Fredag natt

Åh, vilken himla tur att jag och Lina inte tog en allt för lång promenad idag för då hade jag aldrig orkat med kvällen på jobbet. Herre jösses! Stackars Emmy som ska jobba imorgon för jag hann verkligen knappt göra någonting. =/ Jag skickade ett mail till henne då jag kom hem iaf så att hon vet om det. Det känns alltid bättre om man får veta det innan man kommer dit på morgonen dagen efter.
Jag hade iaf en jävulska träningsvärk i benen och röven igår efter att jag och Lina hade klättrat uppför sandgropen. Men det är väl bra?! :)

Inatt åker Lina ner  till Avesta (tror jag det var) så jag får ta en ensam promenad imorgon. Funderar på att gå upp till Mon igen, klättra i sandgropen själv och sedan bara ta 2 km motionsspåret... ska däremot försöka jogga en bit denna gång. Med tanke på att Lina är gravid så måste vi ta det någorlunda lugnt då hon är med. Det skadar ju inte att jag provar jogga iaf. Vill inte ta 5 km själv, fan så tråkigt. Vi tar den på söndag ist då jag kan gå med Lina igen. ;)
Musiken får hålla mig sällskap imorgon om jag lyckas hitta lurarna.

Sedan blir det en sväng till mamma för lite surr och så ska jag hämta mitt efterlängtade bankomatkort.
Ska väl kila till mormor och morfar efter det också för att surra lite. Fick ju höra om lite klagomål så, det vore ju bra att få höra vad dom har sagt så vi vet vad dom inte tycker om och vad vi ska göra för att det ska bli bättre. Det fula är att det inte är våra grannar eller mina morföräldrar som har klagat, det är folket rätt över vägen. Känns mer som om att det bara är för att det är Johnny det gäller. Jag börjar bli jävligt less på det då jag vet att Johnny har skärpt till sig som satan. Aja... i framtiden hoppas jag att vi skulle kunna prata direkt till varandra ist så att det inte blir några missförstånd. För jag och Johnny är långt ifrån omöjliga att ha o göra med.

Nej, nu måste jag pissa och sedan ska jag leta lurarna. Tror jag går och lägger mig sedan också om jag ska orka kliva upp tidigt imorgon. God natt!

Bhäää

Jag vet iaf vad jag ska göra på sista april och det är inte att supa skallen av mig. Jag tänker hålla mig i skinnet, grilla och hoppas på en riktigt trevlig kväll med grabbarna grus och förhoppningsvis syrran och hennes karl.

Jag och Lina har varit på en riktigt skön promenad. Klättrade i sandgropen igen, med hundarna denna gång. Sen var det tänkt att vi skulle gå 2 km motionsspåret uppe på Mon, men det blev 5 km igen... Och gu så skönt det var.
Blev en halvtimmes jobb för mig också (jag är egentligen ledig idag) som bara sprang iväg.
Nu sitter jag här i soffan med pälsken och latar mig.
Får se om vi åker till pappa en sväng sedan, hans får har fått lamm. :D
Gunfrid, Magdalena och Agda.























Visst är dom väl för söta?! ^^,

(Bilderna har jag lånat från Tina, pappas fru)


Söndag var det va?!

Vilken himla bra helg det här har varit, jag har haft det riktigt skoj! :)
Har varit impad av Johnny och hans kompisar. Sån jävla skillnad nu då vi har ny lägenhet. Nästan lite vuxenpoäng till dom...lite. ;)

Har även stampat ner foten och fått vissa att förstå att dom inte behöver komma upp hit till oss. Är man dryg får man skylla sig själv, hit in kommer det bara trevligt folk som faktiskt kan sköta sig. Så var det avklarat. :)

Tog det riktigt lugnt i helgen även fast det var fest och gu vad mycket bättre det blev. Så himla skönt att inte vakna och vara bakis så här dagen efter heller så det kommer jag att fortsätta med. Tummarna upp för det! ;)

Nu blir det till att kila ut på balkongen för en rök, städning efter det och så avslutar vi den fina dagen med grillning.
Niiiice!

Jobbigt

Det blev inte en så bra dag som det kändes som att det skulle bli i morse.
Ingen promenad med syrran, inge sol, tråkigt här hemma, stressat så jag fick ont i magen på jobbet, bla bla bla.
Blev dessutom irriterad på Johnny. ATT HAN ALDRIG FIXAR BILEN! >_<
Så skyller han på sina kompisar som sagt att dom ska hjälpa honom. Han kan lika gärna göra det själv. Han kunde ha frågat vem som helst om denne kunde hjälpa honom att flytta bilen den lilla bit som den ska flyttas och sedan göra resten själv. Som jag sa till honom, det är han själv det sitter i och inte hans kompisar. Jag tycker det är fult att skylla ifrån sig så där. :P

Men någon måste ju tycka om mig där uppe iaf och känna medlidande (kan det vara gammelfarmor... gammelfarfar gammelmormor... gammelmorfar... "farfar"... eller kanske Ozzy?). Aja, jag fick iaf ett påskägg av Linda och Daniel (mina chefer) med lotter och godis i... Och jag lyckades vinna 50 kr, jag som aldrig vinner annars. ;P

Nej, går nog och lägger mig snart och hoppas på en mycket bättre dag imorgon. Är ju ledig då också så.
Trevlig påsk på er!

