:(

Om jag hade haft en plats och pengar för det så hade jag åkt iväg med Nelli en vecka. Tur att hon är så pass liten att hon inte förstår så mycket. Att måsta känna att vi väldigt ofta kommer i andra hand tär på mig. "Hitta en sysselsättning du också och gör det när du vill så tar jag Nelli." För det första så tycker jag att han kan ta hand om Nelli vare sig jag har en sysselsättning eller inte och för det andra så har jag fullt upp med att hålla det fint och rent här hemma, se till att vi har rena kläder, ta hand om Nelli och ta långa promenader med henne för att hon ska få frisk luft. Då han kommer hem ser jag chansen att kanske kunna få lite vila... Men det verkar vara för mycket begärt. Om jag kunde få en hjälpande hand då av honom så kanske jag hade haft lite ork till att ha en jävla sysselsättning. Jag blir så jävla ledsen! Var tog den där ansvarsfulla personen som gav oss så mycket kärlek vägen? :(

<3

Min fina, mitt allt! Jag älskar dig så otroligt mycket!

*Suck*

Jag skulle lika gärna kunna vara ensamstående mamma känns det som.

En gammal vän gjorde mig ju lite gladare ikväll iaf.

Nu hopoas jag bara att Johnny varken väcker mig eller Nelli när han nu har tänkt att komma hem. God natt!

Måndag

Igår: Jag och Johnny promenerade 2 km med Nelli i vagnen, lämnade henne nere hos hennes farmor och så tog vi en joggingrunda tillsammans på 1,5 km. Då vi kom fram och hade stretchat klart så kände vi båda två att vi hade kunnat jogga en runda till. Men vi lät bli då vi ändå skulle gå 2 km tillbaka också.

Idag: Jag gick med Nelli i rask takt till Åmynnet och över bron, direkt därefter varierade jag mellan att jogga och gå i rask takt fram till kyrkan. Jag höll på att dö då jag väl kom fram, men skönt som fasiken var det. :)

Hälsade på mormor och morfar nästan på en gång efter det. Kom in högröd i ansiktet och blev bjuden på gómacka. Kunde inte säga nej och fuskade lite genom att äta en. Men fy fan så gott det var.
Morfar då han kollar på Nelli:
- Vilket fint ansikte hon har.
Det tycker jag också. <3

Nu är Johnny hemma från "inskolningen" till jobbet (jävla lyxjobb) så jag ska umgås lite med han och Nelli.

....

"Pju. Jag andas ut det är vad jag gör. Bingo skulle köra Nova till 8.20 så jag undrade om han kunde ta med sig Ringo på det spännande äventyret men det tyckte Bingo var en onödig idé.  Ska han in i bilen ut ur bilen in igen och ut, menade han. Det blir kul! menade jag. Vi hinner inte det, menade han wow! om jag var snabb. Prick klockan åtta stod Ringo klar med overall och mössa på sig i hallen och väntade på att få följa med Nova till skolan. Pang, dörren stängs.

Martin och Jacob får äntligen utrymme ett prata utan att bli störda. Jag suger i mig tysnaden och går in i köket. Jag ser gårdagens AB ligga på bordet men eftersom jag är kvinna ser jag smulorna, den smutsiga disken, tvätten, blommorna som bör bytas på MYCKET tydligare så jag sätter igång. Jag går igenom tulpaner, jag ställer in i diskmaskinen och hela tiden ser jag AB ligga på köksbordet bland smulorna. "Fan att jag inte är en man...", tänker jag då hade jag satt mig i skiten och läst tidningen. Jag hade inte ens sett skiten och smulorna. Jag hade inte brytt mig. Jag hade läst min tidning och tagit vara på en ensam morgon med en kopp kaffe, en prilla och en AB men eftersom jag är kvinna så lägger jag in högsta växeln, jag ställer in disken, städar upp i köket, förbereder tvättet till städerskan, byter vatten på tulpanerna och nu sitter jag här och bloggar och läser AB i ett städat kök. Det är bra att vara kvinna."

Taget från Katrin Zytomierskas blogg.

