kr. :D









Nu väntar jag bara in Idol och efter det blir det film och mys. :)

Aj!

Tänk er en stor äldre kvinna, med vitt hår som ser ut som en karl. Då har ni min gynekolog idag.
Jag vill aldrig mer göra ett cellprov!

Den förra som jag hade var lugn och verkade ha all tid i världen, hon väntade tills man slappnade av och förberedde mig på allting. Varenda grej hon skulle göra berättade hon i förväg och hon tog det riktigt försiktigt. Jag tyckte att det gick skitbra den gången och kände inte av någonting efteråt.

Jag kan säga att hon som jag hade idag var precis helt tvärt om. Hon verkade vilja få det överstökat så fort som möjligt. Jag var hur spänd som helst och ändå ska hon köra upp grejerna på en gång och trycka upp en massa så att det ömmar. Jag blöder hur mycket som helst den här gången också. Hon fick ta en hel del av de största topsarna för att försöka stoppa blödningen, jag kände hur det rann nerför rumpan när jag låg där. "Sitt kvar en stund så att du inte svimmar" var vad jag fick höra då jag var på väg upp och sedan tar hon fram den största bindan dom har. Då kanske ni förstår att det inte är så himla lite jag blöder.
Inte nog med det så kan jag knappt gå eller sitta nu heller just p.g.a ömmandet. Fy fan!

Och så ska man jobba på det ikväll också. Funderar på om jag ska vänta till halv tre och se hur det går, både med det onda och blödandet. Jag skulle nämligen hålla koll på blödandet ikväll och höra av mig om det inte slutat. Jo, för det är ju så lätt att hålla koll på när man är på jobbet. :P Hur som helst, om det inte har slutat ömma så kan jag ju inte annat än ringa till jobbet och be dom försöka hitta någon annan som kan ta mitt pass. Kan ju inte tvingas jobba om man knappt vill gå för att man har ont tycker jag. Men som sagt, jag väntar till halv tre och hoppas på att det känns bättre.

I övrigt så trodde hon, med tanke på den förra gynekologens beskrivning, att det såg ut precis som då. Hon tog ett vävnadsprov (Små risgrynsstora vävnadsprover nyps bort från livmodertappen) bara för att veta säkert. Så jag får väl ett svar hem i postlådan om 2-3 veckor.

Nu ska jag lägga mig och glo på tv medans jag trycker i mig en god munk som mormor har köpt. (:

Just det, för er som inte är gravida, ni behöver inte oroa er för det är just p.g.a graviditeten som man blöder tydligen. ;)

Tid hit och tid dit...

Dom ringde från kvinnokliniken idag. Jag har ännu en cellprovtagning nästa vecka. Vad är det, trejde gången för i år? Jag tror det. Lika nervös för varje gång blir jag också. Men det är ju som mamma säger att det är bra att dom håller koll. Jag hoppas på att dom inte hittar mer förändringar än sist.
Först hade jag fått en tid hos en manlig gynekolog. En MANLIG?! Aldrig i helvete, jag ska ha en kvinnlig. Tänker inte ligga där och bresa för någon främmande gubbe. Nej, nej, nej. Tur att dom är lätt att ha och göra med. Inget tjaffs eller någonting, en kvinnlig gynekolog skulle jag självklart få om det var det jag ville. Skitgullig kvinna som jag fick prata med i telefonen. Lite bättre känns det ju då iaf. :)

Jaja, snart blir det iaf en sväng till barnmorskan. Ska passa på att boka en tid redan idag för nästa gång så att jag är säker på att jag hamnar här i Bjästa. Ska även se om jag kan få ut mitt morderskapsbevis så att jag kan fixa med föräldrapenning och så snart. Mormor och morfar är så snälla och kör mig dit. <3

Tss, bebis sparkade jättemycket då jag vaknade i morse. Hela magen rörde sig. Försökte få med det på film för att visa Johnny då han kommer hem, men nej, det ville självklart inte fastna på film. Han får försöka se det live någon annan gång. Tråkigt att han missar hjärtljuden också, men det kommer ju fler gånger.

