World Earth Hour

Självklart så släcker vi lamporna för klimatet ikväll. Ni hänger väl på?


Och för övrigt så blir Elvis nio månader idag. :)


Nu ska jag värma på lite ugnsbröd och koka kaffe i väntan på att väcka Johnny.
Sen blir det mys. :)
PUSS!

Tråkiga torsdagar

Igår blev vi bjudna på middag, det blev våfflor hos mamma. :)
Är så himla less på allt som har med pasta att göra just nu, pasta och mos. Jag vill ha riktig mat, god mat!
Ge mig några goda recept, snälla!

Allmänt tråkig dag har det varit idag också. Johnny vaknade helt på fel sida och jag har försökt muntra upp honom. Jag tror dessvärre att jag inte har lyckats allt för bra. Aja...
Får se om det blir stan imorgon, måste fixa det här med försörjningsstödet. Hoppas att dom inte glömt att informera om fler papper som behövs bara. Sen på LÖRDAG händer det grejer... Då blir det lite party. :)
Marta, om du inte har något för dig får du gärna hänga med. Hör bara av dig innan. :)

Nu ska jag pillra lite med photoshop och se om jag lyckas få till någonting.
PUSS!

Vettig morgon

Johnny for in till stan runt sextiden i morse för att hjälpa Robin med bilen. Jag hade tänkt sova någon timme till, men det gick inte allt för bra. Jag började ist min morgon med lite träning. Det känns i magen kan jag säga, men skönt var det.
Synd att tv:n är inne i sovrummet nu, annars hade jag lätt försökt kliva upp tidigt varje morgon för att köra träningen.

Har ingen aning om vad jag ska hitta på idag. Funderar på att ta en längre promenad med Elvis i finvädret, beror på hur dryg han är. Inge kul när det är halt ute heller. Jag vill hemsk gärna undvika att ramla och slå i rumpan igen. :P

Sminkning nu iaf.
PUSS!

Snälla pojkar

Denna dag började inte allt för bra för mig. Först lyckas jag klämma fingret mellan två av våra stolar, är fortfarande öm, och sedan lyckas jag ramla ute och slå rumpan rejält. Bajs!
Tur att jag har en snäll pojkvän iaf. Han som hatar att diska står och diskar åt mig just nu. Otroligt tacksamt! :)

Funderar på att försöka få ihop en ny header igen. Jag vill ha lite färg.
Får se om jag orkar ikväll.

Känner mig fortfarande otroligt shoppingsugen också. Jag vågar knappt kika in i Eldorados skyltfönster, trots att de kanske inte har de snyggaste kläderna. Sen blir det väl inte bättre av att jag sitter och kikar på asos.com heller. :P

Nä, nu ska jag fly den dånande musiken en stund.
PUSS!

Kläder


Efter att ha varit in till stan igår så vill jag bara shoppa, shoppa shoppa!
Det kliar i fingrarna bara av att kolla in i skyltfönstren.
Jag är galen i kläder...

Återträff

Jag vet, jag skulle skriva mer ang. gårdagen igår kväll. Men jag orkade verkligen inte... Sen så satt Johnny och spelade James Bond typ hela kvällen också.  :)

Men iaf, förra helgen när vi var på statt så träffade ju jag Sandra (F) och när vi stod och surrade så kom vi in på en gammal kompis till mig (Sandra P...som jag inte har träffat på sisådär 2 år), jag vet inte hur. Det slutade iaf med att jag ringde upp henne och vi bestämde oss för att ta en fika. Jag ville gärna ha med mig Marta eftersom jag tyckte det skulle kännas lite, Hmm... Läskigt(?). Alltså seriöst, jag har inte varit så nervös på hur länge som helst. Det kändes ungefär som om att vi skulle på en dejt med en kille man knappt visste något om. Haha!
Hur som helst så gick det väldigt bra. Innan gruvade jag mig för vad vi skulle prata om, men det flöt på ganska bra tycker jag. Blev lite snopen över att jag faktiskt pratade lite mer än Marta. Det brukar ju faktiskt vara så att jag typ sitter knäppt tyst, får in en enstaka mening ibland bara, men inte denna gång. :) Vi har iaf bestämt oss för att träffas fler gånger och det känns ju skoj.