 

Jag kan inte säga annat än att jag känner igen mig så himla väl. Hon hade även skrivit i ett inlägg där hon skriver lite om allmänbildning som jag även där kände igen mig. Har aldrig varit intresserad av att jag ska måsta vara allmänbildad. För Johnny däremot verkar det vara viktigt. Jag blir alltid dumförklarad då jag inte vet något som för han "alla vet och borde veta". Men läs hennes blogginlägg "Hemma i solen" så vet ni lite om hur jag känner det när det gäller allmänbildning. Jag är jävligt bra på annat ist och man märker ju vem av oss som är mest insatt i Nelli och våra liv... Om man säger så. :P

Jag tar ett utdrag från hennes blogg igen:

"Att se på teve,  gå på bio och även läsa tidningar är inget som jag anser viktigt. Alls! ”Men man måste ha koll på vad som händer i världen, man måste vara allmänbildad”, säger ofta människor men måste man? Vad får man ut av att vara insatt i kriget i Syrien? För mig räcker det att jag känner till att det är ett krig i Syrien. Vissa kanske tycker att det är ett egoistiskt levnadsätt och att man bör leva i närvaro av andras misär, jag hör inte till den gruppen. Jag är ledsen att folk krigar och jag är förfärad över barnsoldater och svält. Får jag chansen så gör jag det jag kan för att hjälpa till, ibland med ett blogginlägg ibland med att bidra pengar. Men att jag skulle lägga tid på att lusläsa om vilka trupper som går in var och vem som utnyttjar barnsoldater in i minsta detalj. Näe. jag oroar mig tillräckligt över min son och mitt liv."

Tack och hej!

Söndag

Igår kom en massa hungerkänslor så jag och Johnny åt äggvita och några minimorötter. Kan väl inte göra så mycket? Nya tag idag iaf.

Johnny verkar vilja ge upp. Vi pratade om att börja med LCHF efter detta också, men det verkar han ju inte vilja nu heller. "Hepp!" säger jag bara för jag ska banne mig köra på iaf.

Det känns bättre idag för jag känner av träningsvärk både i ben och nederdelen av magen. Dessutom är det soligt ute så jag är sugen på att ta både en promenad med Nelli och en joggingrunda med mig själv.... Och så syrran vid sidan om skulle ju inte vara helt fel. :)

Såg förresten att Katrin Zytomierska har skrivit en bok, "Dags att bli smal! LCHF på rätt sätt", som jag vill ha. Inget som jag har råd med nu. Men jag fyller ju snart år så jag sätter upp den på min önskelista. ;P
Fast man kanske inte får några presenter då man börjar bli så här gammal?! ;)



Aja, Nelli ropar så jag ska väl ta och sysselsätta henne med något.
PUSS!

Träningen

Jag är inne på tredje dagen med Nutrilett nu. Det går bättre än vad jag trodde faktiskt. Tar minst en promenad om dagen också. Idag fick Lina mig att jogga. Det gick också bättre än vad jag trodde.

Det enda som gick skit egentligen var väl gymmandet. Mitt självförtroende skönk till botten och jag blev så opepp då jag insåg hur jävla värdelös jag är på det. *suck*
Jag tänker inte slänga ut pengar på något som jag blir opepp av så jag struntar i det där. Jag får väl hoppas på att promenaderna och några joggingrundor kan hjälpa mig på traven lite. Göra någon övning som känns bra hemma kanske.

Det kändes bättre att träna med syrran också. Henne blir jag pepp av!
Skulle köra någon övning då jag skulle sträcka ut benen i luften och Johnny skulle putta ner dom... Ni fattar nog. De flesta har nog gjort den på idrotten i skolan. Iaf så kunde jag inte sträcka ut benen och fick ont i svanken då jag låg på golvet. Medans Johnny blir småirriterad på att jag inte vill fortsätta övningen så ser syrran att jag har svårt att sträcka ut benen och ger mig tipset sedan att jag ska börja stretcha ist och kanske köra dom där övningarna sedan.
Hon vill få mig att tycka att det är kul. Jag har hellre henne vid min sida under träning kände jag.
Men som sagt så struntar jag i gymmet... Det får åtminstone vänta ett tag.

Hej nya liv!

Tack vare Linas kläder så är jag än en gång supertaggad till att börja träna.
I morgon eller övermorgon ska jag och Johnny börja med Nutrilett. Jag skiter i att konsistensen var för jävla vidrig, nu har jag banne mig bestämt mig.

Har även frågat Linda om inte vi kan träna tillsammans på 1 Life. Nu jobbar väl hon en hel del kanske, men det vore skoj om vi kunde få det att fungera. Det skulle ju vara perfekt om man kunde pusha på varandra om den ene skulle börja tappa suget och så vore det ju skoj att ha någon att surra med kanske (hur mycket man nu kommer orka surra).

Promenader kommer jag att köra på också. Det om något är ju skönt iaf och något som jag vet att jag tycker om.

Nu jävlar åker chokladen åt helvete!

Lördag

Nu då det har börjat tina upp och torka lite efter vägarna så har jag och syrran börjat gå promenader på våran Kubasväng igen. Det är otroligt skönt och flickorna njuter nog av det dom också... Precis som Alfons. :)

Idag går vi den igen. Nelli och Tyra ska väl bara få käka först.
Känns extra skönt att komma hemifrån idag. >_<




Nyvaken mamma och dotter i morse. Myspys! <3

Goder morgon!

