Volymaster by Björn Axén.

Jag har hört mycket bra om volymtången från Björn Axén så självklart köpte jag en. På mig verkar den dessvärre inte fungera speciellt bra. Är det verkligen bara på mig? Vad gör jag för fel? Vissa tuperar inte ens håret innan dom använder den men ändå får dom en jäkla volym och så håller det tydligen i sig tills nästa gång de tvättar håret (ungefär tre dagar då). Själv så tuperar jag innan men får knappt någon volym alls och dagen efter är det platt igen. Man kan väl inte ha för mjukt hår för det?! Näe, missnöjd är jag. Funderar på om jag ska ge den några chanser till eller om jag ska sälja den..?

091029

Personalmöte ikväll. Mitt första personalmöte någonsin. Har ingen aning om vad man pratar om, om man ska komma med några idéer eller så. Men det går nog bra. :)

Sen blir det jobb resten av helgen och nästa vecka åker vi ju till Riga. Det ska tydligen vara billigt att shoppa i Riga. Då vet ni ju ungefär vad jag gör direkt då vi kommer dit. ;)

Ja just, jag färgade håret för någon dag sedan. Jag valde en ljusare brun färg eftersom jag inte vill ha så himla mörkt, men som alla andra gånger blev det nästan svart igen. Jag trivs verkligen inte i det och jag hoppas verkligen att det bleks efter några tvättar. Ujujuj!
PUSS!

Lögnhals!

Hur ska jag hantera detta?
Han har sovit hela dagen, sen när man åker iväg en sväng är han borta då man kommer hem. Sen när han väl kommer hem gömmer han sig inne i sovrummet igen. Inga ursäkter, ingenting. Argh!
Jag är alldeles för arg för att få fram något vettigt om jag ska ta initiativet att prata med honom om det nu.
Idiot!

Varför ljuger man sin partner rätt upp i ansiktet så där? Hur fan kan han tro att jag är så jävla dum?
Tacka vet jag våra kvinnors list.
Det var tur att detta var en trevlig tjej som kunde berätta lugnt och sansat om hur det hela låg till. Nu undrar jag bara hur jag någonsin ska kunna lita på honom igen? Ska vi ens fortsätta?
Eller blir det som förut, vi gör slut och sen blir vi tillsammans efter ett tag igen?

Förstår heller inte hur han under dom dagar han var där och höll på med henne, samtidigt kunde skicka gulliga sms om hur mycket han älskade och saknad mig. Hur fan tänker man?
Sen att han alltid gått och surrat om hur viktigt det är med ärlighet i ett förhållande. Tror jag alldrig varit så ärlig i ett förhållande som jag varit mot honom. Men vart tog hans ärlighet vägen mitt i alltihopa?
Sen är jag så dum så jag tror på fan allt han säger också även fast det kan kännas helt fel i magen.

Näe, fy fan! Jävla lögnhals!

Vinterjacka.




 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spana in jackorna. Ooooo! :)

Jag vill ha dom. Helst den på sista bilden. Stor luva och allt. Åååå!

Synd att den inte finns kvar på lagret och att jag inte har några pengar. :(


091023

Jag vill ha mina pengar från försäkringskassan snart! >_<
Denna månad blir det till att köpa en kamera. Jag vill knäppa en massa fina höstbilder på Elvis och så vill jag få med mig lite bilder hem från Riga, så ja, en kamera får det bli denna månad.

Joel ska flytta och jag och Johnny kanske tar över hans lägenhet då. Vi ska få komma och kika på den någon dag, sen om vi vill ha den får vi väl ta och prata med Arne och höra vad han säger.
Arne har förresten fixat låset till våran dörr nu, så nu kan vi låsa igen. :)

Jaja, jobbar 16:00-21:30 idag. Ouf!
Jag känner mig inte så sugen på att jobba idag faktiskt. Men, men... Pengar, pengar.
Sen är jag ju faktiskt ledig resten av helgen. :)
Bodarna i morgon med Lina och gänget.

PUSS!

Klackspark


Jag hoppas att snön håller sig borta så länge som möjligt för jag vill inte plocka bort mina högklackade skor än på ett tag. Det är så tråkigt när vintern kommer då man plockar undan dom och bara kan ta fram dom då man ska ut på nå galej.Tro vad dom gör med de högklackade skorna nu för tiden? Jag tycker att dom är betydligt mycket skönare nu, åtminstone de två senaste paren jag har köpt och alla de andra som jag provat på senaste tiden. Har inte varit i närheten av att få skavsår. Håller ni inte med mig? :)

Väntar på att Lina ska ringa snart så att jag får se hennes rum någon gång. Dom var på IKEA igår och shoppade loss lite. Det var egentligen tänkt att jag också skulle följa med, men min hosta spökade fortfarande och jag var alldeles för trött så jag stannade hemma i soffan ist. Tråkigt, men så kan det gå.

