Olle från Idol :P

Det blev krogen med Johnny och Fredde igår. Lyckades ju självklart hamna på Harrys där "Idol-Olle" och någon annan tjej från Idol var och festade. Folket var som galna, själv var man bara less då man aldrig kom fram någonstans. Råkade störa Olle då dom skulle knäppa kort. Hade stått och väntat hur länge som helst på att få gå förbi (såg ju inte att det var han som alla stod samlade runt), till slut blev jag less och trängde mig igenom folkmassan... Tror jag råkade "knuffa" Olle lite för hårt och jag förstörde nog bilden. Men skitsamma, jag kom förbi iaf. Alla knuffas ju på krogen för att ta sig förbi. ;)
Hoppas att jag aldrig råkar hamna på en krog samtidigt som en "kändis" är där och festar igen. Så dryga! Helst då de sätter sig vid bordet bredvid och gapar, skakar kristallkronan och sen ska försöka sjunga högre än vad dj:en spelar. >_<
Men för övrigt så hade vi en riktigt bra kväll! :)

Idag har dagen mest bara bestått av en massa flytt av grejer från lägenheten inne i stan. Äntligen är det gjort!
Det tog ju sin tid, men det var ju förjäkla skönt att sätta sig i soffan sedan.
Och så fick jag och Johnny oss en trevlig stund inne på kinaresturangen med riktigt god mat. :)

Nu; TV.


Jobbiga Olle! :P

Torsdag

Fick jobba över lite idag igen, sen vart det en massa surr i telefon med mamma och syrran. Efter det tog jag en liten promenad till mamma, satt där och surrade lite till, kollade in hennes vitrinskåp som hon har målat om och sen satte vi oss vid internet för att kolla grejer på blocket och styleroom. Älskade mamma! <3

Morgondagens "Göra-lista":
  • Gå till banken för att fixa mitt nya bankomatkort och Johnnys bankdosa Klart! Fast jag kan inte använda kortet (måste vänta på det andra) och vi hittade inte Johnnys bankdosa. :P
  • Gå till busstationen för att fixa släpvagn till lördag Klart! Behövdes inte, får låna Roys
  • Gå på ICA för att köpa kattmat och lysrör Klart! Fast nå lysrör blev det inte då Johnny inte hade kollat vad vi skulle ha för några. :P
  • Ringa och byta adress Klart!
  • Ringa till Katarina Klart!
  • Ringa och kolla en bil man kan låna till lördag Klart!
  • Ringa och tigga skjuts av någon till och från stan Klart! Behövs ingen.
  • Kila ner på jobbet för några timmars jobb Klart!
  • Skynda mig hem för att fixa till mig för en utekväll med grabbarna Klart!
  • In till stan (förhoppningsvis) Klart! Blir inge stan
  • Stå i kö någon timme(?) Klart! Blir ju fortfarande inge stan
  • Hoppas på att man kommer hem :P Klart! Behöver inte tänka på det. Skönt.
Herre jösses, det blir till att kliva upp tidigt imorgon.
Upp tidigt på lördag också. Ska in till stan, följa Linn till veterinären(?) med Elvis, skriva ägarbytespapper och ta emot pengar, skynda oss till lägenheten för att börja skruva isär säng, soffa och grejer, packa ihop alla kläder och alla andra grejer. Sen ska ju lägenheten städas också. Det är min lediga helg det, bara en massa måsten. Har jag tur så blir vi klar helt på lördag så att jag kanske kan få en lugn ledig dag iaf. Det skulle faktiskt kännas förjäkla skönt.

Aja... Ska försöka få Johnny att tränga ihop sig med mig i en och samma soffa nu. Lite mys skulle ju inte vara helt fel. God natt på er!




Just det, ska få köpa Svennes telefon nästa vecka då han får en ny. Äntligen en bättre och definitivt snyggare telefon. :) Tack Svenne!
Funderar på att byta nummer också så att vissa dryga personer inte får tag på mig. Super!

Onsdag

Ikväll ska Johnny ge sig på bakningen. Jag slår vad om att han lyckas bättre än mig, det brukar ju vara så. Min duktiga gubbe. :) Jag hoppas verkligen att han lyckas för det skulle vara förjäkla gott med nybakta tekakor och mjölk. Mmmm!

Blev tre timmars längre jobb idag, då menar jag verkligen jobb(!). Satan vilket folk det var. Typiskt onsdagar. Bra för börsen, men inte min rygg. Den klarar ju knappt av någonting nu för tiden. :( Måste ta och börja träna, kanske blir bättre då.