Morrn, morrn!
Här sitter jag, väntar på att ICA ska öppna och passar på att äta frukost.
Nelli somnade om och Johnny sover fortfarande.

Upptäckte att dom har börjat sända RIX på kanal 3. Toppen ju! :D

Senare idag så ska jag in till tandläkaren för att laga en gammal lagning. Huuuuuvva! >_<
Men lika bra att få det gjort. Då kanske man vågar använda tandtråden där sedan också.
Efter det blir det en sväng in till stan. Johnny ska hämta sina grejer på Lernia då han nu har fått jobb på Comhem och därför pausar utbildningen.
Nu äntligen blir våran ekonomi mycket bättre. :)

Nä, nu har jag inte tid nå mer. Måste tvätta fejan, byta om och klä på Nelli lite försiktigt.
Tjing!

Blöjor

Har jag berättat om hur det gick på cellrovtagningen? Tror inte det va.
Aja... Jag skulle ju ha en karl den här gången. Jag hade räknat med att han skulle vara över 40 iaf, men han var nog inte mycket äldre en 35 år denna man. Hur som helst så kändes det bättre efter att han berättat hur man gör om nu cellförändringarna inte skulle försvinna, han kändes mer som en läkare då.

Jag kan ju säga som så att han var riktigt försiktig. Om det var just för att han är en karl eller om det var för att jag hade berättat om hur hemskt det hade varit förra gången vet jag inte, men bra gick det iaf.
Jag tog med mig Nelli och Johnny in också, hade känts pinsamt att ligga där själv. Fast nu kom det ju in två fruntimmer sedan också. Tre personer gluttandes i pullan på en är väl inte det trevligaste, men ibland måste man.
Tro det eller ej, men jag fick ligga där och bresa i 1 timme och 20 min. :O

Jag blödde som en gris. Jag fyllde hela katetern (eller vad det nu heter) med blod och så blödde jag tydligen ner ena läkaren också. Hon hade fullt med blod på byxorna och så hade det bara runnit från händerna på henne. Det fula var att jag inte märkte någonting, jag låg där helt ovetandes. Jag hörde henne bara säga något om "operation" och så satt hon bara och skakade på huvudet. Det slutade med att jag fick en spruta och gatt sys.
Inte ens efter förlossningen behövde jag sys, men under ett cellprov, ja då ska det måsta göras minsann.

Hur som helst så får jag iaf inte ha sex eller använda tampong på två veckor.
Så nu till det roliga. Jag fick min första mens igår sedan förlossningen. "Kanon" tänkte jag och var så glad så.
Men så nu ikväll fick jag panik för jag har slut på bindor och ICA har hunnit stänga. "Fan, fan, fan" tänkte jag. Men så är det väl tur att man är småbarnsmamma va?! Fick vara lite finurlig och sno en blöja från Nelli som jag klippte lite i. Det duger tills imorgon iaf.

Så ja, här sitter jag med en blöja i trosan. Hahaha!

Nej, till lite trevligare saker kanske. Här ska ni få se mitt nya hörnskåp:

Är det inte för fint va?! :D
Jag ska bara ta fram penslar, en massa färg och lite lim så är det ännu finare sedan. Kan ju inte ha den där gråaktiga färgen ju. :P

Nä, nu ska jag fika kvällsfika med Johnny.

Hej igen!

Mitt morgon-nöje idag var att stiga upp strax innan 04:00 för att fixa maten till Nelli. När jag väl står där inne i köket med vispen i handen, vispandes i kastrullen, så måste jag lyssna på då grannen "bonkar bäver"... Jag försökte vispa lite snabbare och lite högre, men inte blev det bättre för det. Eller ja, Nelli fick ju sin mat fortare. ;P

Jag har en hel del bilder som jag vill lägga upp här, men jag ORKAR INTE!

Och om ni undrar varför jag uppdaterar så dåligt nu för tiden är för att jag oftast intranätar vid min iphone.
Jag har försökt två gånger att lägga in något inlägg här från den. Men då jag väl är klar och ska lägga ut det så funkar det inte.
Men jag hoppas det är lugnt att jag glömmer bort bloggen ett tag. Jag kan ju kika in någong gång ibland. Rätt vad det är så kanske det blir mer nu efter att ha suttit här en gång nu.

Jaja, ögonlocken tynger så jag ska se om jag kanske kan få sova en stund för Nelli.
God natt!















Ni får lite bilder ändå. Bara för att Nelli är så söt och för att hon nu är två månader. :)
RSS 2.0