Måndag

Jag har insett att jag behöver uppdatera min garderob. Jag hittar hål i var och varannat klädesplagg. Nu när jag mest bara är hemma så behöver jag verkligen ett par nya mjukisbyxor också... Eller tre. INTE VITA!
Jag funderar på att passa på att gå på stan imorgon då Johnny ändå ska ut med sitt jobbteam. Två flugor i en smäll liksom. Bara kika vad som finns.

Skulle vara skönt om man hade haft tillräckligt med pengar för att bara kasta allt man har och bara köpa nytt, nytt, nytt.

Invigde ett par högklackade för någon dag sedan som jag köpte när jag var gravid. Helt plötsligt kände man sig snygg. ;P Hot mama! Typ. Haha! Ganska förvånad över att jag gick i dom som om att jag aldrig gjort annat. Börjar undra om jag blev kort av just den anledningen att kunna använda de älskade högklackade skorna utan att behöva se ut som en jätte. Vem vet?! :) Hur som helst så älskar jag dom!

Jag låg i igår efter att Johnny farit med Nelli ner till farmor (hennes). Städade, diskade, tvättade... Det vanliga. Sedan dammsög och skurade jag ute i trapphuset. Passade på att byta gardiner längst ner också och sätta blommorna i lite snyggare krukor. Japp, vårfint blev det. :)

Sista april idag. Brasa då ju. :) Jag har ingen aning om när dom ska tända den stora här i Bjästa, men dit ska vi iaf efter att Johnny har kommit hem från jobbet. Så lika bra att platta håret sedan duschen igår kväll och dra på sig lite schmiiiink.

Jag är glad idag och Johnny kör på hårt på jobbet.
"Johnny verkar ha ätit dunderhonung till frukost i morse! :)"
Dom skulle bara veta. ;P

Tjing!

Nä, upp och göra något vettigt.

Tråk

Johnny har varit i Ullånger hela dagen idag och jag har suttit med Nelli nere hos mamma och Svenne. Lyckades ju få där jah. ;)

Blev glad ikväll då Johnny skickade ett sms om att han var på väg hem. Äntligen skulle jag få lite hjälp och umgås med min älskling.

... Trodde jag jah. Han gungade vagnen en sväng, duschade, tog på sig morgonrocken, rapade Nelli, la henne i sängen och, ja, satte sig i soffan och slog dövörat till eller något. Jag satt och gosade med Kelly och Oliwer i "djur-rummet", hörde Nelli skrika högre och högre, går in i tv- rummet där Johnny sitter kvar, fastbunden framför tv:n... Helt plötsligt hade jag fullt schå med att försöka trösta och natta våran dotter ännu en gång. Under tiden har Johnny somnat i soffan och ligger kvar där än i bara morgonrocken. Undrar hur många öl det blev för honom?!

Aja, det är väl skitsamma. Har hur som helst bestämt att han får ta Nelli imorgon. Han får banne mig mata och natta henne också. Jag ska sova ut och bara ta det lugnt. Behöver faktiskt det jag också! Och Nelli behöver tiden med sin pappa... Så mammig som hon har blivit.


Sedan har vi ju andra saker som har hänt. Vet inte hur mycket jag ska orka bry mig om det egentligen för det är bara töntigt. Här ska man vara snäll och säga till om en grej som man läst inte är särskilt bra och så får man bara skit för att man säger till om det. Tack för den och förlåt för att jag råkar bry mig! Typ... -_-
Ska det vara på det viset så får det vara. Självklart tycker jag att det är otroligt tråkigt. Men vad gör man?! Hade kunnat förstå om jag sagt något dumt, men nu gjorde jag inte det.

Jaja. Har ju haft en ytterst trevlig lördagskväll iaf. Eller hur var det nu igen? Dejtade B&J i sängen medans jag läste bloggar och störde Putte med en massa sms. Kunde ju ha varit värre. :)
God natt!

Finast du!