Och så saknar jag min mamma, jag vill ha en kram av henne. Känns som om att det var ett tag sedan jag var dit nu.
Får ta och kila dit imorgon efter jobbet och sno en kram... Lämna tillaka hundringen (eller var det två?) som jag fick låna av henne också. Svenne saknar jag faktiskt också. Blev glad då han kom förbi på Sibylla idag.

Ah, skitsamma, nu ska jag försöka ta Johnnys första plats på Bejeweled 3.
Tjing!



Lite tråkigt att jag har lättare för att prata med Svenne än min egen pappa... Eller tråkigt kanske det inte är men, ah ni kanske förstår. Nu är det väl kanske inte så konstigt heller då vi har levt med honom ett antal år och jag knappt har träffat pappa någonting under de åren. Svenne är ju trots allt som en pappa för mig/oss han också, en "pappa" som man i stort sett kan prata om vad som helst med. Jag tycker om Svenne! :)
Känns bra att jag och min riktigt pappa har börjat få någorlunda bra kontakt igen iaf. Kan vara skönt att bara sitta och prata om inget speciellt alls med honom. Kommer nog dock inte att kunna prata om samma saker med honom, som med mamma och Svenne, om ett bra tag (som det känns just nu). Han blev iaf glad då jag skickade ett sms till honom för någon dag sedan. :)

Jag har ingen aning om varför jag skriver det här egentligen men... Aja.



Argh!

Okej, jag misslyckades med baket än en gång. Jävla skit! Vad gör jag för fel så fort jag ska baka? :O
Lyckades heller inte med att få bort Johnny från den där jäkla listan... men näst intill. Jag har tagit över alla platser förutom den sista. ;)

Sova kan jag väl ändå få lyckas med?! Snälla katter, håll er lugn ikväll. Jag beeeer er! <3
God natt!

Bakibak

Japp, nu jävlar har jag börjat med baket. Degen står på jäsning nu så då kan jag ju lika gärna sätta mig vid datorn en stund. Ska spela Bejeweled 3. Nu när jag ligger överst på listan har jag som mål att få bort Johnny helt från den. Önska mig lycka till! ;)

Tisdagsgotta

Så har man äntligen ett antal kronor mer i lön nu då. Super! :D
Linda (chefen) frågade om jag inte ville ta över hennes chinchilla. Vet inte hur många gånger hon har frågat nu.
Har varit sugen på att ta henne(?) ända sedan första gången Linda frågade, men då vi haft så liten lägenhet så har jag sagt nej. Nu ska vi ju däremot få en större så jag sa att jag skulle höra med Johnny först. Inte sa han nej iaf. ;)

Hon har funderat på att lägga ut en annons på blocket, men så sa hon att om jag ville ta henne så fick jag henne gratis. Hellre det än att hon inte vet vart hon hamnar. Å så mysigt! ^^,
Får ta och vänta till april bara. =/

 

 






En gubbe idag då jag stog ute och rökte:
- Har du inte slutat med det där än?
Jag:
- Nej, inte än. Hade tänkt att försöka i år.
Han:
- Ja, du är för vacker för att röka. Lova mig att du slutat innan sommaren?!

Hur ska det gå? ;O 


Jag är otroligt sötsugen idag. Funderar på att slå två flugor i en smäll, göra mitt eget gotta så att jag blir av med lite energi också. ;P Frågan är ju vad man ska göra bara. Ska kika runt på en massa recept nu.

Onödigt

Jag har spenderat min morgon med att försöka få tag på Hotell och restaurang facket. Inte fan har jag lyckats få något svar iaf. Det började med att jag fick sitta och lyssnade på en irriterande låt i över en kvart medans jag stod i kö, sen gav jag upp, försökte igen, gav upp, försökte igen och gav upp. Tur att ingen svarade där då, jag upptäckte nämligen att jag hade ringt helt fel nummer. Jag hittade iaf det rätta numret och ringde, skulle få stå i kö, men precis då "kömannen" har pratat klart så avbryts det. Mycket till kö, nej. :P Försökte igen och igen och igen... samma sak ändå. Nu har jag gett upp, Carro får ta över då jag måste på jobbet snart.
Dålig morgon och nu har det dragits pengar från telefon helt i onödan. :P
Piss!

Stora familjen

Mysfaktor på hög nivå här i lägenheten. <3
Kom hem från jobbet och det första jag möts av är ett lurigt leende från Johnny och en stor välkomnande kram. Sen hinner jag inte mer än sätta mig i soffan så kommer Kelly och ska ligga i knä för att mysa, samtidigt hoppar Wiskey (Linas katt, vi har hand om honom nu ett tag) upp i Johnnys knä för precis samma sak. Vi som hade tänkt gosa ner oss i soffan med varandra fick vänta lite.

