Softis

En bra kväll med katterna och Johnny. Har lugnat ner mig efter dagens telefonsamtal och sitter nu och gottar mig i soffan. Har inte haft internet på ett tag nu då det är något fel på internetplutten... Vette tusan vad det är om. Bara jag hittar papperet med mobilnumret så kan jag ju ringa dom, men så ska man ju hitta det i någon av flyttkartongerna också.

På tal om flyttkartonger... Flytten närmar sig med stormsteg. :O Jag trodde det skulle kännas som en evighet, men snart är det ju bara till att packa ihop allt igen. Å, vad jag längtar! <3
Till sommaren kommer nog det mesta att kännas så mycket bättre. Jag hoppas då det iaf. I år ser jag till att få ett bra år (får dock vänta till sommaren då)!

Idioti

Jävla Skatteverket!
Det är deras fel att jag fått brev från Kronofogden. Jag pratade med en tjej på Skatteverket i november om summan jag skulle betala dom p.g.a fel i deklarationen (Något som satts i fel kollumn... inte av mig).
Jag frågade om jag kunde göra en avbetalning på något vis, men hon tyckte att jag kunde vänta. Jag frågade klart och tydligt om jag inte skulle hamna hos Kronofogden då, men nej då det skulle jag inte. Det enda som skulle hända var att jag skulle få en påminnelse i februari och om jag visste att jag skulle kunna betala den så var det ingen fara. Jo tjena! Här har det inte kommit någon jävla påminnelse, bara brev från kronofogden med 602 kr extra att betala. 

Jag ringde till Skatteverket idag och berättade hur det var som. Det enda jag fick till svar var att hon jag hade pratat med hade gjort fel och att hon skulle sagt si och så ist... Inte kunde dom göra någonting åt det heller. MEN TACK SÅ JÄVLA MYCKET DÅ! >_<

Ringde sedan till Kronofogden för att se om man kunde flytta fram datumet tre dagar då jag får lön då. Jo, det skulle väl gå, men då var det ju minsann inte säkert att jag skulle slippa få en betalningsanmärkning hos dom. Alltså det är första gången som jag har något hos dom och det handlar om tre dagar, TRE dagar! 
Ska jag få skit bara för att någon på Skatteverket har klantat sig?!

Jag är irriterad på så mycket just nu, ibland förstår jag inte alls hur vissa människor är funtad som.
Idioti!
 

Vill bara gråta...

Å, jag som har sett fram emot att få vara ledig i helgen... Det sket sig ju. :(
Carro är sjuk så jag får ta hennes pass på lördag. Nu får jag ju fler timmar men... Eller, egentligen inte.
Jag känner verkligen att jag hade behövt de här två lediga dagarna. Aja!

Jag, precis som Johnny, var sugen på att festa till det i helgen... Johnny verkar dock inte kunna vänta till på lördag. VARFÖR? >_< En dag hit eller dit, vad gör det? Blir väl en skithelg igen då. Känns drygt att komma hem med värk i ryggen, vara trött och less efter ett kvällspass och mötas av en full sambo och förmodligen andra fyllon som kommer sitta här. Det gillas verkligen inte!

Argh, jävla deppinlägg då! :(

Hår

Jag vill färga håret! Har varit på väg flera gånger att färga det mörkt igen, men jag vet hur mycket jag kommer att ångra mig. Helst av allt så vill jag gå till frissan för att fixa utväxten och göra fler slingor... Inget jag skulle göra själv. Jag kan bara tänka mig hur fel det skulle bli om jag försökte. Helst av allt så skulle jag vilja gå till samma frisör (Isabelle Sundberg) som sist, men vad jag har hört så har hon slutat. :(


Någonting sånt här skulle väl inte vara helt tokigt? :)

Morrn, morrn!

Jag och Johnny har en tendens att alltid gå och lägga oss sent på nätterna, spelar ingen roll om vi ska upp tidigt dagen efter eller inte. Men i lördags... Efter få timmars sömn natten innan och tidig morgon för att jobba så somnade jag rätt fint i soffan på kvällen. Jag kan nog inte ha sovit länge när Johnny frågade om vi skulle gå och lägga oss. Jag gick, med tunga steg och ett huvud som inte alls ville hänga med, in till sovrummet. När vi lagt oss säger Johnny:
- Du?!
Jag:
- Ja?
Johnny:
- Vet du hur mycket klockan är?
Jag:
- Nej, tolv kanske?
Johnny:
- Hon är halv nio!
Jag:
- Va, halv nio?! Haha, ja vi lär ju komma upp tidigt imorgon isf.

HALV NIO! När går man någonsin någon gång och lägger sig halv nio? Vi gör det då aldrig.



Blev en lång natt igår igen iaf. Höll på att städa på jobbet och var redo att stänga, så kommer Johnny in och berättat att han varit på ICA och köpt lite gott för att vi skulle ha myskväll sen då jag var klar. Sötprutten då!
Det blev två bra filmer och en jäkla massa skratt. Det var ett tag sedan som jag skrattade så mycket. Precis innan vi skulle gå och lägga oss var jag ju värst,  förmodligen bara för att jag var trött. Och då passade Johnny på minsann... Jag kunde bara inte sluta. Näe, en riktigt bra kväll blev det. :)

Idag är jag ledig. Funderar på att väcka Johnny snart så vi kan försöka ta oss in till stan. Efter det blir det städning här hemma och tvättning av massa kläder (om inte tvättstugan är upptagen... vilket den lär vara).


Tack så mycket för svaren om Kelly förresten! :)
Jag vill defenitivt boka en kastrering åt henne... Men det får nog vänta då min plånbok inte riktigt vill hosta upp de pengarna just nu.
Och på tal om Kelly. Hon försökte ju få Spruffs att sätta på henne hela kvällen igår. Vi schasade bort honom flera ggr. Nu förstod han ju inte vad han skulle göra, men ändå.
När jag vaknade idag iaf så såg jag ju däremot att han lyckats komma på hur man gör. Det första jag ser när jag sätter mig upp i sängen är Spruffs juckandes ovanpå Kelly. Argh! Tur att hanarna är kastrerade, men jag vill ändå inte att dom ska hålla på. Usch!

Nej, upp med Johnny var det ja.
Tjing!

Kelly

Jaha, så har Kelly blivit könsmogen nu då. Hujeda mig! -_-
Hon har låtit hela natten och hela mogronen, jag håller på att bli tokig på henne. Och röven är i vädret var hon än går. Usch! Dags för en kastrering kanske. Tro vad en sån går på för en honkatt? =/


Här var hon så liten och oskyldig. ^^

Ärlighet

Jag fick huvudvärk av att sitta och lyssna då h*n babblade om en massa strunt och sedan alla olika historier på det. En fördel hade ju varit att hålla sig till sanningen så kanske det inte hade blivit så fel som det blev. Och en del saker som jag har fått se idag kommer jag nog kunna leva på länge. Ärlighet varar längst, det är då vad jag tror iaf.
Sen ett stort tack till Marcus! Han gjorde det hela så mycket bättre.
Nu kan man pusta ut lite till. :)

Vissa av er har nog ingen aning om vad jag snackar om, men då är det meningen att det ska vara så också. :P
Nu vill jag bara ha mat i magen.... Den skriker. Ner på Ica och se om vi kan köpa mycket mat för billig peng.
Tjing!

Härligt!

Jag är nu ägare till en ny telefon. Så fort bankomaten fungerar igen så ska Svenne få sina pengar. :)
Jag har suttit och lyssnat på musik hela kvällen, älskar ljudet, älskar telefonen! <3

Sony Ericsson Aino Black



RSS 2.0