Bloggstrejka

Hehe, Marta behöver tydligen en uppdatering av bloggen. ;D
Men jag har tyvär inget att skriva. Det är inge roligt att blogga längre. Jag vill ju blogga om vad som hänt och så, sen när man väl träffar er och ska berätta något så har ni redan läst det här på bloggen. Om jag inte skriver så mycket kanske ni hör av er oftare också för att surra eller träffas. ;P

Nä... Bloggstrejka ska jag göra. Nästan. :)
Fyller iaf 21 år imorgon. Då måste ni gratta mig. Skicka en massa sms och så. Haha, nej men.... Det behöver ni inte. :)

Här får ni lite bilder på mig och Elvis iaf. <3

 

 

Puss!

Måndag

Var ett tag sedan jag skrev här nu. Det har gått bra med flytten och så iaf och jag tror att Elvis har börjat trivas där uppe, helst med den stora balkongen. :)
Själv har jag inte speciellt kul där uppe eftersom det inte verkar vara någon som orkar komma och hälsa på längre. :P
Tråkigt! Själv går jag ner på Bjästa ett antal gånger om dagen bara för att se om det kanske finns någon att sätta sig och surra med. Jag får alltså ganska mycket motion. Hehe!
Igår var jag iaf med Johnny. Först satt vi uppe hos mig och käkade lite bullar och kakor, kikade i gamla skolkataloger och så, sedan gick vi ner på Bjästa. Satte oss på Sibylla en stund för att surra lite och sedan bjöd han på pizza. Det var så himla gott. Vi satte oss med Dalle på lastkajen i det härliga vädret och käkade. Superhärlig dag. På kvällen blev det film, deja vu på 4:an. Bra film och trevligt sällskap. :)

Får se vad som händer idag. Sortera tvätt ska jag göra iaf eftersom jag har skrivit upp tid för tvättning imorgon.
Men sen vet jag inte.

Har fortfarande inget internet uppe på Bygatan heller och jag fick slut på pengar på mobilen igår. Så RING om ni vill mig någonting.

Tjing!

Bye, bye!

Mamma borde ringa nu snart.... För dom ska  hjälpa mig med flytten idag.
Det känns både skönt och tråkigt att flytta. Har ju inte för allt för längesedan börjat vänja mig vid att det här är mitt nya hem och nu ska jag bara flytta härifrån. :(
Jag ska flytta upp till mormors övervåning ändå, då kan jag ta med mig Elvis. Min lilla myspojke. <3
Sen när vi har börjat känna hemkänsla där så flyttar vi igen. Jobbigt! Jag hoppas att jag kan få ett jobb ganska fort iaf och så hoppas jag att jag kan hitta en mysig lägenhet efter det.

Elvis har förresten börjat lyfta på benet ibland då han ska pilla. :D
Han börjar bli stor. ^^,

Skärpning!

Ibland undrar jag om det bara finns ett i huvudet på den där människan... eller två. :P
Har gett en massa korv till Elvis nu iaf eftersom han fortfarande inte fått någon middag. Hm! (òÓ.)
Min stackars bebis. <3 Tror jag ska ta en längre promenad med honom senare.
Fick sms från Suss ikväll också, blev lite sugen på att hänga på henne ändå.
Fast sen så vet jag ju att jag ska upp tidigt imorgon för att åka in till stan och så har ju Elvis varit själv en massa timmar idag. Tror det blir hemmakväll med Elvis, chips och dipp ist. Då kan jag ta mig tid att röja undan i lägenheten också.
Drack ju ändå igår så... Hade förresten en riktigt trevlig valborg.

Idag har jag och syrran varit i Näske hela dagen. Farmor ska vara borta till på måndag så vi har städat hennes stuga och krattat ute på tomten. Det svider mellan pekfingret och tummen på mig nu. Hoppas hon blir lite glad då hon kommer hem på måndag nu då bara... För det blev faktiskt fint. :)

Ska höra med mormor om jag kan börja flytta upp grejer till dom nu i veckan. Jag vill få det gjort någon gång. Det har liksom tagit stopp med packningen sen Johnny börjat sova här igen. Sitter bara och surrar med honom hela tiden. Latheten har kommit fram igen också. :P Jag måste börja ta tag i det här igen. Skärpning! :P
Sen ska jag fixa ett CV som jag kan lämna in till Linda, hoppas på att få jobb på Sibylla... Om så bara en kort tid.

Nä, röra lite på döfläsket kanske.
Tjing!
RSS 2.0