Sen kommer Lina och Erik med Spruffs (Eriks katt, som vi nu tar hand om också) för att det inte har funkat riktigt där han var innan (?). Jag och Johnny får äntligen lite plats och tid för mys. Kelly däremot är bara sur. Har aldrig sett henne med så tjock svans någon gång. Haha! Ah, det har nog lugnat ner sig till imorgon.
Som Johnny sa "Hur hade du reagerat då om det hade kommit hit en stor och hårig karl som skulle bo här?"
Ja-a Johnny, ungefär likadant som Kelly skulle jag tro (som f.ö. häver ur sig en massa konstiga ljud mot Spruffs just nu). ;)

Men ja, jag bor för tillfället ihop med en karl, tre katter och en kanin. Hujeda mig! ;D
Och Johnny är sugen på att skaffa en till katt sen då de andra två har kommit till sitt igen. Får se hur det blir med det.
Nu ska jag mysa vidare. :)

Söndag

Jobb, jobb, jobb, jobb. Jag längtar faktiskt tills nästa helg då jag ska få vara ledig. Eller ja, ledig och ledig, det blir väl en massa göra i lägenheten inne i stan ist. Allt ska ut och allt ska städas. Herre jösses, jag måste försöka ta mig in någon dag nu i veckan efter jobbet så att jag kan börja hämta lite grejer, kommer aldrig hinna allt på bara en helg. =/ Eller? Inte värt att chansa.

Det har varit en lugn helg denna helg, så jävla skönt! Inte ens Johnny har druckit. I fredags då jag kom hem från jobbet fixade vi fläskfilén, salladen och det, sen blev det bara en massa mys framför tv:n och igår blev det lika lugnt.
Får väl se hur det blir till helgen, jag antar att Johnny kommer vara rätt så festsugen. ;P

Aja. kanske man ska ta och kleta på sig nå smink nu så man är redo till jobbet. Johnny sitter här bredvid och väntar på datorn. Spelnörd! :)

I´m in lööööv

Jag kan inte sluta tänka på lägenheten. Vet redan hur jag skulle vilja att det såg ut i sovrum, vardagsrum och hall. Köket och de andra rummen har jag inte orkat fundera något på, inte något man är i allt för mycket ändå.
Det kommer nog bli sketabra, bara vi får råd med grejerna som vi vill ha. Hoppas, hoppas!

Nu ska jag kika lite grejer på google. :)

Lägenhet

Var iväg och kikade på lägenheten för en stund sedan. Jag fick en chock när jag såg hur stor den faktiskt är. Är så himla glad just nu! :) Nu kan vi inte flytta in förrän dom har fått ut alla grejer och så, lär nog bli i början av april. Känns länge dit, bara att hoppas på att tiden flyger iväg. Jag vill flytta in nu, nu, nu. :D Ska lägga upp bilder då vi fått någorlunda ordning där så ni får se. Ska kika runt lite på internet sedan också och se om man kan få lite inspiration när det gäller inredning så man vet vad man ska köpa och så senare.

Vi funderar på om man kanske ska byta tapeter i kök, hall och sovrum iaf... Resten av rummen får vara. Jag är inte så förtjust i blått och grönt precis. :P Men annars var det super! Vet inte om morfar skulle se om man kunde få en ny spis också. Får se.

Nu ska vi iaf ner och köpa ketchup så vi kan käka lite mat, en dricka till Niklas blev beställt också.

2011-01-15

Även denna gång var det jag som fick ta tag i berget av disk. Vet inte hur många ggr jag sagt till Johnny att han gott kunde ta och diska denna gång eftersom jag har skött det sen jag började bo här igen. Men, men... Till slut orkar jag helt enkelt inte vänta längre och då tar jag tag i det själv. Nu är det gjort iaf. :P

Kvällen igår blev bara skit! Kom hem från jobbet och hoppades på att få en trevlig och lugn kväll framför tv:n och sen lägga sig någorlunda tidigt. Hm, möts av en pojkvän som har däckat i soffan och som inte alls gick att få någon som helst kontakt med. Med tanke på vad vi kom överens om förra helgen och bara några timmar innan jag kom hem från jobbet så blev jag rent ut sagt förbannad, ledsen och besviken.
Hade dock turen som träffade Lina och Erik strax innan. Dom räddade min kväll. Stack över till Eriks mamma och så satt vi där och surrade, bastade o.s.v. Kvällen blev riktigt trevlig... Och jag blev väldigt trött.

