Uppdatering

Uppdatering av köket:







På ett vis så är det mer kaos i köket idag, men på ett annat vis så är det inte alls det. :P
Imorgon jobbar jag till 14:00 iaf, sedan är det bara att springa hem. Då blir det till att sätta upp gipsskivor på någon vägg och på någon annan ska det spacklas och målas. SEN kan vi börja tapetsera.

Jag är glad över att jag redan har köpt tapeterna. Då det ser ut som nu kan man bara ta fram och kika på dom så känner man sig lite gladare igen. ;P

29 augusti

Idag har jag varit ledig. Spenderade dagen med min syster och systedotter inne i stan. Det blev en sväng till tatueringsstudion, en runda på stan och en fika på Wayne´s coffee. Jag blev himla sugen på en till tatuering, men det får nog vänta. Nöjde mig med lite grejer till håret ist. :)


Min fina systerdotter. :)


Perfekt! :)


Äckligt

När jag och syrran var ute på en promenad så stötte vi på denna vidriga varelse:





Se så stor den är! :O Syrran har väl kanske samma storlek som jag på fötterna (37-38). Är det någon som vet vad det är för äcklig larv?
Snabba reflexer hade den då iaf. Syrran petade lite på den och den for snabbt bak med huvudet, såg ut som om att den skulle bita henne. USCH!


Update:
Jag har kikat runt lite på google och hittat lite information om våran vidriga "vän". Det ska tydligen bli en träfjäril.

Vardagsrummet

Kom på att jag ju faktiskt knäppte kort på gardinerna precis som jag sa att jag skulle göra. Jag hade väl förträngt det bara. :) Det blev två värdelösa bilder då solen ligger på, men det får väl duga. Ni får ju se på ett ungefär iaf. :)




Köket

Jag kan inte precis påstå att det gick så som jag trodde att det skulle gå med tapetseringen.
Jag trodde att vi bara kunde riva bort tapeterna ikväll och fixa klart resten i morgon. Jo tjena! :P
Vi kommer knappast ens i närheten få upp någon tapet imorgon. Jäkla gammhus!
Ist så drar vi upp Johnnys morfar som har jobbat som snickare i snart 60 år så får han kika på väggen och ge förslag på vad vi kan göra. Han ska även hjälpa oss med att höja bänken vid spisen.

Ouf! Det är kaos i vårat kök just nu. >_<







Tråkigt! :(

27 augusti

Inne i vecka 21 idag. <3

Jag och Johnny har varit in till stan idag. Shoppade massa mat på Lidl (mycket mer värt att fara dit och handla än att handla på ICA) och så var vi på rusta... Jag har köpt tapeterna som jag hade kollat på till köket. :D

Efter det blev det middag på Il romanos(?) och sedan ilfart till Bjästa för att hinna lämna maten innan vi skulle på kalas i Domsjö.

Sedan avslutade vi lördagen med mys på balkongen när det hade mörknat ute. Vi gjorde i ordning varsin kopp med te, jag drog på mig mina nya "rusta-uggs" och kröp ihop i filten. Det var värsta åskvädret ut mot havet och vi måste ju ha en av de bättre platserna att sitta och kolla på något sådant här i Bjästa. :)

Fast, det var väl inget riktigt avslut heller eftersom att vi har krypit ner i soffan nu för att kolla på Arn, men ändå. :)

Adele



Some say I�ll be better without you
But they don�t know you like I do
Or at least the sides I thought I knew


Suck!

Antingen så är min karl jävligt okänslig av sig på riktigt eller så försöker han bara tyckas vara tuff (vad nu det ska ge?). Vem kan inte tycka att denna låt med denna video till är fin? :O

Chris Medina - What are words

Först sa han att han inte ens förstod vad den handlade om. Att han trodde att han var en personlig assistent... :P
Så berättar jag handlingen och får något som "jag är väl okänslig" till svar. Suck!

Najti Najti!

Ett kort pass på jobbet idag, en promenad runt Kuba med syrran, tårta hos mormor och sedan kvällsfilm hemma hos syrran. Jag har haft en mycket trevlig dag.

Johnny är ute på Malmön med morfar sin och kommer inte hem förrän imorgon. Tråkigt!
Får se om jag kanske orkar följa med syrran och dom in till stan i morgon bitti då annars blir det väl till att städa lite här hemma så att det är fint tills Johnny kommer hem.
Hur som helst så ska jag iaf gå och lägga mig nu. God natt!


God morgon!

Med en fläta i håret och en varm kopp te börjar jag denna soliga morgon.
Jag drömmer mig redan bort till morgondagens korta arbetspass.

Underbart!

Mitt paket innehöll en ny hårförlängning från Beautynet.se och jag är mer än nöjd.



