Happy

Vilken bra dag. En härlig dag på jobbet och en härlig promenad runt Kuba med min fina vän Marta som kommit upp en sväng från Skåne. :)

Sen blev det en sen middag med älskling för att orka forsätta lite med städandet. Jag har suttit och skrubbat elementerna och legat på golvet för att torka av en del av listerna och kablarna. Jag vill aldrig mer torka lister, så jäkla tråkigt. Sen fick jag iaf veta att våran nya hyresvärd ska betala för tapeter/färg i nya lägenheten, åtminstone i hall och sovrum. Köket är inte så stort så där gör det inget om vi får lägga ut lite egna pengar. :)

Ni vet det som jag kanske skulle berätta nästa vecka?! Jag kan lika gärna berätta det nu för jag och Johnny har redan berättat för några och vissa (mamma!) har ju kommit på det själv. ;)
Vi har beställt en soffa från Helsingborg, en skitstor och snygg. Nu väntar vi bara på ett brev och att dom ska köra upp den hit till Bjästa. :)



IMORGON FLYTTAR VI!!!! :D:D

Ojooj

Jag hann ta en promenad med Lina och dogsen idag igen, Erik följde med han också. Så jävla skööönt! Imorgon får jag nog gå själv då jag inte slutar jobbet förns fem... Om jag hinner, vilket jag förmodligen inte lär göra. Det ska ju packas, flyttas, städas o.s.v. Wohooo, vi flyttar! :D

Jag och Johnny gjorde ju värsta grejen igår också. Tänker inte berätta vad än. Jag får en känsla av att vi allt kommer få höra dittan och dattan om det sedan, men vi tror att det kommer bli riktigt bra. Vi har kollat igenom noga så att det ska funka, så jag vill egentligen inte ha några sura miner av någon. Aja, ni får väl kanske veta nästa vecka. :)

Ska väl dra på mig resten av sminket nu ifall Carro skulle ringa och behöva hjälp på jobbet. Börjar ju inte förns fem annars. Åh, jag som vill träffa min pälskipälsk innan. Har ju inte träffat honom på hela dagen och nu vill jag träffa honom ännu mer då jag hörde vad som hände med honom och bilen tidigare idag. Är så jävla glad över att det inte gick käpprätt åt helvete för honom! <3

Nej, in på toa och fixa.
Tjing!

Reebok

Nu när jag och Lina har blivit så duktiga på att ta en lång promenad varenda dag så är jag jättesugen på att köpa de här skorna. Ohlala! Får se om jag har råd senare den här månaden, då slår jag fan till! :)

Jag och Johnny hittade billiga och skitsnygga mjukisbyxor på intranet idag också. i TYSKLAND! :O Verkar inte finnas några av det märket här i Sverige heller, inte som vi har hittat iaf och det var ju förjäkla synd. :(

Jaja, nu ska vi dra in stortvätten till tvättstugan sen blir det till att fortsätta packa.

Tjing!

Nervöst

Idag fick jag svar från cellprovet och det jag trodde skulle stå där var ju helt fel.

Det har visats förändringar som behöver kontrolleras så jag måste in på en ny kontroll om ca 2 månader. Dom vill kolla närmare på min livmodertapp och eventuellt ta ett vävnadsprov.

Jag fick en klump i magen och började gråta då jag läste det. Klart som fan att man blir orolig av att läsa något sådant. Men mamma lugnade ner mig. Hon kikade runt på internet sedan och det är tydligen inte så ovanligt att det visas förändringar som man måste kolla upp. Vad det nu var kan tydligen läka sig själv iaf, därför ska jag inte dit förrän om ca 2 månader. Jag hoppas att det inte är något speciellt alls. Fan, 2 månader kommer kännas länge, sen tar det ju tydligen en jäkla tid innan man får svaren från den kontrollen också. Oh herre jösses! :(


Flytten närmar sig med stormsteg nu. På torsdag hoppas vi på att kunna börja. Fick höra av morfar idag att vi kommer få en helt ny spis iaf, vi får dessutom göra om som vi vill (typ). :)
Har letat runt som ett tok på blocket efter någon soffa som ska falla mig och Johnny i smaken, men det har gått skit. De få som vi har hittat har ju blivit såld på en gång. Får se hur det blir, om man bara köper någon mini på Jysk tills vidare.