Känner mig lite nervös idag också. Jag och Johnny ska kila över till Step in och fråga om vi kan få prova på gratis träning där någon vecka. Jag vet att jag har tyckt illa om att träna på gym förut, jag känner mig uttittad och så jämför jag alltid mig själv med de andra, vilket leder till att jag tycker att jag är typ sämst (fastän jag faktiskt kanske inte är det).
Nu har jag iaf Johnny vid min sida så det kanske kommer gå lite bättre då. Han få pusha på mig och hålla mitt humör uppe. :) 

På tal om Johnny så ska jag försöka få upp den slöfocken ur sängen nu.
PUSS!

Inte så farligt.

Det har gått ganska bra att vara utan hårförlängningen.
Nog saknar jag det långa alltid, men så himla farligt är det inte att ha sin riktiga längd. :)



I morgon händer det lite saker. Återkommer mer om det i morgonkväll.

Måndagar

Sitter här och käkar jordnötter i väntan på att Marta ska jobba klart. Halv fyra är det bestämt. Får se om det blir någon målning ikväll, Lina trodde att mamma kanske skulle ha hunnit måla redan. Har suttit och kollat i apollo (resekatalogen ni vet), vi ska ju till Grekland i november. Niceigt! Vi tror att vi har hittat hotellet vi vill bo på. Får se... :)

Idag har jag ett stort sug efter lakrits....
Åååå så gott det skulle vara!

Silverslips

Nu har vi möblerat om i lägenheten. Det är betydligt bättre nu, känns lite större. Det är bara några enstaka grejer som ska fixas, typ ett litet bord och så. Finfint.

Igår blev det fest. Vi satt uppe hos Alex och surrade lite sen åkte vi in till stan för att parta vidare på krogen. Det var tänkt att vi skulle gå till O´learys först men dom ville inte släppa in Johnny p.g.a hans klädsel. TÖNTIGT! 
Vi traskade vidare till Statt iaf. Skitlite folk, men fan så skoj jag hade. Jag träffade Sandra, vilket var väldigt trevligt och så fick jag äntligen släppa loss lite på dansgolvet. Och Marta, du har ingen aning om vad jag gjorde. :) Du ska få höra imorgon när vi sörplar i oss chokladen. Kvällen slutade hemma hos oss iaf. Alex och Johnny käkade mat medans jag hängde över toan och spydde... Sedan däckade jag på golvet där inne. Illa!

Alltså jag orkar knappt skriva något, är bakis idag och vill bara gå och lägga mig i soffan. Ligga med huvudet på Johnnys mage och bara mysa, det ska jag göra. 

Denna bild får bli nattens bild:

Jag tycker slipsen är grym. :)

Jag är supersugen på chips. >_<
PUSS!

Död åt mensvärken!

Usch, jag har haft mensvärk typ halva dagen idag. Död åt mensvärken!
Förut hade jag det aldrig, men nu får jag det bara oftare.

Aja, fest imorgon?
Jag vet seriöst inte om jag ska med eller inte.
Antingen ligger jag här hemma själv, en tråkig tv-kväll med värk och en gnällande hund som vill ut hela tiden (inte en allt för trevlig kombination), eller så följer jag med... förmodligen med ett inte allt för glatt humör. Jag tycker inte om att festa under mensen. Jag känner mig bara uppsvälld och ful + den där jävla värken också.... Och på det så har jag inte ett endaste par hela strumpbyxor (vilket jag MÅSTE ha). Jag har ingen aning om varifrån jag ska få pengar till drickat heller.
Mest av allt önskar jag att Johnny bara ville stanna hemma och pyssla om mig lite, jag skulle behöva det nu med all värk (förlåt att jag tjatar)... Men det lär ju aldrig hända. Därför lutar det nog mer åt fest, hellre det än att ligga själv här hemma igen.
BLÄ!

Nu ska jag börja med middagen. Håller på att hungra ihjäl.

