090824

Elvis fick träffa Raffe, Eriks hund, idag. Gu vad skoj dom hade. Det är så roligt att se att Elvis kan ha så roligt. Det gick t.o.m att släppa båda lös ute, de höll sig i närheten av oss hela tiden. Härligt. Badade gjorde dom också. Góhundar. :)
Knäppte lite kort och så som jag ska lägga in sedan då Johnny kommer hem från Sundsvall med datorn igen. Då kanske ni kan få se några av bilderna.

Snart blir det en sväng upp till mormor och morfar med Lina och Erik. Mormor fyller år idag så då blir det presentöppning och tårta. :)

PUSS!

090823

Jobbat nu i helgen. Känns så himla skönt att äntligen ha fått jobb, få känna att man faktiskt gör något vettigt ist för att bara gå hemma och inte göra någonting, sen att man får ihop lite pengar också. Underbart! :) Tiden bara flyger iväg.

Imorgon åker Johnny ner till Sundsvall för att jobba igen och än en gång blir han borta tills på torsdag. Så himla tråkigt. :(
Och på tisdag ska jag till tandläkaren 13:40 för att dra ut två visdomständer. Huvva, jag börjar bli lite nervös. =/
Vem ska trösta mig då när jag kommer hem med blodig käft och uppsvullna kinder? :O

Nu ska jag koka lite nudlar och krypa ner i soffan med Johnny för att kolla på Batman begins.
PUSS!

I´m back! ;)

Men hej hallå i stugan! :)
Ja, nu är jag väl tillbaka igen då. Ganska bra bloggstrejk blev det ju ändå tycker jag. Jag kan lyckas ibland jag också. ;)
Nej men jag tänkte Marta har ju ändå försvunnit neråt landet nu för att bo en bit ifrån oss ett tag och ah, då kan jag ju lika gärna börja blogga igen. Nu blir det ju kanske lite mer att skriva om också, har ju börjat hända lite i mitt långtråkiga liv.
Jajemen ser ni.

syrran har ju skaffat sig en blogg hon också (PsBitch.blogg.se) och bad mig om hjälp med alla koder och så. Javisst tänkte jag, det skulle väl inte vara några problem, jag som kunde dom där rätt bra förut. Jo tjena, där fick jag. :O Förhoppningsvis kommer jag igång ganska fort igen så att jag kan hjälpa henne lite.

Jaja. Klockan börjar bli mycket som vanligt. Förstår inte varför jag ska ha så svårt med att sova. Den här veckan har det varit ganska mycket hostans fel. Ni vet den där jobbiga hostan då man får sådana där jobbiga hostattacker och knappt får någon luft så man måste springa iväg till en toalett eller så för att slänga sig över vattenkranen och toaletten. Ah, Marta du lär ju förstå iaf, du vet ju själv hur det har varit någon gång då vi suttit i aulan på skolan. ;P

Hm, ja... Jag som sa förut att jag aldrig mer skulle färga håret svart eftersom jag inte trivdes i det. Vad tror ni jag har gjort nu igen då?!  >_< Blä! Men det var bara för att hårförlängningen som jag fick hem från Fannyhair.se var svart. Ska f.ö inte beställa nå mer hår från internet, har inte lyckats få tag på något bra. Får ju ingen hjälp av de jag har frågat om tips heller. Lite taskigt tycker jag. Men, men.
När jag får lön ska jag iaf lägga ut en del till håret. Då blir det klippning, färgning och förmodligen en förlängning. Bort med det svarta risiga. Yippi!

Huvva, nu har jag skrivit så där jobbigt långt igen och ingen bild har jag att komma med heller. Lika bra att säga god natt nu.
GOD NATT!
RSS 2.0