Nej, nu måste jag börja packa ner alla tallrikar och så, städa ur skåpen o.s.v.
Så jävla tråkigt!

Hej!

Lördag

Fasiken vad jag höll igång igår. Jobbade från 11:00 till strax innan 20:00, tog en rök utanför jobbet med Johnny och surrade seriösa grejer, sprang upp för att ge katterna mat, sen blev det över en timmes promenad med Lina och hundarna... Kom hem och då står Johnny och diskar. Jag blev jäkligt impad måste jag säga. Tog över det sista iaf medans han plockade undan lite andra grejer och efter det städade vi ur kylen riktigt ordentligt... Jag dog i soffan strax innan tolv. ;)

Var ju tänkt att vi skulle börja packa idag. Det gick inte så bra. Klev upp runt 12, gav katterna mat och så, sen stack jag och Lina ut på en lång promenad med hundarna igen. Fastnade dock hos mormor en stund då hon ville att vi skulle äta en tårtbit. :) Efter att vi hade lämnat hundarna så kilade vi över till mamma och där blev vi ju kvar i ett antal timmar. Blev skitglad då mamma visade ett par snygga gardiner och sa att vi skulle få dom, det om något behöver vi ju nästa vecka då vi flyttar. :)
Jaja, hur som helst så lagade vi mat sen när vi väl kom hem igen...Efter det har vi inte orkat göra ett skit.

Det får bli packning imorgon ist och då ska det banne mig bli gjort också. Men först så ska jag ut på en promenad med Lina och hundarna igen. Samma tid, samma plats. ;P

Nu ska jag spela lite och sen blir det film med pälsk. <3

SkitTelia

Å vad jag hatar Telia!
I början på mars betalade jag för mitt mobila bredband, en påminnelseavgift och räkningen jag glömt att betala innan. Då jag har gjort det så skickar dom tillbaka pengar, de ansåg att jag hade betalat för mycket. Jag hade tydligen betalat senaste räkningen två gånger. Iaf så har jag ju betalat den där jäkla räkningen + påminnelseavgift. Vad händer nu då? Jo jag får en räkning med ännu en påminnelseavgift på, inte nog med det så är det precis samma som jag betalade förra gången. Vad i helvete håller dom på med?
Jag får väl lov att ringa imorgon efter jobbet då. Börjar bara bli så jävla less på allt ringande för att det är en massa strul hit och dit! >_<

Inte kan jag säga upp det heller. Jag som trodde att jag bara skulle ha det i ett år, men jag är tydligen låst i två år. Ska se om man kan hitta någon som behöver ett mobilt bredband och vill ta över mitt så jag slipper det.

2011 verkar då inte vara ett särskilt bra år för min ekonomi, bara en massa onödiga betalningar som kommer upp hela tiden. Jag hoppas att det ändrar sig för jag blir helt utmattad av det.

Nu ska jag äta ugnsvärmda mackor med Johnny och mysa ner mig i soffan med honom. <3

Bildskvitter

Från grillningen idag med Lina, Erik, Johnny och hundarna.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det blev väl mest bilder på Frida, men hon är ju så gó så. :)
Någon enstaka bild på Mimmi och en på Linas bebismage. <3

Härliga sol

Jag jobbade till strax innan fem igår, direkt efter det blev det en lång promenad med syrran, Erik och hundarna. Vi tog vägen runt sjön, in genom Bredånger och vidare genom Åmynnet. Det tog oss nästan två timmar och fy fan vad skönt det var. :)

Jag trodde att jag skulle ha träningsvärk idag, men icke. Det är ju ännu bättre det. ;P

Högst upp på listan idag är grillning. Lina ringde för en stund sedan... Bara hon och jag som är vaken, båda karlarna sover. Så vi ska väl väcka dom först, sen blir det till att köpa cigaretter, korv och grejer.
Vi promenerar ner till sjön, härligt grillställe där ju.

Nej, nu måste jag raska på lite.
Tjingeling!

Efter fem år...

Går ju fan inte att säga nåt till karln längre. Antingen så är man korkad eller så blir det tjaffs. Det känns lite som "Förlåt då, jag ska inte öppna käften mot dig igen!".