Fasiken så skönt det känns. ;P

22 Augusti

Jag kan informera er om att mitt hår verligen blev ljusare den här gången, lite för ljust kanske. Ska se om jag kan punga ut lite till frissan den kommande månaden så får dom fixa det så att jag blir nöjd någon jäkla gång. Och filmen som vi såg i fredags var skitbra! :)

Nu ska jag ner på ICA för att hämta mitt paket som har kommit idag. ^^,

Fredagkväll

Om ca 30 minuter ska jag skölja ur håret. Syrran har varit hit och slingat det. :)
Jag hoppas att det blir bättre den här gången än förra då det knappt syntes någonting.

Senare ikväll drar jag och Johnny in till stan för att kika på Apornas planet (R)evolution. Känns skoj då det var ett tag sedan vi var på bio. :)

Torsdag

Jag hittade inte ett skit i dag... Eller två tröjor, men dom räknas inte. :P
Så jäkla tråkigt att shoppa nu då jag hela tiden går och tänker på att magen ska kunna växa i kläderna. Försökte hitta en jacka men hittade ingen som jag fastnade för. Däremot så hittade jag hur mycket fina barnkläder som helst. Om jag bara hade vetat om det är en pojke eller flicka där inne så hade jag lätt shoppat loss på barnkläder.
Lina hittade däremot riktigt snygga kläder som hon köpte. Jag ångrar att jag inte köpte de där byxorna som jag sa till henne att köpa. Men, men.

En sak har jag ju lärt mig idag iaf (och har förmodligen förträngt det till nästa gång jag ska till stan) och det är att jag ska lämna mina älskade högklackade skor hemma nästa gång. Jag hade så jävulska ont i fötterna runt halv fyra så jag var fan förbannad på allt och alla (ungefär). Lina räddade mig däremot när vi skulle ner till bussen och bytte skor med mig. Jag tror det är första gången som jag avgudar foppatofflor. ;D

Hur som helst så blev allting bara bättre då vi kom till Bjästa. Jag fick in 30 minuters jobb (fastän jag kanske egentligen inte alls ville ställa mig där), Johnny bjöd mig på pizza och han betalade även slingförpackningarna till mig som jag ville trösta mig med. Happy me! :)
Inte nog med det så satt jag och kikade lite bloggar sedan då vi krypit ner i soffan och helt plötsligt "råkade" det hamna en orderbekräftelse på min mail. Jag hoppas att det blir en bra färg. :)

Nej, kanske man ska ta och krypa ner i Johnnys famn en liten stund nu då.
God natt!




Gammalt

Satt och kikade igenom lite gamla bilder och hittade den här från 2007:



Det var ju ett tag sedan man satt där med papper och penna nu. Jag måste nästan leta reda på pärmen med teckningar. Himla kul att jag har kvar dom. :)

Tro hur det skulle se ut om man vågade sig på ritandet igen? Förjävligt förmodligen. ;P

God morgon!

Ouf, det här kommer bli en lång dag.

Låg och kollade på A walk to remember till sent igår. Jag har sett den hur många gånger som helst och den är lika bra varenda gång. Låg och grät igenom halva filmen...IGEN! ;O

Sedan när jag väl skulle lägga mig till ro för att sova så gick ju inte det heller så bra. Jag vet inte riktigt hur många timmar med vridande och vändande det tog innan jag lyckades somna. Inte nog med det så hade ju Johnny tydligen ställt klockan vid 06:00 någon gång för att åka iväg till jag vet inte vad, självklart ska jag vakna då och inte lyckas somna om igen. -.-

Så som sagt, det här kommer bli en lång dag.
Jag hoppas att jag inte blir ett drygt jävla hormonmonster inne i stan sedan då bara. Haha!

2011-08-17

Ligger i sängen, musiken är på, underbara Kelly ligger vid min sida och jag känner sparkarna lite nu och då från bebis. Underbart! <3
Har legat och funderat ett tag på att göra mig en kopp te, men jag har som inte lyckats komma upp än. :)

Jag har åtminstone haft världens energi idag. Har städat nästan hela dagen, bytt helt i Oliwers bur, plockat ut allt rat ur det blivande barnrummet o.s.v. Bjöd även min kära syster på middag då jag inte ville äta själv. Johnny har varit borta hela dagen, kom väl hem strax innan åtta ikväll. Men, men...
Imorgon blir det iaf en dag i staden för shopping med syrran och Tyra. Jag är ju ledig i tre dagar jag. :)

Ska försöka ta mig an bilden på gardinerna imorgon också. Nu blir det till att he upp sig ur sängen iaf.

Äntligen!

Jag:
- Vet du?!

Johnny:
- Nej?

Jag:
Det låter säkert konstigt men... Sedan vi fick upp dom här nya gardinerna så känns det som om att vi är stenrika och bor i värsta lyxvillan.

Mamma kan det här med gardiner hon. Jag är hur nöjd som helst och t.o.m Johnny har lyckats häva ur sig att det blev snyggt. Han som aldrig annars vill säga något för att han "vet ju inte vad som är snyggt och inte". ;P
Nu vet jag på ett ungefär vad jag skulle vilja ha upp mer i vardagsrummet också. Så många planer, så lite pengar. Men, men... Vi tar det eftersom. :) Mamma ville att jag skulle ta en bild på dom också och det ska jag. Men inte ikväll och inte imorgon. Får ta det någon av mina tre lediga dagar denna vecka.