Åh, jag håller verkligen på att pilla på mig just nu. Jag vill spara mig tills jag kommer till barnmorskan, men vette tusan om det kommer att gå. >_<
Det kanske går över om man kilar ner till mormor och "mördarpantern" en sväng. :)

Orolig

Jag tordde seriöst att våran lilla bebis dött ett tag. Är så van att vakna runt fyra och känna bebis sparka, men nej, inte inatt inte. Låg säkert vaken en timme utan att känna något. Vaknade vid sju igen och kände fortfarande ingenting. Ja, jag blev jätteorolig! Har inte ens behövs kliva upp för att pilla inatt ju. :O
Men nu ÄNTLIGEN har pruttis börjat röra sig där inne. H*n tog nog bara sovmorgon idag. <3

På tisdag ska jag till bvc och jag hoppas att allt kommer se bra ut.
Vilket jävla bök det blev med att få en tid förresten. Fullt här i Bjästa i två veckor, sen hade dom ingen tid till mig inne i stan då jag väl inte jobbar och efter det skulle dom skicka mig till Själevad. Men nej, jag har ju inget körkort och dit går det väl knappt några bussar. Slutade iaf med att jag fick en tid i Domsjö. Denna gång tänker jag kolla om jag kan boka en tid på en gång till vecka 28 så slipper jag gå och tänka på det.
Herre gud, hur många är det som ska ha barn egentligen? Det är väl fullt på BB då man väl ska dit också då. :P

Nej, dra på sig sminket kanske.

Happy

Mormor har tapetserat klart i vårat kök idag och det blev så himla fint.
Medans hon jobbade på här hemma så tog sig jag och Johnny en sväng till Kramfors för att gå en sväng på DollarStore. Den lilla svängen slutade som en lång sväng och vi kom hem med fyra nästan fulla kassar och en stor tavla.

Å vad jag älskar DollarStore! :D

Nu är det bara lite kablar som ska upp, köksbänken som ska fixas, lite bilder till ramarna som vi har hängt upp, hörnskåpet och lite småprylar kvar. Sedan är det nog ganska klart. :)

Irriterad

När jag för en gångs skull använder min systemkamera så hittar jag inte kabeln för att föra över bilderna till datorn. Antingen så ligger den någon helt annan stans eller så fick jag inte med mig någon sådan då jag köpte kameran. Hur som helst så är det jävligt irriterande.

Sitter ihopkrupen under filten med en kopp te i handen just nu iaf. Helst av allt så vill jag bara krypa tillbaka under mitt varma täcke igen och stänga ögonen en stund till. Men nej, här ska det jobbas.
Jag hoppas att Johnny hittar ett jobb snart så att jag skulle kunna minska på arbetstimmarna lite. Min rygg var verkligen helt fucked up igår då jag kom hem. =/



Åh, förresten. Vet ni hur himla gullig min mamma var då?! Ni vet de där tavlorna som jag visade för ett litet tag sedan?! Tro på fan att mamma har sett det och sedan köpt en liknande till mig + en ram. <3
Ska ta en bild sedan så att ni får se den. :)

Nu blir det till att dra på sig lite smink och sedan sticker jag ner på jobbet i några få timmar.
Tjing!

Måndag kväll

Ligger utbredd i soffan och väntar på att Idol ska börja. Jag hade kvällspasset på jobbet så jag missade det ju. :( Jobbar ändå bara 4,5 timmar imorgon så jag kan lika gärna vara uppe en stund till. :P

Mormor kom upp för att tapetsera i vårat kök idag... Men som vanligt ska det vara något som sätter stopp för det.
Spacklet lyste igenom så det blir till att måla alla väggarna innan. Blev lite funderingar kring ränderna på tapeten också, vi förstår inte riktigt hur dom har tänkt som. Men det är väl något som vi får lösa sedan.
Jag är ganska less på dom där jävla väggarna nu. Kan bara tänka mig hur det kommer att bli när vi ska fixa sovrumsväggarna. *suck*

Bebismage

Det känns som om att bebis försöker sparka sig ur min mage just nu. Helvetiskt vad h*n tar i! :O

Hur som helst, den här bilden är till Marta. Bara för att hon har flyttat till Norge och missar min mage växa.
Jag är nu i vecka 23. :)



Satt för någon dag sedan och räknade hur många veckor det är kvar... 17 veckor! 17 veckor! :O
Det är ju ingenting. Tiden bara flyger iväg.
Och självklart blev jag nervös. Hur i hela friden ska födseln gå? Huvva!

