Bilderna

Ni kanske undrar var bilderna tog vägen? Min telefon vill inte ladda upp några bilder de här dagarna verkar det som... Och eftersom att jag inte orkat föra över dom till datorn så har ni fått vara utan. Så på det viset ligger det till.

Tog en promenad med syrran och våra flickor idag. Vi stannade till vid Kubabron och solade lite. Så ja, jag har väl fått min första bränna för i år. Axlar, bröstkorg och ansikte blev rött. Så på morgondagens promenad tänker jag vara duktig och smörja in mig.

Eftersom att Johnny är ledig i morgon så hade jag tänkt att han skulle få ta Nelli medan vi går dit bort igen. Så ska vi sola riktigt och ha fika med oss.
Får se om han går med på det bara. :P

Nej, nu ska jag göra kyckling-gryta och sedan blir det efterrätt med hallon och smält choklad på. Mumma! :)

Glad tjej

Jag kanske ska uppdatera lite. ;)
Kvällen med Cissi var otroligt trevlig. Vi hade inte behövt hyra någon film för som vanligt satt vi och pratade under hela filmen. :D Jag såg däremot filmen med Johnny då Cissi hade farit och vi missade ju rakt ingenting.

I fredags var jag och Lina in till stan med flickorna. Nelli och Tyra var kanonsnälla och vi morsor blev på så himla mycket bättre humör av att få komma ifrån hemmet en stund.
Jag köpte nya underkläder vilket VERKLIGEN var behövligt då jag bara hade en BH som passar. :P
Så, det blev 4 BH:ar och 3 trosor. Jag köpte även ett par apsköna leggings (måste köpa fler), två tröjor och ett par örhängen. Supernöjd tjej!
Vi hann även träffa Patrik en sväng och det var ju himla trevligt. :)
Senare på kvällen så käkade Lina, Erik, Johnny och jag middag tillsammans. Det var himla trevligt och ikväll äter vi middag tillsammans igen. :)

Till helgen fyller jag år... 24 år. Jag börjar känna mig gammal. :O
Helgen efter skaffar vi barnvakt och åker till Sollefteå. Å, det kommer säkert bli skitkul. :D
Vi har hyrt en stuga. Vi hade tänkt att grilla och så, bara ha det allmänt trevligt. Sedan har ju Lina, Erik och Johnny grejat på med Eriks amazon så den kommer vi att åka runt i. JAG LÄNGTAR!

Ni får lite bilder senare idag.
PUSS!

Min ängel! <3

Hjärtat!

Mammas lilla flicka... Pappas också så klart. :) Hon har hur som helst inte bajsat på tre dagar. Jag väntar...

Fredag

Jag sitter just nu med en inpackning uppe på huvudet. Måste köpa den som jag fick ta av mamma sist för den var verkligen KANONBRA! :)

Cissi kommer och hälsar på ikväll. Det blir tjejkväll för Johnny ska ner till Tommy för att kolla på hockeyn. Jag ser fram emot det eftersom det är en eeeeevighet sedan jag gjorde något sådant (kommer jag ihåg hur man gör?). Om jag ser fram emot detta hur till mig kommer jag då inte vara första gången jag kan åka iväg på något skoj utan att ha Nelli med mig?! Det låter nästan som om att jag inte tycker om att vara med henne, men tro mig, jag tycker jättemycket om att vara med henne, jag har t.o.m svårt för att hålla mig borta då Johnny tar henne (så det så!). Det kan ju dock vara skönt att få komma iväg själv ibland. Ni som inte har barn kommer nog förstå den dagen ni sitter där med en liten. :)

Det blir ingen shopping inne i stan i helgen då hon som ska köpa klänningen inte kan föra över pengar förrän just i helgen. Eller det ska väl kanske vara om hon har samma bank som mig då. Det skulle ju vara trevligt att få fara in men... Det är väl inte hela världen heller. Det kommer ju fler dagar. Men det är för jävla tråkigt ändå, haha! :P

Aja, lika bra att skölja ur hårförpackningen. Låter som om att Nelli håller på att vakna. Tjing!