Ja, jag är arg...
så jag överdriver väl lite. Men ändå! Det är inte alls som det var förut då man kunde diskutera som två normala människor. Jag skulle kunna skriva en mindre bok om allt som inte alls är som förut.




"- Det är omöjligt, sa Tvivlet.
- Det är farligt, sa Rädslan.
- Det är onödigt, sa Förnuftet.
- Prova ändå, viskade Hjärtat."


Nu ska jag röka. PUNKT!





Fredag

Jag hade rätt igår. Inte fasiken var det jag som behövde mat äh. ;)
Idag blir det jobb från 11-19... Och jag är TRÖTT!

Antingen så däckar jag i soffan när jag kommer hem eller så blir det, precis som sist, att någon vill hitta på något. Vi ser väl. Nu ska jag väcka Johnny iaf.
PUSS!

Mat

Ofta man blir sur bara för att någon inte vill äta mat då. Man kan ju undra vem det är som behöver få i sig mat här egentligen?! Surhuvve! òÓ.

Natten mot onsdagen

Skrev precis ett rätt så långt inlägg. Var precis klar och skulle bara sudda en liiiiten grej och vad händer?
Självklart hamnar jag på startsidan och inlägget är borta. Kuuuul! òÓ.

Jag tänkte iaf bara tala om att jag snart ska dra fram rakapparaten för att raka Johnny. Han ska iväg och ragga lite jobb imorgon så då måste han ju se fräsch ut. ;P



Ville även tala om för er som kanske missat det, att det snart är april. Då får man lura en massa folk hur mycket man vill, men det betyder även att det är strax över två veckor kvar tills vi får flytta in i den nya lägenheten. Fy fan vad bäst!

I veckan ska vi ta och rensa ur de sista skrubbarna, försöka få bort den lilla soffan och börja packa lite grejer och kläder så att vi har det gjort. Man vill ju inte vara ute i sista minuten, eller hur?!

Det är ju inte precis första gången som jag flyttar, men ändå så känns det så himla spännande. Jag är så himla glad! :D

Nej, god natt på er nu!

Lediga tisdag











 

 

 

Johnny och jag har varit ute och grillat idag. Myyyysigt! <3

11-03-14

Jag som var så nöjd över att jag hade 3500 kr kvar på kontot. Blev plötsligt deppig då allt är borta nu eftersom jag fick lov att hjälpa Johnny att betala hans räkningar. :(
Det hade ju varit bra om jag hade fått kunna spara dom, men jag vill ju inte att Johnny ska ha obetalda räkningar på sig heller. Aja, det är som det är. Hoppas bara att jag får igen dom på något vis innan maj.

Tog förresten min första cigg runt tre idag. I morgon ska jag försöka hålla mig längre. :)

Söndag

Jag är trött idag, väldigt trött... Otroligt trött. -_-
Dags för jobb nu snart. Ska försöka få Johnny att kliva upp innan jag kilar ner bara.

Åh, vad jag kommer somna gott i soffan när jag kommer hem igen.

Kelly

 

Min söta snuttejänta. <3

Katter

Spruffs plan:
Jag kutar allt vad jag har från toaletten in till sovrummet, upp över sängen, gör en snygg sladd, hoppar upp i fåtöljen och kutar tillbaka igen.

Spruffs verklighet:

Han kutar allt vad han har från toaletten in till sovrummet, upp över sängen... Han har dock inte tänkt på att Johnny ligger kvar där... Han snubblar över Johnnys ben och flyger rätt in i väggen. Tystnad... "Mjaaaau".

Besök hos gyntanten.

Så har man gjort cellprovtagningen då. Det gick fort, väldigt fort. Men det känns ju lite dumt att ligga där och bresa på bena högt upp i luften, ännu mer pinsamt då hon sitter framför mutta på mig och frågar om mitt namn stämmer och vill att jag ska rabbla upp mitt personnr. Haha, oh my!
Jaja, det är ju bortgjort nu iaf, tre år till nästa kontroll. Kunde inte låta bli att skratta då jag såg att jag fått ett mess av min skåning om cellprovstagning. Hon är ju för gó hon! ;)
Jag håller iaf med henne om att det är kasst att man måste betala... 150 kr! Då jag läste på internet igår så stod det att det var gratis och att man inte måste gå om man inte vill. Jag skulle ju kanske ha kollat när det skrevs, det var ju förmodligen ett tag sedan.

