DET är vad jag vill.





Som jag sa till Johnny idag; jag är inte alls sugen på något förhållande nu, inte sugen på att flörta heller. Jag vill bara vara, umgås med vänner och så ett tag. Bara ta det lugnt.
DET är vad jag vill.

Elvis fick en lite roligare promenad än vanligt idag. Jag tänkte kika hur terrängen såg ut så jag promenerade ner mot fotbollsplanen med honom. Där blev vi fast ett tag, lite bus med pinnen. Jag tror att Elvis tyckte det var ganska kul. Han sprang som ett tok iaf. :D Sedan fortsatte vi genom den pissblöta terrängen. Där tänker jag då inte gå igen på ett tag.
Han var helt slut då vi kom hem och somnade bakom mig när jag hade satt mig vid datorn, själv var jag bara röksugen.
Ja jag vet mamma, det är illa. Men jag sa till Dalle idag att jag ska sluta efter sista april, helt. Det får bli mitt "första-maj-löfte". :)

Annars känner jag mig rätt vissen ikväll. Jag längtar tills i morgon då Lina kommer.
Nu ska jag lyfta på rövva och hoppa in till soffan ist. Ligga och lyssna på Lifehous tills jag somnar.
God natt!

Tråkiga tisdag.

  • Skura ur sopskåpet.
  • Rensa ur kylen igen
  • Försöka göra iordning en riktig middag. Inga mackor!
  • Packa vidare
  • Duscha Elvis
  • Dammsuga

Det är vad jag ska ägna mig åt idag.


Jag gick en lite längre promenad med Elvis då jag klivit upp idag, tog med mig en bajspåse som vanligt också.
När vi går förbi skolan så ställer han sig och bajsar, duktig som jag är tar jag upp det och slänger det i sopkorgen som sitter på lyktstolpen (vet dock inte om jag får slänga det där, men vart ska jag annars göra det?). Vi traskar vidare och när vi har gått en bit och kommit in på en väg med en massa hus så har Elvis tydligen bestämt sig för att bajsa en gång till. "Pinsamt" tänker jag och ser mig omkring. Så när han står där och bajsar så, hmm... fint i diket (inte alls utanför något av husen) så ser jag att det helt plötsligt står en tant och kollar ut ur ett av fönstren.
"Men gud, nu kommer hon säkert ut och skäller på mig snart" tänker jag. Men som tur var gjorde hon inte det. Hon kanske inte var så glad på mig, men vad skulle jag göra då, jag hade ju inga fler bajspåsar med mig. >_<
"Du skulle ha sett mig borta vid skolan" tänkte jag. Jag är faktiskt en sådan som plockar upp min hunds bajs och slänger det i SOPKORGAR. Har lärt mig nu att jag kanske borde ta med mig fler än en bajspåse hädanefter iaf.



Deppig kväll.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Har mycket jag vill skriva, många funderingar och så, men inget som jag vill att vem som helst ska få läsa. Jag skulle ha behövt prata med Lina nu, känner mig lite nere. Får se om jag kanske hinner prata med henne i morgon... Om hon orkar lyssna. Började helt plötsligt bara känna mig så jäkla deppig.

Jag borde ha flera bloggar med lösenord, någon blogg för Lina, Någon blogg för Marta, någon blogg för Johnny, någon blogg för alla okända osv. osv.

Funderar iaf på att gå och lägga mig, är något trött. Hoppas på att få sova lite längre i morgon. På tal om att sova, det är så himla äckligt att sova själv just nu. Känner mig ganska spänd så fort jag hör någon i trapphuset om nätterna (speciellt efter vad någon har sagt). =/
Tänker inte skriva varför eftersom det säkert finns någon idiot där ute som får för sig att göra någonting då.
Huvva, hemska tanke!

God natt!

Happy me.

Vissa av er läser ju min bilddagbok också, och som jag skrev där så tycker jag ju inte om att prata i telefon, typ max fem minuter går bra. Men ikväll.... Då har jag pratat i lite över en timme. Jag känner mig glad, så himla glad (alltså inte just för längden på samtalet). :)

Och jag är glad över människorna jag har runt om mig. Som idag på msn t.ex. Då fick jag läsa detta "men kan ju säga som så att om du behöver hjälp så äre bara å säga till" och "även fast vi inte haft så mycket kontakt så är jag fortfarande din vän ska du veta. Och jag bryr mig om mina vänner". Jag blev otroligt glad.
Och på bilddagboken: "haha tacos?;P Klart jag lyssnar på dej och det är inte alls jobbigt! Stöttar dej in i det sista:)" <3
Blev väldigt glad för ett sms som jag fick idag också. Tänk att det kan finnas så underbara människor.
Usch vad jag har blivit glad idag. :D

Lina och Erik har hjälpt mig att fylla några kartonger idag iaf. Det kommer bli tomt då jag har flyttat. :P
Det ända som inte känns så bra är att måsta flytta hem igen. Nu blir det ju förhoppningsvis inte så långvarigt. Inte för att jag inte trivs hemma hos mamma, men har man flyttat hemifrån en gång så vill man inte flytta hem igen. Eller inte jag iaf.
Jag längtar tills jag har hittat en egen lägenhet.
Nu ska jag sova, jag vill att denna natt ska gå fort.
PUSS!

Brustna hjärtan

Krossat ett hjärta inatt?!
Jag känner mig hemsk, men ibland måste man. :(
Jag känner verkligen att mina känslor för honom har försvunnit.
Ska kila över till mamma då hon har jobbat klart idag, måste prata med henne om hur vi ska göra nu.