Hjärta!

"Om vi hade varit rika nu så hade jag köpt dig en biljett till dig hit så kan du bo i vårt gästrum och leva livet här med mig i några dagar. Det hade varit mysigt! :)"

Min bästaste Marta! <3

Onsdag

Det här är en sådan där dag då jag bara vill krypa ihop under täcket i sängen och ligga där till morgondagen.
Jag är långt ifrån på topp idag, nära till gråt mest hela tiden och jag vet inte hur bra jag kommer lyckas med att lägga alla känslor åt sidan på jobbet ikväll. Jag vill inte prata med någon...

Det mesta känns så jäkla svårt just nu och jag vet inte riktigt vad jag ska göra.

Vill ha!

Jag kom över dessa för ett tag sedan då jag var inne på Tradera:













countrycharm
heter personen som har dessa på Tradera och denna person ligger nu i "mina favoritsäljare". :)

Jag vill köpa tre stycken att ha i köket, men jag har bara lyckats bestämma mig för en än så länge.

En av dom vill jag ha i det blivande barnrummet och katten skulle gärna få hamna i sovrummet.

Jag ska väl kolla igenom alla bilder typ så där 100 gånger till och fundera.
Men visst är dom väl underbara?! :)

Jämförelse

Johnnys och mitt förhållande är ungefär som våra köksväggar. Man kan inte nöja sig med att bara spika i bucklorna och sedan tro att tapeten ska bli jämn och fin, man måste ta tag i allt. Man måste riva ner alla lager av gamla tapeter ända in till grunden och dra ur alla gamla spikar, göra det riktigt ända ifrån början.

Sedan ska man jobba fram allt. Det ska läggas upp nya lager med gipsskivor och masonitskivor, det ska spacklas, det ska slipas, det ska läggas upp lite mer lager, det ska spacklas och slipas lite till... SEN kan man äntligen börja tapetsera.
Det kanske händer att det hamnar en liten skråma någonstans, men så pass liten att man inte tänker på den förrän man berättar att den finns där.



Så långt hann vi dock inte.
Vårat förhållande ser väl ut ungefär som våra köksväggar just nu, påbörjade men långt ifrån avslutade.
Det fula är att det som satte stopp både för köket och för oss var alkoholen och fula ord.

Nu finns det däremot personer som kan hjälpa mig med väggen så att den blir hel och det finns även personer som kan hjälpa mig så att jag blir hel. Sedan vad som händer med dig kan bara du skylla dig sjäv för.

Och du må tycka att min familj och släkt är rena rama pinan och konstiga i huvudet som inte tycker som du.
Men en sak ska du veta och det är att min familj och släkt är det närmsta, finaste, bästa och käraste som jag har!
Min familj och släkt ställer upp i vått och torrt och finns alltid där för mig vad det än gäller. Det spelar ingen roll om dom inte skulle kunna göra något åt saken, dom visar att dom finns iaf. <3

Vecka 22

Herre jösses vad tiden rusar iväg. Det känns som om att vi var på ultraljud igår och jag är redan i vecka 22. :O
Snart ligger jag väl där i sängen, krystandes och skrikandes. Stackars Johnny! :D

Jag har äntligen fått en liten kulmage och bebis har börjat buffa en massa i magen nu för tiden och det är ju så himla mysigt. <3
Jag längtar så himla mycket till januari just nu! :)

Var ner till Lina en sväng idag också då vi skulle ta en promenad. Tyra växer som ogräs och blir bara finare för varje gång. :)

Nej, dags att gå till jobbet snart. Jag har inte helg förrän på måndag. Men det funkar väl det också. (:
RSS 2.0