Yes, yes, YES!

Det gick bra att dra de två visdomständerna, det gick på under en halvtimme och kändes knappt, Linas födelsedagsfest var toppen, jag får jobba allt fler timmar på Sibylla, Elvis har blivit toppen och den 5 november drar jag, Johnny, de från hans jobb och deras fruntimmer till Riga.
Livet kan vara allt bra ibland. :)

Det enda som inte är så possitivt är att det ser ut som ett bombnedslag i våran lägenhet just nu. ;P

För det är jag värd.

Följde med Johnny in till stan idag och då passade jag på att köpa lite smycken till på lördag, ett par strumpbyxor och ett par snygga leggings. :)
Ibland hittar man allt bra snygga grejer på Tradera också. Snart blir de här mina:



Snyyyygga!

För det är jag värd nu då jag skaffat jobb och måste dra de två översta visdomständerna imorgon.
Hugaligen! =/

Happy day.

Lillasyster blir stor idag, hon fyller 18 år och nu närmar det sig hennes fest nere på baren.
Ett stort grattis till henne! :) Fast sen så vet jag inte riktigt vad jag ska köpa för present till henne till på lördag. =/ Jag hade tänkt ut en grej men det är nog lite sent nu tyvärr.

Har även varit och hämtat ut mitt löshår från Tajmahal idag och det var SUPER. Äkta hår med perfekt längd och perfekt färg. Det kunde inte bli bättre. :)

Nu blir det Idol men pluttarna och lite skruvar.
PUSS!


(Marta, tack för ditt sms för några dagar sedan. Jag har tyvärr inte kunnat skicka tillbaka. :( Jag längtar tills du kommer upp hit till norrland igen iaf. Puss på dig!)

Det enda jag behöver...

Det enda jag behöver är kärlek från dig.

En stolt storasyster och vän

Efter att ha läst inlägget, "Bättre tider", i min systers blogg så sitter jag här med en klump i halsen. Hon kan fan i mig verkligen skriva. Jag är stolt över henne! <3
Sen så tycker jag även att ni kan läsa Martas inlägg, ".", där hon skriver om sin mamma.

God natt mina vänner!

Galna fåglar

Dagens planer blev det inte så mycket utav. Somnade ganska fort i soffan, men fan så skönt det var. Nu får disken och tvätten gärna stå till imorgon. Har suttit ute och surrat lite med Lina, Nelly och Emelie också. Jag tycker det är skoj att dom har börjat prata med varandra igen, så skoj att se dom skratta tillsammans. :) Och nästa vecka blir det partyyyy! Rena rama födelsedagsfesten nere på baren och bara dom som är bjuden får komma. Jag längtar.
Ska fara in till stan på torsdag har jag tänkt (om jag har fått mina pengar då) och se om jag hittar någon fin klänning att ha. Uj, uj, uj. :D

Haha, ah just det. Igår då jag satt ute med Lina, Nelly och Erik på Sibylla hände det en lite läskig grej. Vi satt där och surrade och helt plötsligt kommer det en liten fågel flygandes förbi i full fart och så nära att den snuddade med vingen i mitt hår. Fy satan vad rädd jag blev.

Och Marta, himla tur att du har skaffat en blogg. Jag blir på bättre humör av att läsa den. Jag kollar flera gånger om dagen om du har skrivit något nytt. Känns inte som att du är lika långt bort som du egentligen är heller då man ändå hänger med lite i ditt liv där nere. Och som jag har sagt ett antal gånger, jag saknar dig! :(

kvällens låt får bli Lily Allen - Fuck you

Dagens

Dagens humör: Inget speciellt, Det ska väl vara att jag har haft väldigt lätt för skratt då. :P

Dagens borde: Diska och vika tvätten.

Dagens frisyr: Uppsatt i en hästsvans då jag jobbade, men nu är det utsläppt.

Dagens klädsel: Sibylla kläderna. Men nu ett par mjukisar, vitt linne och en beige kofta.

Dagens planer: Sitta hemma och vänta på att dom kanske ringer från Sibylla och behöver hjälp, diska och bara slappa framför tv:n med en stor kopp te.

Dagens vill ha: Pengar!

Dagens längtan: Längtar tills på onsdag och torsdag då jag ska vara ledig. :)

Dagens beroende: Cigg.

Dagens tråkigaste: Sitta hemma och vänta.

Dagens person/-er: Lina, Erik, Joel och han som alltid kommer ensam till Sibylla.