Allt känns så självklart redan, Johnny får behålla lägenheten eftersom det är han som har pengarna nu och jag skaffar ett jobb och en egen lägenhet. Det enda som inte känns självklart är det här med Elvis. Känns hemskt att bestämma vem som ska ta honom, våran gulleplutt. Jag vet ju att han trivs med oss båda två. Jag vill mer än gärna ta honom, men han står på Johnny så jag har sagt att han får bestämma. Om han känner att han kan/orkar ta hand om honom och om han ger mig pengarna som jag köpte Elvis för så... Ja. :( Hade han varit ett barn hade vi ju åtminstonde kunnat ha delad vårdnad, men det blir ju lite konstigt nu.

Jag måste försöka sova nu iaf. Rätt vad det är så tog Johnny en promenad ner till mamma sin eller så för att sova där... Då kanske det inte är så lönt att vänta. =/ Har svårt att tro att han har gjort något dumt, han är klokare än så.

Jobbigt

Min hjärna har gått på högvarv i över en vecka nu, så himla många tankar. Har lust att skriva av mig allting här, men det går inte. >_< 
Ont i magen har jag. Sitter bara här och väntar på att Johnny ska vakna. Funderar på att äta en macka så länge.

Fel dag.

Jag har gått och längtat jättemycket till imorgon, men så insåg jag nu ikväll att det inte alls är torsdag idag.
Men jag får väl längta ännu mer imorgon då. :) Jag tycker det är superkul att Marta ska hit på fredag, hon är typ höjdpunkten på hela den dagen. :D

Åh, tror att jag har hamnat i en sådan där period då jag bara vill bli blond igen. >_<
Jag får verkligen inte ens försöka i år, jag vet att jag blir så arg efteråt. Kanske att jag går till frissan och fixar, får se. :)
Nu ska jag kika på tv iaf. Borde egentligen sova med tanke på att vi ska upp tidigt imorgon (för vi ska till stan :D), men jag känner mig inge trött än.
Aja. PUSS!

Haha!

Ta fram din mobil.
Gå till inkorgen!
Svara på frågorna genom att skriva första meningen i sms:en
Fråga 1 - första meningen i första sms:et
Fråga 2 - första meningen i andra sms:et o.s.v

1 vad skulle du säga om din partner var otrogen?
- 118100 önskar dig glad påsk!
2 Vad säger du alltid till din bästa kompis?
- Ring röstbrevlådan du har ett nytt meddelande.
3 vad är det första du säger när din kompis blivit påkörd av en buss?
- Tja hälsa Johnny att jag vill prata med han.
4 Vad är det värsta du skulle kunna säga till din fiende?
- Hej kan inte du och Marta komma och hälsa på idag?
5 vad skulle du säga om du vann en miljon?
-  Hej vad gör du?
6 Vilka ord skulle du säga till GUD om du träffade honom?
- Ska ni festa imorgon med?
7 vad vill du höra mest av allt?
- Jag missade bussen men jag är på väg nu så.
8 Vad kommer bli dina sista ord i livet?
- Har fixat pengar nu till dig och mig för bussen till Ullånger.
9 Vad säger du till en nära vän som fått en dödlig sjukdom?
- Kom ner:)


Ja, så blev jag en av dom som gjorde denna lista till slut också. :P
Vi fick veta idag att vi får pengar i morgon. Tror ni att jag är nå glad eller? :D Då ska det köpas mjölk och allt annat än makaroner. Tror t.o.m att jag ska ta och städa idag, nu när jag ändå är på bra humör liksom. :)
Marta, jag har lite skvaller. ;P Sen så tycker jag att du kan ta och festa med oss i helgen. Johnny och Fredde ska inte vara med så vi kan välja precis vilken musik vi vill. ;) Det låter väl bra?

Fylla

Uh, jag känner mig fortfarande full. Kommer förmodligen bli en dryg bakisdag idag.
På en lördag dessutom. Jag tycker inte om att vara bakis på en lördag.
Och Robin som frågade igår om vi ville supa idag... eller något sånt.
Vet inte om jag pallar, får se. Nu ska jag gå och sova iaf.
God natt!

John Blund

Gah, trött som bara den idag. Vi var vaken till rätt sent inatt och inte nog med det så vaknade jag flera ggr i morse mellan 07:00 och 09:30. Då kände jag mig ganska pigg och hade svårt för att somna om, sedan när klockan väl blir tio så orkar jag knappt ta mig upp ur sängen och vill bara somna om igen.
Jag får väl sova i bilen. :P

Sminkning och grejor nu, sedan blir det rostat. :)
PUSS!

Jag måste få vara lite löjlig nu igen.

[Jag har valt att radera det som stod här innan.
Inte för att hon förtjänar det, men jag känner mig duktig iaf. :)
]

Bara för att påminna er, IKEA IMORGON! :D

"Vi måste ta deras allvar på oro."

Ska skriva om lite trevligare saker idag. Typ som att medans Johnny spenderar sin dag med Robin på nya Burger King imorgon så ska jag till IKEA med Lina, Erik, Putte och Daniel. :)
Då blir det till att spana in en massa kläder och möbler. Niceigt, niceigt!

Ska försöka börja med en ny header nu. Det är dött med idéer och bilder men... ah.
PUSS!

1 april...

... Och jag har inte lurat NÅGON idag. :O
Jag hade helt glömt bort det. Därför ska Johnny och jag trösta oss med lite ugnsbröd och efter det (om vi orkar) så ska vi flotta oss med chips och grejor. :)

Jag börjar bli ganska less på alla krogvakter, typ ingen vill släppa in Johnny på krogen längre. Det slutade med att vi hamnade på Liquid nu i helgen, och hur tråkigt är inte det då. :P
Alltså vi hann kanppt fram till dörren in till Framnäsbaren innan vakten kom ut och sa att Johnny inte skulle få komma in (han såg inte ens full ut). PISS OFF!

Nu ska jag flotta.
PUSS!
RSS 2.0