Och varför blir inte killar kallade till någon liknande kontroll, dom borde också få göra det tycker jag.
Vad jag har hört så är prostatacancer den vanligaste cancerformen i Sverige... Men vad vet jag.

Nu ska jag vänta på att Johnny kommer hem. Han är i Kramfors och gör ett bilköp. ÄNTLIGEN!
Ska väl försöka hitta på någon maträtt tills han kommer hem... Får  se om jag ska orka ta hand om disken också. Det är egentligen hans tur att diska, men frågan är ju när det blir gjort(?).




































BYE!

7 mars 2011

Har precis kommit ut ur en varm och skön dusch, smörjt in mig och tagit på mig myskläder.
Så himla skönt! Är väl dags att gå och lägga sig snart också, jag ska ju upp och jobba imorgon.
Har även fått en kallelse till cellprovstagning imorgon. Okej, folk har sagt till mig att det kommer gå fort och att jag inte behöver vara nervös, men jag är ändå lite nervös. Kommer bli skönt att få det bortgjort iaf.
Nej, god natt på er!

Bra dag. :)

Har precis kommit hem från en 20 minuters solning och slagit mig ner i soffan med ett glas C-vitamin. Fy faaan vad skönt! :) Är betydligt mycket piggare idag också, bara lite hosta nu så imorgon blir det jobb. Kingligt!

Tro om folk ska börja ta mig för en utlänning på krogen snart igen då, för jag måste ju erkänna att jag fått bra mycket färg på mig redan. Och jag vet ju hur det är, när jag har solat och går ut på krogen, ja, då kommer det fram folk och frågar vilket land man kommer ifrån och liknande saker... Eller som då ett gäng killar skrek "kebab" efter mig och sa något om att jag skulle åka hem till mitt land. Haha, jag kunde ju inte mer än skratta åt det och ta det som en sorts komplimang. ;)

Johnny har fått börja ta över min feber och hosta... Men det är ju bättre om han har det för jag måste käna pärninga. Nog för att det är lite synd om honom men. Ah, ni vet ju hur vissa karlar blir då de börjar bli lite sjuka, är Johnny. Och då kan jag inte riktigt tycka synd om honom heller, tycker mest bara att han är mesig. Vad jag låter elak. ;(



Johnny nu när jag kom hem:
- Lilla söta fröken fräken... *leeer*

Ja, jag har fräknar och det ser somrigt ut. ;O

Uppe före tuppen.

Jag och Johnny gick och la oss runt elva igårkväll. Inte kunde vi sova för det... Vi somnade fort båda två, men så vaknade vi strax innan 03:00 båda två och var väldigt pigga, så vi klev upp och har varit vaken sedan dess. Varför? Så fort vi går och lägger oss i någorlunda normal tid så vaknar vi alltid mitt i natten och kan inte somna om. Lägger vi oss däremot runt 03:00 som vi brukar så kan vi sova hur många timmar som helst.  =/



Hur som helst så har jag iaf stått och kokat torsk till Spruffs. Får se om han blir bättre i magen nu då. Jag hoppas då verkligen på det för jag är less på allt sprutbajs nu och han lär ju inte må så bra heller. Han har säkert ont i magen ibland och så tror jag att det svider i rumpan på honom. Stackars tjockis! <3


Latkatta! :)

Brun

Blev mer less än vanligt på min utväxt igår, så jag kilade ner på ICA och köpte hårfärg.
Då var man brunett igen då.



Längre hår har man ju fått också. Börjar äntligen likna något. :)




Ska fråga morfar om vi kan få låna hans bil idag. Skulle vara bra om vi fick iväg soffan och allt annat skräp.
Blir nog till att kila till mamma en sväng också, skulle behöva hostmedicin.
Jävla dryg hosta man har! Inte nog med det så tror jag att jag har feber också. Skit!
Aja, väcka sömntutat nu ska jag göra sen ska jag försöka få i mig något i magen... Den skriker på mig just nu.
RSS 2.0