Lön = Lite shopping.


Lite av det som jag köpte idag. :) Hittade inga bilder på de andra grejerna och jag orkar inte ta bilder heller. Fast, jag kanske orkar senare. Får se. :) Det blev en hel del iaf. Och ja, jag har pengar kvar. :) Sitter och väntar på att fläskfilén ska bli färdigmarinerad så vi kan börja med potatisgratängen och så någon gång. Hungrig som bara den är jag. :O

PUSS!


Aj, aj, aj!

Usch, jag har gått och haft magknip hela dagen. Provade med två alvedon men inte blev det nå bättre för det. :´(
Så ja, jag var väl kanske inte den trevligaste på jobbet ikväll, men ett leende och några ord var väl klart att jag fick fram. Passade på att "sura" och tycka synd om mig själv då kunderna hade gått. Oj, oj!
Nu ska jag iaf bädda ner mig i soffan, he på en film och önska att jag hade en varm vetepåse att lägga på magen.
Jag får dessutom sova själv inatt för Johnny ska sova hos sin pappa (av alla människor)...Hm?! òÓ.


Avslutar med en jäkla bra text:
"Whatever you give a woman, she will make greater, give her sperm she will make a baby, give her a house she will give you a home, give her groceries she will give you a meal, give her a smile she will give you her heart. She multiplies and enlarges what she is given. So if you give her any crap, be ready to receive a ton of shit... Pass it along if you agree..."


10-01-15

 

Wihoo! Johnny tyckte jag passade så bra i hans byxor så jag fick dom. ^^,

Får se hur denna kväll på jobbet kommer gå, jag har nämligen bara sovit i två timmar. Så fort vi lägger oss tidigt så vaknar vi mitt i natten och kan inte somna om. Vet inte alls vad det är för fel. Jag tänkte iaf krypa in till sovrummet snart och försöka få mig lite mer sömn. Önska mig lycka till! :P

 

Ledig imorgon. Sååååå himla skönt!

PUSS!

10-01-14

Har suttit uppe och väntat på Johnny, har ju inte träffat honom på hela dagen... bara i typ 5 minuter. Han är ute och åker bil med Sollgard och då dricker dom förmodligen också. Enligt honom så skulle han inte komma hem så sent, men nu är ju klockan fan 02:30 och då vet jag inte om jag orkar vänta nå mer heller. Taskigt tycker jag!

 

Jaja, jag passade iaf på att sno hans byxor medans han är borta. Ganska skönt med så stora jeans. Man kan bresa så mycken man vill i soffan. Haha!

 

Nej, sängen nu då kanske. Jag ska ju trots allt upp kl. 07:00... Eller kanske lite senare. Det beror på hur trött jag är imorgon. God natt på er iaf!
PUSS!

Plastfolie

Ja, plastfolie har man ju oftast till maten. Eller hur?! Jag har i många år irriterat mig på mina lår,  jag gör det än idag och för ett antal år sedan så använde jag alltså plastfolie till mina lår.
Jag hade helt glömt bort det, men av någon anledning kom jag på det nu då jag stod och rökte vid fönstret.
Jag minns inte om jag hade läst det någonstans eller om jag såg det på någon film, men man skulle iaf bli smal om man lindade in sig i det. Så jag provade. Jag gick ner till köket och snodde en massa plastfolie, sprang upp på rummet och lindade in mina lår och sov med det. Jag minns att jag även hade det någon gång under byxorna på högstadiet. Så pågick det i några veckor. Blev dom nå smalare? Nej. Det enda som hände var att det började klia och lukta sursvetten typ. Fy fan! Så mamma och Svenne, om ni någonsin la märke till under min högstadietid att det försvann en massa plastfolie så var det jag som spökade i köket.
Jisses! Jag trodde verkligen på allt jag läste och hörde då. Idag bryr jag mig inte riktigt lika mycket om mina lår och har gett upp med att leta sätt att få dom smalare, men en dag så kanske... kanske jag lyckas. Och då kommer jag att använda en massa jeans och grejer. Kanske t.o.m gå i bikini. :O
Bohoo vad hemsk jag är. :P Men jag tröstar mig ofta med att t.ex Beyonce har större höfter och ändå ser supersnygg ut... så varför ska då inte jag kunna göra det? ;)




(snygg, ja!)

2010-01-09


Bara för att jag ska äta kladdkaka ikväll. <3

Biiip!

Ligger och väntar på att Johnny ska komma hem snart. Han är och hämtar syrran och dom inne i stan efter en kväll på krogen. :) Fick ju fyra bh:ar, en bok och ett par skor idag av mamma och Lina. Jag blev glad, ja. Tror aldrig jag haft så skön bh som den jag har tagit på mig nu. Så nu måste jag verkligen börja köpa lite större storlekar på bh:arna hädanefter. :O

Ledig hela helgen är jag också. Det känns så himla skönt. Och äntligen har jag lyckats snappa åt mig lite tider till tvättning av kläder. :) Nu blir det nog en fortsättning på bokläsandet. Ni kan ju spana in lite bilder så länge om ni vill. :P
PUSS!














God natt! :*
RSS 2.0