Dagens irritation: Då jag slutade jobbet och mötte en viss person.

Dagens händelse: Någon speciell eller? Vet inte isf. :P

Dagens låt: No one.

Dagens vän: Lina.

Dagens onyttiga: Ostbollar.

Dagens dryck: Vatten.

Dagens middag: Oj, jag vet inte. Makaroner, köttbullar och sås kanske?

Dagens bästa: Lugnt på Sibylla och jag jobbade bara i tre timmar.

Dagens sämsta: Fortfarande Besviken/ledsen/irriterad.

Dagens babe: Elvis.

Måndag

Jag har knappt kunnat sova något inatt, det har bara blivit att jag vridit och vänt på mig. Himla tur att jag bara jobbar tre timmar idag då, dom timmarna brukar gå fort. :)

  • Jobba
  • Sola
  • Diska
  • Plocka undan lite i lägenheten
  • Lägga mig i soffan och bara slappa, slappa, slappa.
Kikade lite bloggfilmer på Youtube som någon Amanda har gjort. Hehe, ja. Ibland undrar man ju vart vissa människor är på väg egentligen. Pinsamt! Förstår dom inte att dom skämmer ut sig själv? =/

Nu kom syrran så jag ska surra lite med henne.
Tjing!

Sitt han å läs aftonbladet?

Ja, nu skriver jag igen. Alltså shit vad mycket folk det kom på Sibylla idag. Var lugnt ett bra tag men sedan forsade det bara in folk. Det måste ju ha varit något fotbollslag eller så som skulle äta. Hur mycket som helst, vi fick ett överflöd av beställningar  och jag trodde aldrig att vi skulle klara det. Det hade vi nog inte gjort heller om inte Tommy hade kommit. Jättesnällt att han kom och hjälpte oss. :)

Vi ser en gubbe i en bil som stannat ute på vägen.
- Vad gör den där gubben då?
- Jaha.
En stunds väntande.
- Eller vad gör han, sitt han å läs aftonbladet?

Det var väl först som ett skämt det om att han läser aftonbladet. Men han gjorde verkligen det. Haha, fan vad vi skrattade. Kanske inte låter så skoj, men det var faktisk skoj då. ;P

Nej, nu ska jag äta middag. Det blir det första för min mage idag.
Sen ska jag bara tvätta Sibyllakläderna lite fort och efter det blir det en lat kväll framför tv:n.

090913

Nu är klockan över tio och jag har fortfarande inte ätit någon frukost. Hur ska denna dag gå? Vi har slut på mackor så jag tänkte gör mos, men så upptäckte jag att vattenkokaren är borta. Jag har ingen aning om var den är. Rätt vad det är så tog väl Johnny in den till Niklas igår då de festade. De höll tydligen på till typ 06:30 idag. jag hade tänkt vara med och festa lite jag också men Peter och dom kom så sent med drickat och så blev jag ledsen/besviken på Johnny. Ibland förstår jag faktiskt inte alls hur han tänker och ibland undrar jag hur fan detta förhållande kommer sluta. Så som det är just nu så ser jag faktiskt inte någon särskild bra framtid för oss. Men, men.

Jo, Johnny HAR faktiskt kommit hem från Sundsvall. Det är bara det att jag har råkat få ännu en vattenskada på en mobil och det var mobilen som bilderna på Elvis och Raffe var på. Illa! Bilderna är inte försvunna, det är bara det att jag inte vet hur jag ska få in dom på datorn från den där pluttgrejen.
Ingen tandläkare har det blivit heller, dom ringde nämligen mig samma dag som jag skulle dit och berättade att hon som skulle dra mina tänder var hemma för sjukt barn så vi flyttade fram tiden till den 24/9 ist. Det är ju ganska snart. :O Jag kommer se ut som ett marsvin, men då kanske Marta bara tycker om mig ännu mer? ;)
Hon har förresten i hemlighet äntligen skaffat sig en blogg. Kika in på Martas blogg och läs om hennes liv långt ner i detta avlånga land.

Ska jobba idag. Fick hjälp med att öppna igår och ska även få öppna idag också. Jag är glad över att jag slipper göra det helt själv den här helgen, helst efter att ha gått och varit nervös hela veckan.
Aja, jag är iaf ledig onsdag och torsdag nu i veckan. Det känns skönt. Hoppas på att kunna sno en tid för tvätt någon av dagarna.

Röksugen är jag. Fönstret nästa.
Tjing!
RSS 2.0