När jag kom hem var karln borta. Han tyckte tydligen att det var bättre att fara iväg och förtsätta supandet ist för att ligga kvar hemma och sova ruset av sig. Men så mycket fest vet jag inte om det blev, han låg då däckad då jag ringde Fredde och ville prata med Johnny och var i stort sett lika svårväckt då som när jag försökte väcka honom.
Efter att jag hade ringt honom kom han hem. Jag försökte prata med honom, men att prata med Johnny när han är så full är som att prata med en stenvägg. Blir inte bättre av att han lägger kepsen över ögonen och knappt lyssnar heller.

Jag gav iaf upp och gick och la mig. Tog sin tid innan jag somnade och när jag väl lyckats så kommer grannjäveln och hans vän instormande i dyngfylla, gapar och skriker. Dom skriker "Johnny" om och om igen så det ekar ute i korridoren. Ja, jag blev jävligt förbannad och skrek tillbaka. Dom stack fort efter det, men så tog det ju sin tid att somna om igen.

Så ja, idag är jag inte på mitt bästa humör. Johnny säger inte ett skit som vanligt och jag vet inte ens om jag ska orka ta upp det.

Jag var så himla glad på jobbet igår efter att morfar ringde och berättade att vi kunde kolla på lägenheten på söndag och sen berättade Johnny att hans morfar hade ringt och sagt att vi kunde följa med till huset och kolla om vi ville ha några möbler och så av dom, det var bara att ta isf. Jag trodde verkligen att det kunde bli en bra helg.... Men, men. :(

Tror jag ska ta och försöka få i mig någon mat nu innan magen skriker sönder mina öron.
Städa vore ju också bra.

2011-01-09

Kom in en person på jobbet idag som gav mig en gnutta hopp och ett telefonnummer. :)
Nu vet jag vad jag ska göra till veckan.
Jag säger bara tack så hemskt mycket! :)

Vinter

Medans jag lyssnar på Rihannas album Loud så tar jag mammas ord till mig och kollar efter ett par vinterskor. :) De enda jag fastnar för är uggs. Inte de snyggaste skorna, men fan så varma, sköna och enkla. Kan dessväre inte låta bli att klicka mig in på sidorna med högklackat, skogalen som jag är. <3


Två par från scorett


Ett par från Nelly.com. "Varmt ull-fodrade skor i äkta fårskinn från PURE OZ. UGG-modell med skaft i 3/4-längd och en grov yttersula som ger ett bra fäste." Kan nog inte bli bättre. Skulle dock svida ganska fint i börsen, 2499 kr. Ajaj! :(


Eller så slår man två flugor i en smäll. Vintersko + högklackat. ;)
Också från Scorett.



Smått och gott:





Hittade även en vinterjacka för några dagar sedan. Precis en sådan jag letat efter men inte hittat.
  • Enkel
  • Luva
  • Stor mysig päls på luvan
  • Någorlunda figursydd

Från Nelly.com, finns även på woolrichstore.se. Även den här skulle svida i börsen,
6299 kr. Faaan å! :(


Nej, nytt försök att väcka Johnny. Önska mig lycka till! ;P

2011-01-07

Nog tycker jag att jag har tagit konsekvenserna för det jag har gjort, bra dessutom (det gäller inte bara mig). Räcker inte det? Tydligen inte. Här ska det överdrivas hit och dit, vridas och vändas på saker och ting. Det gör mig så jävla irriterad! Varför inte bara hålla sig till det verkliga? Tycker betydligt mycket sämre om dig nu än då. Skulle vilja skriva av mig allt, men det är lika bra att jag låter bli. Jag längtar tills allt det här är över så att man kan få pusta ut och lägga tankarna på allt annat som, för mig, är betydligt mycket viktigare.

Fick iaf jobba lite extra idag, skulle egentligen vara ledig. Fick mig en liten present av chefen efter det också. Jag vågar inte ens säga vad det var jag fick. Fan, man känner sig ju bortskämd! ^^,

Nej, tror jag ska gå och hoppa på Johnny nu. Vet inte hur länge jag har försökt få upp honom ur sängen, ca 2 timmar kanske?! :P Här ska det städas och diskas, den här gången ska han få ställa sig vid disken. Lika bra att jag sköter resten annars blir det bara "Gumman, vart ska den här vara?" eller "Kan jag lägga den här?" eller så står han bara och surrar med mig och så blir ingenting gjort. ;) Jag låter säkert taskig, men det är så det är. Nu kan han ju vara duktig han också. <3


All kärlek till min syster idag! Love you <3



Putte fular sig på bilddagboken. :P Men jag fick mig ju ett skratt iaf. :)
RSS 2.0