Det finns inte ord till att kunna förklara hur mycket jag älskar dig och hur mycket du betyder för mig. Du är min ängel! Lilla söta du! <3

Utvilad

Det är ju inte precis så att Nelli inte sover länge i vanliga fall då hon brukar sova i allt mellan 7-9 timmar varje natt (med få undantag). Tro det eller ej, men Nelli sov 11 timmar i sträck inatt.
Jag kan ju säga som så att jag och Johnny känner oss otroligt utvilade... Nog för att Johnny sover än, men han känner nog så då han vaknar med tanke på att han somnade ungefär samma tid som Nelli igår, fast i soffan. :)

Inte nog med det så tittar solen fram idag också.
Vi ska däremot till BVC sedan, det är nämligen dags för Nellis vaccination. Åh, jag är nervös. Hoppas att det kommer gå bra för henne. Lillgumman! <3

Dop 7 april 2012



Jag älskar denna bild. Bästa prästen Lennart Kempe och våran underbara dotter! <3


Bilden har Karin Viklund tagit.

Det här blir den enda bilden från mig som ni får se från dopet. Resten hamnar i ett fotoalbum här hemma som bara de närmsta får ta del av. :)

Underbara du!

<3

Släkten är värst

Att folk kan bli så insnöade på sig själv och sin släkt visste jag inte.
Att folk kan få det att kännas som om att man inte ens är mor till sin egen dotter visste jag inte heller.
Men nu vet jag...

Ibland har jag bara lust att ställa mig upp och ropa "Hej, hallå! Det är jag som är Emelie och råkar vara här i samma rum och är mamma till Nelli. Det är inget mysterium om hon råkar se ut eller kunna göra något som någon från eran släkt inte sett ut eller kunnat göra. Hon kan faktiskt (tydligen konstigt nog) ha råkat fått något från sin mamma eller hennes släkt också eller helt enkelt bara fått något eget."

Då vissa t.o.m drar in någon utomstående i vem Nelli har fått vad ifrån ist för att jämföra med mig eller fråga något om min släkt tycker jag är så fult... Ännu fulare tycker jag att det är då dom pratar som om att jag inte vore där. Ja, jag känner mig helt enkelt som luft. Jag är bara någon som råkat ploppat ut Nelli till dom. Eller så är det himla hemskt att få något från mig och min släkt.

A-m:
- Vad skulle hon heta i andranamn?

Jag:
- Madilene.

A-m
- Är det något släktnamn?

Jag:
- Nej, det är efter mig bara. Johnny tyckte att hon skulle få ta det. (Han ville att Nelli skulle få heta något från mig och inte bara honom <3)

L:
- Jag tycker att hon kunde fått heta "Marie" som jag fast med bara i.

Min tanke var "Jaha och vad fan är det för fel med Madilene då? Bara för att ingen i eran släkt heter det?!"... Men som vanligt så sa jag inte ett skit.

Marie är alltså ett släktnamn. Det räcker tydligen inte med att Nelli fått efternamnet efter dom.

L till Johnny då de pratar gamla minnen:
- A sa att hon skulle gå teater och gjorde det. A sa att hon skulle åka till Australien och gjorde det. Vad gjorde du egentligen?

Jag:
- Han skaffade sig en himla fin dotter.

Johnny:
- Precis! Jag skaffade familj och barn.

Herre gu, vad är det för fel?

Absolut kan dom vara gulliga och trevliga också, vissa mer än andra, men när man träffas så där och ska prata om Nelli eller Johnny... Näe, usch!

Jag säger inte alls emot att hon är lik sin pappa, men det har faktiskt börjat bli mer av mig i henne också. Att då ist jämföra Nelli med Johnnys kusiner, extra pappa o.s.v... Dom tar ju fan priset!

Det verkar ju vara väldigt bra om hon kunde få bli lång och smal också.
Vad fan spelar det för roll om hur hon kommer att se ut när det gäller kroppsform? Fan, sluta tjata om det. Är det så hemskt om hon skulle bli kort som jag och min släkt? Näe, vet ni vad! Så länge hon är hel och ren och mår bra så är jag för jävla glad. Hon är mitt hjärta hur hon än ser ut. Så det så!

Jag är glad över att min släkt har vett att inse att hon faktiskt har både en mamma och en pappa iaf och inte bara snöar in sig på sig själva.

Jag ville bara här ifrån idag så jag messade mamma och fick tillbaka
"För den delen har Nelli världens bästa mamma!!!"
Då kändes det genast mycket bättre. ^^,

Ser detta konstigt ut så är det för att jag skriver från mobilen.
Och så kan jag meddela att (förutom detta) så mår jag himla bra hemma igen. :)

Nu måste jag sova. God natt!

RSS 2.0