Monster

Mysig kväll igår. Jag fick ta mig en liten tupplur medan Johnny fixade middagen, sedan blev det mys hela kvällen.
Jag älskar att se på då Johnny tar hand om Nelli, dom är så söta. <3
Johnny är ju den roligaste personen som finns i Nellis ögon verkar det som. Hon är så söt då han kommer hem från jobbet och kommer för att hälsa på henne. Hon skiner verkligen upp och ger honom typ världens största leende. Skojigt då man märker att hon känner igen oss som mamma och pappa. :)

Vet inte om hennes första tand håller på att spricka igenom?! Tyckte mig se lite vitt ha kommit upp igår, försöke kolla igen men det är som svårt då tungan ska vara i vägen hela tiden. Det kan ju lika gärna ha varit spott som glänste. Det vore ju som kanske skönt för henne om det kunde ta och spricka upp snart. Lillgumman!

Hon ligger och sover nu. Har väl sovit i två timmar nu snart. Skönt, då brukar hon vara en glad flicka. ;)
Tänkte ta en promenad med henne senare idag. Fick ju mina skor igår så jag måste ju gå in dom. Får se om vi tar en sväng förbi mamma. Tänkte höra om syrran ska med iaf.

Har snart fått den ena balklänningen såld också. Jag väntar bara på att pengarna ska komma in på kontot så försvinner den sedan. Äntligen! Mer plats i garderoben. Har en del som jag vill få iväg, men folk verkar vara rätt så snåla (jag är en sådan). Men jag tjurar på. :P

Haha, ååååh, vissa saker ångrar man ju att man lär Nelli. Hon är ju ganska duktig på att härmas. Hon gjorde ju det där med puss på kinden. Gulligt och kladdigt. Sedan har hon fastnad med att "prutta med tungan", ni förstår nog vad jag menar. Rätt gulligt det också. Så satt jag med henne en dag i soffan och gjorde ett speciellt ljud, låter som ett monster typ. Tro på fan att hon har snöat in sig på det. Mindre gulligt.
Mamma, du kommer definitivt få höra det om vi kommer och hälsar på. ;P

Hon gör det hur ofta som helst. Som igår då hon skulle sova på dagen, då nästan skriker hon medans hon låter så där och sedan gråter hon. Det var rätt jobbigt... Men så då hon skulle sova natt var hon lite lugnare. Då tar hon snutten medans hon ligger och låter så där och sedan stoppar hon snutten i munnen och nästan skriker igen. Helkonstig. Det låter som om att hon är besatt eller något. Haha!
Johnny spelade iaf in det och vi skrattade så att tårarna rann på oss. Hon höll på ett bra tag, sedan då hon upptäckte att Johnny stod där så blev hon helt tyst, gav Johnny världens största smile och skrattade till... Sedan fortsatte hon igen. Tydligen så var det inte bara vi som tyckte att det var kul för då Johnny spelade upp det för henne så kom ännu ett stort smile fram. Hon låg och kollade på oss fram och tillbaka ungefär som "Hör ni vad jag kan?!". Monsterunge. :D

Ska väl förbereda för Nellis mat nu, Hon lär nog vakna när som helst.
Bye!

Blickar tillbaka



















Då såg jag mig som tjock. Hmm?? :O
Med tanke på hur jag ser ut idag så skulle jag göra typ allt för att se ut så där igen. Inspirationsbilder på sig själv... Det kan väl inte bli bättre. Eller? Jag försöker på nytt då. Hej då godishelvete och allt det där andra!
Det bästa är att jag har kvar den där gröna t-shirten. Ser ut som en  liten barntröja gör den, men på den tiden satt den rätt så löst på mig (iblan knöt jag den t.o.m för att den skulle sitta mer tight). Deprimerande, men det är bara till att se sanningen i vitögat och försöka göra något åt detta. -_-

Mina nära och kära kanske kan försöka att peppa mig... Eller åtminstone låta bli att fråga om jag vill ha nå gósaker?!
Tack på förhand!