Adressändring

Nu är jag lite putt. Jag och Johnny ringde och gjorde en adressändring för typ två dagar sedan, alltså samtidigt. Ändå kan dom inte skicka mina papper samtidigt som dom har skickat Johnnys. Why?

Jag skulle behöva lite choklad nu igen... :P

Sopkorgar,hundpark och en ny lägenhet.

Marta har önskat sig lite uppdatering från min sida, så det ska hon få.
För det första så undrar jag vad du gör i Mellansel? För det andra så undrar jag när du kommer hem igen? Och för det tredje så undrar jag när vi ska dricka våran varma choklad på Sibylla? :)

Det har varit bra dagar de här senaste dagarna. Jag har kännt mig lycklig, riktigt lycklig.
Sen så funderar vi på att skaffa ny lägenhet, den vi har nu är så konstig... Och hyresvärden är ju värdelös. Vi ringde honom i förrgår och frågade om han inte kunde komma och fixa våran dörr eftersom den inte går att låsa längre (dörren har typ åkt ner på nå vis), och ja han skulle ju komma morgonen efter och kika på det. Tror ni han kom upp eller? Nej. Han har inte varit hit idag heller. Oseriöst tycker jag. Sen finns det ju typ ingen lägenhet här i Ö-vik som är utlagd på internet. Jag hittade några fina i Sollefteå iaf.

När vi satt och kikade på lite lägenheter så tänkte vi att vi bara för skojs skull skulle kolla hus utomlands. Alltså WOW säger jag bara! Det är billigt OCH snyggt. Man blir ju lite sugen på att gå någon språkkurs i engelska och bara flytta härifrån, till värmen.


              Önskelista till saker i Bjästa: 

 Sopkorgar till hundbajs. Jag har seriöst ingen aning om var man kan slänga bajset nu.

 En hundpark, en inhängnad sådan. Så att både hundarna och hundägarna kan träffas. Tänka sig vilka tips man  skulle kunna få och vilka historier man skulle få höra medans hundarna springer och busar med varandra. Jag tror det skulle vara trevligt.
 Ett motionsspår (alltså en väg) runt svedjesjön, som runt Höglandssjön. Med en bro över mitten på sjön så att de som inte orkar ta sig runt hela kan gå över. Det vore finfint.

På tal om broar,jag har hört att vi ska få en bro mellan Åmynnet och Kuba igen. Härligt! Då får jag min promenadslinga tillbaka. :)

Nu blir det till att kika på fler lägenheter.
PUSS!

Långtråkigt

Jag känner mig rastlös. Tycker Johnny och Lisa kan komma nu snart. :)
Aw, kolla in mitt korta hår:



Fast tillräckligt långt för att kunna vara utan hårförlängning ett tag. ;P
Nä, kanske man ska leta fram alla papper som behövs och kolla vad som ska köpas hem.

Tisdag 10 mars.


Nästa headerbild? Maybe.

Idag ska Johnny, Lisa och jag in till stan en sväng. Då blir det till att fixa så vi får lite pengar, handla lite mat och grejer.
Jag skulle verkligen behöva köpa lite smink och hårvårdsprodukter också. Om två veckor kanske? Mitt hår skulle behöva rejält med ompyssling nu. Stackars! Jag hittade en massa spännande grejer på eleven.se igår som jag skulle vilja prova. Köpa, köpa!

Nä, nu ska jag gå och göra mig klar innan Lisa och Johnny kommer hem från backen.
PUSS!

Kort, kort, kort



Idag har jag tagit bort min hårförlängning. Känns skönt faktiskt, äntligen kan jag borsta igenom det riktigt.
"Vad mysigt! Kan jag få hålla på med det ikväll då?" Självklart! Ikväll ska Johnnys fingrar dras igenom mitt hår. :)

Love mountain

Ska snart smyga in och väcka Johnny, han ska få rostat och kaffe till frukost.
Potatisgratäng och fläskfilé till middag, smaskens.

