Tråk

Har fått låna syrrans dator. Jag har ingen laddare till min dator och Johnnys dator är det nå fel på. :(

Idag har iaf syrran slingat håret på mig och det blev... ljust. Ganska nice. Ännu mer nice sedan då vi har slingat det en gång till och det har fått vara ute i solen i sommar. Insåg ännu mer idag hur långt hår jag har fått. Ett år (kanske två) till så kanske jag kan ta och klippa upp det precis så som jag vill. :)

Har även blivit ägare till en RIKTIG kamera idag. Får köpa Dalleboys systemkamera och det känns ju nice det också. Hade det inte varit för att jag knappt har vågat ta i den än och försökt lära mig hur den fungerar så hade jag tagit ett litet snabbfoto på håret. Men ni dör väl inte. ;P

Nej, nu blir det film och gotta med Johnny. Jag ska trycka i mig en saftig vattenmelon jag. Mumma!



Borta så länge och så lite att skriva. Fan vad mycket det måste hända i mitt liv. Pff! Nej då, jag har en hel del att skriva egentligen, men jag orkar bara inte. Jag och bloggen går inte speciellt bra ihop just nu. Det är för fint väder ute för det och en alldeles för mysig pojkvän här bredvid. ;)

Saturday

Å, jag hämtade mina skor i... var det förrgår? Skitsamma, jag har hämtat dom iaf. :)
Tro dock att det är dom som har förstört min fot. Det ömmade bara lite igår, men idag kan jag knappt gå på den.
Var ute på en promenad med syrran, hundarna och Jennie nyss, då gick det någolunda bra. Kunde åtminstone lägga ner foten helt utan att det kändes allt för mycket. Känns däremot värre nu. =/ Vette tusan vad det är.
Pratade med Linda och Daniel om det och som Daniel sa så kan det ju vara just för att jag har köpt ett par nya skor. Förhoppningsvis blir det bättre sen då jag har gått ut dom lite. Idag använder jag gammskorna iaf då jag tror att jag knappt kommer få på eller av mina nya.

Funderade först på att inte jobba alls idag, bara vila foten. Men va fan, jag är ledig både måndag och tisdag så jag får väl passa på att vila den lite då da. Vi behöver ju pengarna så.

Har haft gubbfritt i två dygn nu. Jag kan inte precis påstå att det har varit skönt. Jag har saknat honom som satan och längtar tills han kommer hem.
"Okej. Vi tänkte fara snart så jag kanske hinner pussa lite på dig innan du går till jobbet:) <3"
Det hoppas jag verkligen att han hinner. ^^,
Inatt kommer jag äntligen slippa ligga med hans täcke ihopknövlat intill mig, för inatt kommer jag kunna ligga och hålla om min RIKTIGA gubbe. Å, vad jag ska snuffsa på honom. Haha!

Nej, nu ska jag göra lite mat och sätta mig ute i solen på våran jättestadiga balkong. ;P

Snart

Jag mår mycket bättre idag och så såg jag att mina efterlängtade skor är på väg. Antingen så kommer dom någon gång ikväll eller så kommer dom i morgon. Hur som helst så kan jag inte hämta dom förrän i morgon ändå eftersom att det är jag som har kvällspasset på jobbet.
Ååå, det ska bli så himla kul att prova dom. :D


Niiiice! ;D

Inte min kropp

Min kropp har betett sig konstigt idag. Jag sov sju timmar inatt och det är ju inte precis lite, men ändå så har jag varit trött hela dagen. Jag somnade i soffan nästan direkt efter promenaden med Lina, sov fram tills det var dags för middag, somnade strax efter att vi hade ätit och tro på fan att jag fortfarande känner mig trött. =/
Min mage verkar inte må så himla bra heller, har bara lust att springa på toaletten för att spy. Jag hoppas verkligen inte att det är någon magsjuka på väg.

Jag som hade tänkt storstäda och tvätta idag när jag ändå är ledig, men det sket sig ju.
Däremot så har Kelly varit väldigt gosesjuk. Hon har kört en "vägra-gå-bort-från-matte-dag"...typ. Min gojänta. :)



Får nog ta och gå ut på balkongen en sväng för att ta lite luft. Hej!

Maj 1, 2011

Jag höll knappt på att komma upp ur sängen imorse. Jag har någon så helvetiska träningsvärk i röv och lår.
Jag gick ju upp till Mon igår och tog 2 km spåret för en joggingtur. Mina föväntningar på hur långt jag skulle orka jogga var inte stora, men jag överraskade mig själv och gick hem till mamma med ett enormt leende på läpparna. ;)
Igår tänkte jag att det var då första och sista gången för i år som jag går ut för att jogga, men då jag idag märkte hur mycket det gav så kom jag på helt andra tankar. Hade det inte varit för att syrran hörde av sig idag för att fråga om vi skulle ta en promenad så hade jag nog gett mig ut för en joggingtur igen. Dock inte upp på Mon, det får bli terrängen nästa gång. Fast nu blev det ingen promenad för jag blev kallad till jobb igen. Jag börjar bli ganska van, nog för att jag känar pengar och det känns bra då lönen kommer. Men jag måste säga att jag verkligen skulle tycka att det vore otroligt skönt att få en hel ledig helg snart. Jag jobbar både lördag och söndag de två nästkommande helgerna så jag får väl hålla tummarna att jag åtminstonde får en hel ledig helg de två sista veckorna.

Igår var en riktigt trevlig kväll iaf, bortsett från enstaka små händelser.
Vi hamnade inne i stan hos Alex. Satt ute på hans terass (eller vad man nu ska kalla det) och det blev mycket dans mot slutet av kvällen. Sen fick ju tråkigt nog vissa för sig att vi skulle fara ut på krogen, då stack jag, Johnny och William till Björk i Åmynnet ist och där var det ju inte heller dumt att vara. :)

Johnny tog det lugnt igår och jag är så himla glad över hans betéende, inte nog med det så var han skitgullig mot mig i morse också och det gjorde ju allt bara ännu bättre. Fan vad jag älskar min gubbe! :)

Nu ska jag ta och ge katterna mat, slänga i lite tvätt i maskinen och sedan ska jag bara slappa i soffan.

Haha, Johnny hade ju en fin jämförelse inatt förresten. "Du är som en blandning av Ingemar Stenmark och Gunde svan." Mjaja. :D
RSS 2.0