Bra dag

Den första känslan jag fick idag då jag vaknade var att den här dagen kommer bli bra.
Kingligt med sådana dagar ju. :)
Nu har vi fixat det här med EON, vi skriver över den på mig så slipper vi betala 2000 kr.
Jag har även fixat med min lön idag. Det var nå knas, men nu är det klart och jag fick mer än vad jag trodde först. ;P

Nu ska jag bara vänta på att syrran hör av sig så sticker vi ut på en promenad. Efter det blir det jobb och sen är jag leeeedig.

Ska väl ta och städa lite nu. Det är så jäkla tråkigt då karln min är borta.
Tjing!

Jag är arg

Telia och EON kan ju sticka upp något långt upp i röva och bara försvinna!
JAG HATAR DOM!
Aldrig att jag tänker betala EON 2000 kr för att kunna betala elräkningarna. Är dom dum i huvudet på riktigt eller?!
Imorgon är det dom som får ett samtal från en arg Johnny. :P

Det blev en massa jobb idag, verkligen fullt upp. Himla tur att Daniel kom upp precis i tid då de flesta kom samtidigt.
Jag har verkligen inte haft tid till att lämna kassan och stekbordet mer än då jag måstat hämta fler burgare eller så. Hujeda mig! Efter det blev det en promenad med syrran och hundarna runt Kuba. Min stackars syster fick vänta en timme på mig utanför jobbet, stackarn! Hur som helst så var det förjäkla skönt att ta den där promenaden efter en häktisk dag på jobbet, man hinner verkligen varva ner. I like!

Nu ska jag blunda för EONs äckliga brev och bara lägga mig ner i soffan för att mysa med Johnny.
God natt på er!


bättre än en blombukett

Å vad jag älskar min plutt extra mycket just nu. Jag behövde inte ta itu med någon städning alls när jag kom hem från jobbet idag. Han har varit så snäll och städat, bäddat sängen o.s.v. Då blir jag fan i mig glad! Det är betydligt mycket mer värt än en blombukett. <3
Det ända jag har gjort är att slänga i någon tvätt i maskin, inte det mest ansträngande precis. ;)

Morfar var upp idag också för att kika på bänken vid spisen. När vi fick in den nya spisen så blev bänken helt plötsligt 6 cm för låg och det var väl inte det charmigaste precis. Meeen, min morfar ligger i han och har väl tänkt att fixa det där. Det blev prat om tapetsering också. Jag och Johnny har ju redan varit och tjuvkikat så det borde inte dröja allt för länge innan det händer något här. Vi har även tagit reda på hur mycket vi behöver av allt... Vi hade en riktig mätningskväll igår. ;P "efter påsk" var vad morfar sa. SNART, SNART, SNART! :D

Nej, nu ska jag se om Johnny vill bege sig in till köket med mig för att äte lite kvällsfika. <3



Roliga tisdag

Ja, jag orkade inte lägga upp nå bilder. Men det kommer väl. ;P

Jag var ledig igår, blev dock ingen sovmorgon för det. Jag och Johnny skulle in till stan så det blev till att kliva upp tidigt. Vi kom iaf hem med en ny utemöbel och lite annat smått och gott. Efter det blev det en promenad med Lina, Erik och hundarna. Ännu en gång runt Kuba och jag måste säga att vägen kändes förjäkla tråkig att gå denna gång. Vi måste hitta en ny promenadslinga så att vi inte tappar suget. Hur som helst så var jag dyngslut när jag kom hem igen. Tro på fan att jag däckade i soffan och sov flera timmar, den är farlig den där. :)
Har sovit som en stock inatt ändå och idag känns det som om att jag skulle kunna sova bort hela dagen.

Vi skulle behöva städa igen också (tycker vi inte gör annat). En stor kartong ligger mitt i vardagsrummet, massa snören här och där, soffan full med katthår, massa grus ute i hallen som vi dragit in, fulla tvättkorgar och en jäkla diskhög. *Suck*

Meeen, för min del så blir det jobb först. Får väl se om jag ids ta itu med detta när jag kommer hem.
Ska gå och väcka Johnny nu jah.
PUSS!

Hello!

Det var ett tag sedan jag skrev här nu. Eller? :P
Jag kan meddela att soffan var mer än perfekt, betydligt mycket snyggare än på bilden som jag la upp här och både jag och min kära pojkvän är mer än nöjd. Lägenheten blir bara bättre och bättre. Det känns som om att jag och Johnny har fått en helt ny start på livet, nu är det mer gulligull och så igen. Jag älskar det! :)

Vi hade en supermysig fredag. Jag, Lina, Erik och Johnny grillade kött, korv och majskolvar. Fy satan vad gott det var. Det blev lite tända ljus och massa trevligt prat. Efter det så blev det film och ännu mer surr. Jag har hellre en sån fredag än en sån fredag som johnny vill ha (storfest... PAAARTY!). Jag känner mig rätt så vuxen. :P

Idag hände ju en "liten" olycka också. Spruffs var borta när vi kom hem. Orkar inte skriva om det nu, ni får fråga när ni träffar mig isf. Känner inte alls för att skriva egentligen, är mest bara för att Marta har tjatat på mig. ;)

Får se om jag lägger in lite bilder imorgon för jag vet inte riktigt var jag har lagt datakabeln.
Vilket jävla babbel. God natt!
RSS 2.0