Tror jag ska blippa runt lite på tv:n nu och se om det visas något bra. Johnny är så tråkig som bara sitter hemma hos Niklas hela tiden. Snart flyttar han väl tandborsten och det dit också. :P
PUSS på er! :*

... det där fula ansiktet.

Idag har jag hämtat ut mitt pass och min legitimation med typ världens fulaste foto. Jag kommer inte vilja gå ut på krogen nu då jag kommer måsta visa det där fula ansiktet. :O

Mår inte allt för bra idag, hostan blir bara värre och gör ont. Trött i huvudet och kroppen är jag efter allt hostande och lite sömn, men jag ska ta och dra mig till jobbet i morgon ändå eftersom jag vet att vi behöver pengarna. Jag hoppas att hostmedicinen kommer funka och att jag lyckas hålla igång till kl 19:00.

Nu ska jag lägga mig och kika på Extrem överlevnad med Johnny.
PUSS!

Känner ni igen eran kusin?

Fy fan vad jag skäms nu. Haha, att man inte ens kan känna igen sin egen kusin.
Det är så här va, jag la till en tjej på facebook som hette Jessica Pettersson för ett tag sedan och jag var helsäker på att det var kusin min. Vissa bilder påminde om henne och jag har ju faktiskt inte sett henne på ett tag nu. En helg ringde kusin Jessica mig och frågade om jag inte kunde klippa lugg på henne, men jag sa att jag nog skulle låta bli det med tanke på att jag är så dålig på att klippa och så hade jag ju druckit också. Någon dag efter frågade jag FbJessica om hon hade hittat någon som kunnat klippa henne. Och jodå det hade hon. Sen frågar hon vem jag är och jag trodde att hon skämtade med mig. Jag skrev något i stil med "Meh, ge dig! Det är ju Nalle Puh."

Hittade dock samma tjej på bilddagboken idag och såg att det är heeeelt fel. Hon hette BondenJ så jag trodde fortfarande att det var kusin Jessica eftersom hon har varit lite bonde. Men sen såg jag att hon var 91:a, inte hade något körkort och att vissa bilder på henne inte alls var lik kusin Jessica.
Såååååååååå himla pinsamt. Men jag har skrivit till henne hur det ligger till iaf och bett om ursäkt.
Haha, så det kan bli va. :D


För övrigt så har Lina gjort en tatuering idag och den är skitsnygg. Nu är jag bara ännu mer sugen på att göra en.
Och i morgon åker vi in till stan. Då ska jag hämta ut mitt pass och min legitimation (med världens muppigaste bild).
PUSS PÅ ER!

Baren

" I´m hetero, you´re hetero, we are homo."
"One Emelie, Two Emelie. Three Emelie, Four Emelie, Faaaaamily... Guy."

Haha, Björk gjorde ju kvällen. Fler fester med honom. (Y)
.....

Och så en megakram till Niklas!

<3

Efter en ganska jobbig arbetsdag så fick jag mig en glad överraskning då jag kom hem igårkväll. Johnny hade diskat och så, tänt ljus och lagat jättegod tacos + att han använde vinglasen till middagen. Så himla uppskattat. <3
Ibland är det allt bra härligt att ha pojkvän. ;)

Illa? Kanske.

Jag har knappt kunnat sova inatt. Har haft en dålig känsla i magen, tankarna har virrat runt i huvudet på mig och så har jag snorat som bara den.

Förstår inte riktigt varför han inte ringde igårkväll som han sa att han skulle göra. Inte ens ett sms fick jag.
Det pep två gånger på telefon i morse, men inte var det han då heller. :(
Jag minns i början då han åkte iväg för att jobba längre bort, då ringde han säkert fyra eller fem gånger om dagen och så skickade vi en hel del sms till varandra. Nu blir det kanske ett sms om dagen (om ens det) och så pratar vi i telefonen en gång om dagen i typ 1 minut. Illa? Kanske.

Nä, nu ska jag ta mig en cigg och förbereda mig för tre timmars jobb (vad nu det är att förbereda sig för). :P
PUSS!

Kul grej.

Jag tycker att ni kan lägga ett bud för en middag med denna grabb. :)

Orgasm bara genom att andas...