Minnen









































































Minnen





















>_<

Det känns som om att jag har blivit en riktig jävla bitterfitta. Usch, det tycker jag inte alls om! >_<

Hjärtat mitt

Naaaaw, Nelli var gosesjuk och sover nu gott på min mage. Jag smälter! <3

Hm!

Har försökt mig på en sovmorgon då det blev himla sent igår.. Men det är tydligen svårt hemma hos oss. Fyra timmar sömn, här kommer jag! -_-

Pepp

Tänk om jag var lika pepp på dagarna som på nätterna på att träna och äta nyttigt... Då kanske det hade hänt något iaf.

Blä!

Satt i köket, käkade B&J, läste "sofis mode" och blev ÄNNU mer shoppingsugen.

Hinner inte mer än sätta foten i sovrummet så hör jag grannen knulla igen... Som vanligt ungefär. Så här ligger jag nu och tvingad lyssna på hennes stön och skri (eller vad man nu ska kalla det). Är dom inte klar snart går jag fan in i köket igen. Fy fan!

Suck

Träffade knappt Johnny något på hela förra helgen, har träffat honom riktigt en dag den här veckan och... Ja... Verkar knappt bli något i helgen heller. Jag som hade hoppats på att få spendera tiden med honom och Nelli i helgen... Så som jag har saknat honom i veckan.

Imorgon verkar han dock ska dricka med sitt jobbteam. Dom skulle tydligen träffas på dagen och umgås till på kvällen då antar jag eftersom att dom skulle dricka. Skulle inte förvåna mig om dom ska ut på krogen sedan också och då blir det väl en bakisdag på söndag då (vet ju hur dom ser ut). Så jävla tråkigt! Ska jag måsta sitta här och uggla själv ännu en dag/kväll då (om jag inte stör mamma och Svenne som vanligt). Ja, jag blir faktiskt väldigt ledsen inombords just nu. :(

Det jobbigaste är att typ det roligaste som jag har fått göra själv är att gå och sola i typ 30 min... Eller joggat... Kom iväg själv en gång för att hjälpa syrran att städa också. Medan han far till gymmet, träffar kompisar, åker på hockey, träffar folk på jobbet, åker in till stan i stort set när han vill och... Ja, ni fattar. Själv så lever jag i min egna lilla bubbla här i Bjästa tillsammans med Nelli, allt anpassat efter henne så klart. Inte för att jag inte tycker om att vara med henne, men jag känner mig jäkligt instängd och ibland vore det ju som skoj att få göra något roligt jag också. Tänk vad kul det skulle ha varit och bara samla ihop ett gäng tjejer och gjort något skoj. Aja... Det kommer väl en sådan dag någon gång i framtiden också. *Suck*

Tror att jag ska trösta mig själv med en B&J medan jag laddar mobilen, bygga på fläsket ännu mer typ. JA, JAG ÄR DEPP IKVÄLL! Måste ju få göra av med lite depp på något vis och då funkar bloggen bäst. Så det så! :P

Nu ska jag tjocka mig. God natt!

4 maj

Å, Nelli är så söt. Hon började igår med att härma mig och Johnny då vi "buspussar" henne på kinden. Först "buspussar" man på hennes kind och sedan vänder hon sig mot ens egen med munnen öppen, trycker den mot kinden och skakar lite på huvudet. Efter det vänder hon tillbaka huvudet och så ska man göra "buspuss" på hennes kind igen. <3



Det blev aldrig någon sväng till stan i tisdags. Johnny valde att stanna hemma med oss ist. Det blev en mysig dag.

Vi har pratat om att åka in till stan nu i helgen ist, men vi får väl se hur det blir. Det vore väldigt trevligt om det blev av iaf. :)


Låter som om att Nelli börjar vakna så jag ska nog ta och stänga ner nu. Bye!

N-I-C-E

De här två snyggingarna är numera på väg till mig. :)

RSS 2.0