Nu blir det till att käka korv med Johnny (även fast jag egentligen inte vill ha, men det behöver man ju inte säga till honom). :)

Söndag

Funderar på att ta och prova gardinerna som mamma köpte igår. Jag hoppas verkligen att dom passar för jag är så jävla less på dom som vi har nu i vardagsrummet. :P

Jag är jättesugen på att tapetsera i köket också nu då vi har börjat få så fint där.
Jag har redan kollat ut gardinerna på Rusta. ;P


Kan ni förstå att ag älskar det? :)

Just det, vi var ju på ultraljud den tionde. Vi fick dock inte veta om det är en pojke eller flicka då hon inte ville kolla efter det. Det var skitcoolt att få se våran livliga plutt där inne, men självklart blev både jag och Johnny besvikna på att vi inte fick veta könet. Jag var jättenervös innan vi ens hade börjat ifall hon skulle hitta något som var fel, men efter att ha kikat på allt så sa hon att allt verkar stå rätt till. :)
Har börjat känna fler sparkar nu också, och vi kan även känna lite smått av det utanpå magen. :)



Nej, nu ska jag ta och väcka Johnny så vi hinner få något gjort innan vi ska ner på middag hos hans mamma.
Tjingeling! :)

Mjäll

Kelly (min katt) har tydligen fått mjäll. Katter ska väl inte ha mjäll?! Någon som vet om man ska göra något åt det? Hon har mjuk och blank päls i övrigt och hon är inte överviktig eller så. Kan det bero på att hon är innekatt? Kan det vara maten? Hon får just nu KiteKat torrfoder. Jag har provat med whiskas blötmat, men då slickar hon bara upp såsen och lämnar köttet så jag orkade inte ens prova en gång till.
Vette tusan vad jag ska göra. Hon kliar sig inte iaf så det verkar ju inte vara något besvär för henne än så länge.

7 Augusti

Jag har hittat ett antal bilder på soffan som jag sa för ett bra tag sedan att jag skulle lägga ut, har även hittat för och efterbilder på sådant som vi har gjort om... som t.ex hall och kök. Tror ni att jag orkar lägga upp det? Nej. Inte ikväll iaf.

Just nu är jag mest bara så lycklig av att få ha blivit moster till en underbar flicka. Det känns nog lite extra om man tänker på hur tajta jag och syrran är. Eller får alla den här känslan?
Det är så svårt att slita blicken från det lilla livet och så fort jag har henne i min famn så känns det som om att jag aldrig mer vill släppa henne. Man blir så glad bara av att se på henne. Tro om jag längtar nå mer nu då tills det är dax för mig. :) Fick höra av Lina idag att jag är ganska lugn ändå när det gäller att få träffa henne. Men tro mig syrran, det är bara utåt, innerst inne vill jag hänga hos er varje dag. Både för att få träffa dig och Tyra och kanske även få vara till hjälp med någonting.

Åh, jag hade stängningen på jobbet ikväll. Så ser jag strax efter 22:00 att mormor har ringt. "Herre gud, nu har det hänt någonting" tänker jag. Så jag ringer upp och mormor svarar. Inget speciellt alls har hänt, inte mer än att det regnar ute. Hon ville bara höra om jag ville ha skjuts hem för hon tycker inte att jag ska behöva gå nu då det har blivit så mörkt ute. Söta mormor! Nu hade jag så mycket att göra ändå och visste att det skulle ta tid så jag sa att det inte behövdes. Då säger hon att hon lägger sig tidigast 22:15 så det var minsann bara att ringa om jag skulle vilja ha skjuts någon gång fram över. :) Jag måste ju ha den bästa familjen/släkten någonsin. <3

Nej, nu ska jag bre ut mig i soffan så gott det går och hoppas på att jag lyckas komma upp sedan.

Pigg

Vilket uppvaknande jag fick i morse. Mamma ringer och säger att Lina är på väg in till Sollefteå, vattnet gick för henne i morse. Snacka om att vakna till. :D
Jag har redan glömt alla som jag skulle höra av mig till. Går mest bara och väntar på att dom ska höra av sig om att det börjar sättas igång. Hoppas, hoppas! För isf åker jag och Nelly dit ikväll efter att hon har slutat jobbet. :)
Åååå, så himla roligt! Snacka om att jag planerade min semestervecka jävligt bra. :D

Tyckte det var lite konstigt i morse också då Kelly inte kom in i sovrummet någonting, inte kom hon rusandes in till toaletten då jag skulle dit heller. "Vart fan är hon?" tänkte jag.
Så går jag för att öppna balkongdörren. Tro på fan att hon ligger där ute. Johnny hade råkat låsa ut henne inatt. Stackars flicka! Nog för att hon låg och njöt i solen, men ändå.

Nej, nu ska jag ringa ett samtal och sedan blir det till att sätta igång med att städa.

RSS 2.0