Jag hade lust att gå iväg en sväng med Elvis och busa idag. Men lusten rann ur mig då jag såg vad det var för väder.
Det gick, som ni kanske förstår, bra igår iaf. Blev en massa mys under kvällen och idag hoppas jag på ännu mer. :)




Vissa personer
måste ju ha nå
jävla fel i huvudet!
Seriöst.

Naaaaaw!

Börjar fundera över om de flesta par bråkar då de är full?
Det blev lite dricka här ikväll igen iaf och det slutade ganska trevligt. Har skickat något sms till Fredde och bett johnny ringa upp, har även lånat telefon och ringt två eller tre gånger hem till mamma hans... Fast jag har inte fått något svar. Självklart börjar man undra över en massa. Får fan aldrig tag i honom när det är så här. Förmodligen lämnade han telefonen hemma för att det skulle bli svårare att få tag på honom också(?) Lite irriterad blir jag faktiskt. Är trött på att det typ alltid är jag som måste ta initiativet varje gång också.
Lina:
Du saknar honom va?
Jag:
Ja. Fan nu börjar jag nästan lipa.


Jaja...
Peter: "Jag skulle fan vilja att min flickvän gjorde så mot mig någon gång också". Förmodligen är det inte bara jag som är för lite tacksam för det ens partner gör. Jag blev iaf glad av att höra det. Kanske inte är så värdelösa saker jag gör ändå när jag försöker vara snäll, jag behöver bara få höra det.

Nog för att jag är lite dragen, men lite mer sprit ikväll vore inte så fel. Ingen som har?
Jag vill inte sluta än.
Känner mig snäll som skrapade ihop pengar och köpte hundben till Elvis. Han verkar inte vara så himla förtjust i dom, men ändå. Nu ska jag bara plocka undan lite mer här sen ska jag sova.
Ah, förresten... De som var här ikväll var så gulliga, hjälpte mig att plocka bort, torkade bordet och så. Det är väldigt uppskattat. <3

Btw: Lina smiskade mig så hårt med en träslev ikväll att den gick av. :P
PUSS!

Hum, hum...

Alltså seriöst, det som hände igår var så himla löjligt. Jag som hade planerat en liten "snälldag" med tvättning, diskning och en Simpsson-och Family Gay-kväll för honom med varma mackor gjorda av mig, sen få in en ursäkt däremellan och kanske prata om saken. Men nej, här hann man bara med en liten del av tvättningen.
Ska han alltid smita iväg så där? Vi måste väl ändå börja ta tag i saker och ting någon gång.

Nu blir det snart bylla med Lina.
Hon frågade om jag ville att hon skulle ringa och prata med Johnny. Det var väl snällt, men jag sa att jag inte ville det. Jag tycker att vi ska kunna prata med varandra och lösa saker själv!

...

Jag orkar inte....

Död dag.

Marta ska bort i helgen och eftersom vi var lite sugna på fest så fixade vi det här hemma hos oss igår. Någon tyckte att Marta var finast ;).... Och någon ramlade sönder min fina glasskål som jag fick i julklapp. :(

Idag känns det dött, funderar på att kila ner till bylla och ta en varm choklad med någon frivillig.
Mötte förresten en man med en samojed idag. Elvis ville hälsa men fick inte. Han var duktig och satt kvar, men det är inge kul när han börjar skälla + att det är så där lite halt ute så att jag nästan (nästan!) släpas efter.

...ist för huvudvärkstabletter.



Hehe, ja det blev lite dricka i lördags. Vi körde spelet som jag fick av Marta i julklapp, "¨Våghals".
Jag gjorde ju ändå det muppigaste. Jag fick gå över till grannen (alldeles nyinflyttad är han) med papper i näsan, så skulle jag fråga om jag kunde få låna en toarulle för att jag hade råkat äta lavemang ist för huvudvärkstabletter.
Medans jag stod där som ett fån så stod Johnny, Fredde och Robin ute vid trappen och skrattade. Muppar! :D
Jag tycker att det blev en rätt så trevlig kväll iaf.

Idag ska det städas. Väntar bara på att Johnny ska vakna.
Fast jag funderar på att väcka honom ist, då kanske jag får lite sällskap till frukosten.

RSS 2.0