Efter en lång promenad i skogen bland alla färgglada löv och all lera så är både jag och ELvis ganska slut. Men nu måste jag vika tvätt, kolla om det finns någon tid för tvätt och sedan ska jag duscha, gå och sola, gå på ICA och efter det blir det Elvis tur att duscha.

Tror jag börjar bli förkyld. Hade väldigt ont i halsen igår och idag har det plussats på med lite snuva. Johnny har tydligen börjat bli förkyld han också. Usch, usch!

Haha, har ni sett klippet på hon som får orgasm bara genom att andas och knipa lite? Om inte, se det. Jag höll på att skratta ihjäl mig. Här har ni henne.
Sen så har jag sett en fluga bajsa för första gången i mitt liv också. Han måste ha bajsat för han stannade upp på skärmen och sen kom det en liten svart klick från hans rumpa. Då vet jag ju nu var alla de små svarta prickarna på skärmen kommer ifrån. Aldrig mer ska jag torka bort dom med handen!



Tvätten var det nu jah.
PUSS!

Måndagkväll

Johnny har fixat så att jag har internet på min dator nu. Skönt! :)

Eftersom jag har varit ledig idag så har jag passat på att städa. Det behövdes verkligen kan jag ju tala om. :O
Tror jag är ledig imorgon också, har för mig att jag bara jobbar två dagar den här veckan. Får kika i kalendern sedan. Måste iaf försöka få någon tid för tvättning i veckan, vore ju bra då jag ändå är ledig så pass många dagar och Johnny är i Luleå.

Blä, jag som gått och väntat hela dagen på att få se Idol och så är det inget förrän på fredag. :(
Får väl bli filmkväll ist då, har ju faktiskt en film på datorn som jag fortfarandra inte sett.
Sen en filt, lite tända ljus och te till det då kanske. Kan ju bli en rätt mysig kväll ändå. :)
PUSS!

Söndag

Jag blev rätt less igår. >_<
Och idag är jag trött som ett as, ögonvitorna är inte vita längre, de är röda. Men jag får väl skylla mig lite själv.

Johnny ska iaf iväg och jobba två veckor nu och då kommer han ta med sig datorn, så om ni vill ha tag på mig får ni slå en pling. Nu blir det till att kila ut i pissvädret med Elvis. Ska för övrigt få öppna själv på Sibylla idag. Jag hoppas verkligen att det kommer gå bra.

091003

Det blev inge Björn Rosenström för oss igår, vi kom inte längre än till bänkarna utanför Parken. En viss Niklas var ju så velig och "ville bara in en snabbis". :P Jag och Johnny ville inte slänga bort 400 kr för bara tio minuter och försökte även få Niklas att förstå att det inte skulle vara värt det. Vi lyckades till slut och åkte ner till Framnäs ist, där tog vi en öl (som jag inte ens hann dricka upp) och sedan åkte vi vidare till Överhörnäs på någon fest... Fast där blev vi inte kvar länge, vi tog en cigg, surrade med lite folk i fem minuter eller så och sedan for vi. Jag tror att vi var hemma vid ett eller så. Men det kändes ganska skönt ändå.

Och vet ni vad som kom igår då?! MINA SKOR! :D
Mamma var så snäll och cyklade med avin till Mantovani igårkväll trots att hon var så hes, bara för att jag var så lat och sugen på att hämta ut dom. Mamma är snäll hon. Och skorna, WOW! Dom är skitsnygga och supersköna. Inga skavsår alls efter igår. Toppen!

Nu blir det till att förbereda sig för jobbet. Jobbar 15:00-21:00 idag.
Buhu, jag vill inte. Jag tycker inte om att stänga, då öppnar jag mycket hellre.
Aja...

091002

Nå så muppig dag som denna har jag nog inte varit med om på länge.
Och det jag och Johnny har tänkt göra i tre dagar nu blir nog inte av förrän om flera veckor. Skit, jag som var så taggad! >_<

Ikväll ska vi iaf in till stan för att lyssna på Björn Rosenström och hans band på Parken. Jag hoppas på en skoj kväll.
PUSS!

Gina Tricot

Ja nu äntligen har dom öppnat Gina tricot i Ö-vik. Självklart var jag in idag och kikade och lika självklart fick jag ju bara lov att handla lite. Dom hade nå så otroligt mycket snyggt där, synd att börsen min är tunn just nu... Eller så är det kanske tur. Dessa får hamna i min garderob idag iaf. :) 
RSS 2.0