Jag kan inte skilja på


Du ville prata häromdagen

och helt plötsligt blev det tyst
jag undrar vad som hände
vi som skrattade nyss

Nu tror du säkert att jag hoppas
på nåt som aldrig ska bli av
men jag har aldrig lyssnat när du lovat
aldrig ställt några krav

Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
men du om nån borde förstå
att man inte gör såhär mot mig


Orkar inte

Förr eller senare så får man nog och stampar ner foten... Det har jag gjort nu.
Arg, frustrerad. ledsen, less, förbannad, besviken, allt på samma gång. >_<
Det känns för jävla jobbigt att göra det här men jag orkar verkligen inte mer längre. Ingen kan komma och säga att jag inte har försökt, för försökt är väl det enda jag har gjort känns det som.

Nu måste jag försöka lägga undan alla de här känslorna en stund eftersom jag ska till jobbet på ett tag.
Imorgon är jag ledig. Då kan jag gråta ut hur mycket jag vill, sura hur mycket jag vill och klaga hur mycket jag vill.

Ny dag

Sitter i soffan med Kelly i mitt knä och lyssnar på Melissa horn. <3
Har en massa tankar som snurrar runt i huvudet. Jag kan inte sluta tänka på lördag kväll, igår kväll, inatt, på dig.
jag ska aldrig vara mot någon annan
som du är mot mig

Det blir till att sopa ute i trapphuset strax och ikväll blir det jobb. Jag antar att jag inte träffar dig förrän sent ikväll... Om jag träffar dig över huvud taget. Jag är less nu, riktigt less!

Vintertid

Kelly har gjort mig sällskap till frukosten idag. Vi har ätit ägg tillsammans. Himla trevligt må jag säga. ;P

Känner mig riktigt utvilad också, har ju ändå sovit tio timmar inatt. Så himla skönt.
Så jag funderar på att sticka ner tidigare till jobbet för att få något gjort på helgens städschema. Bye, bye!

Drömmar

Vissa flingor går verkligen inte att äta med mjölk. Usch! Fil ska det vara.
Tror banne mig att jag gör mig en sån där frukostmacka på jobbet sedan ist.

Åh, jag och Johnny fick idén att kila in i John´s lägenhet igår (han har flyttat ut) för att kolla på "gymmet" som vi har fått av honom. Jag kan säga att jag dog direkt då jag kom in i den, för mig, stora hallen med den stora öppen spisen. Jag verkligen älskar öppen spisar och skulle lätt kunna flytta in där nere bara för den. De andra rummen var inte så pjåkiga de heller och mitt huvud började redan inreda i lägenheten under natten. Jag har drömt en massa om stora lägenheter med höga tak, stora fönster, lyxiga öppen spisar o.s.v. Jag kände mig otroligt missnöjd med våran lägenhet då jag vaknade efter det och det första jag gjorde var att kolla i sovrummet om vi kunde ha en öppen spis (skorstensfri) någonstans. Släpar trött fötterna efter mig ut till hallen och känner bara "fan så liten den är"... Tills jag kommer in i köket och blir störtkär igen. ^^,
Våran lägenhet är allt bra gó ändå. Köket är snart klart och resten ska vi nog komma på vad vi ska göra med. Köket och sovrummet är väl de enda rum som jag vet ganska säkert hur jag vill ha så dom är rätt så lätt att fixa bara man har pengar... Vardgsrummet och hallen är en helt annan femma.
Vi ska till Ikea idag iaf efter att jag har jobbat klart och då blir det till att köpa en ny bänkskiva (vi har ju gjort upphöjningen vid spisen). Dom var inte så dyr ändå. Så snart, snart, snart är köket klart... Om det nu kan bli klart.
Ska även spana in grejer till barnrummet o.s.v.



Men nej, nu måste jag skynda att fixa till mig. Blir till att gå tidigare till jobbet idag då jag var aldeles för trött igår för att fixa på kvällen.

Löning

Idag bestämde jag mig för att lägga ut lite mer pengar på ett helt nytt babyskydd ist för att lägga ut lite mindre pengar på ett begagnat.



Det fick bli en från Britax. :)

Drömma kan man ju.



Bild lånad från Henrykole.se.
1630 kr. >_<

Nice

Ett paket i postlådan idag.



Som innehöll denna:

Bilden är lånad från stylebytyra.se.
Spännande! ;P

:)

Inne i vecka 29 i morgon.

Jag längtar så tills du kommer ut. <3

:)

Vill ni se bilderna som jag fick av mamma till mina ramar i köket? :)
Om inte så får ni väl blunda.





Hon är så snäll min mamma. <3

Jag är extremt sugen på att knäppa kort på alla barnkläder mm. som hon har gett oss. Det jobbiga är ju inte att knäppa korten egentligen, det jobbiga är ju att ladda upp dom. ;P
Om jag har lite att göra i morgon eller senare i helgen så kanske det blir något sådant iaf.

Tror faktiskt att jag går och lägger mig nu då mina ögonlock börjat kännas som tunga berg.
God natt!

Startpaket

Förresten, var in till stan idag och hämtade ut gratis startpaket för gravida på Barnens hus och på Apoteket. Så himla kul! :D











Torsdag

Det blev jobb ikväll igen och det känns. Jag är så himla dålig på att säga nej. >_<
Daniel:
- Vill du jobba ikväll?
Jag:
- Nej, helst inte.
Daniel:
- Vad jobbigt då du säger så där. *smile*
Jag:
- Ja, men jag vill ju helst inte. Men om inte någon annan kan så får väl jag ta det.
(Jag vill ju ställa upp ändå liksom.)

Men åh, Emelie jävla smartröv!
Jag vet att min rygg inte pallar så mycket längre, att huvudet inte hänger med riktigt och jag hade en del förvärkar och sammandragningar ikväll. Syrran och mamma säger om och om igen att jag borde ta det lugnt... Men det går ju inte. Jag skulle bara känna mig gnällig om jag skulle säga på jobbet att jag inte pallar lika mycket som förut, jag skulle känna mig lat. =/ Men samtidigt så måste jag ju lyssna på min kropp. Och samtidigt som det så behöver jag ju så många timmar jag bara kan få med tanke på att det är jag som drar in pengarna som vi ska leva på.

Försökte puscha på Johnny idag att han måste ta och skaffa sig ett jobb väldigt snart. Men så ska han ju hitta ett också.

Det hade kännts underbart om jag hade kunnat dra ner på timmar nu i november. Inte för att jag har så jättemånga nu heller kanske, men ändå. Vet fler som hade blivit nöjd då också då det innebär mer jobb. :)
Jaja, det är väl bara att hoppas på att han hittar något snart. En sak är säker iaf och det är att jag kommer vara på som satan! :P

Snart är jag ledig i tre dagar. Jag längtar! :D

Torsdag

Jag var ju hos barnmorskan i tisdags. Har gjort bort glukosbelastningstestet nu och det blev bara bra resultat. :)
Barnmorskan som jag hade i Domsjö förra gången var ju den första som mätte magen på mig. Redan då låg jag på den övre kurvan och hon tyckte att om det skulle vara över den kurvan nu denna gång så skulle jag få fara på ett ultraljud till. Jag kan säga som så att jag låg över den övre kurvan denna gång då min mage visade sig vara 5 cm större än sist... Men nej, min barnmorska här i Bjästa tycker inte alls att jag behöver fara på något fler ultraljud. Fasiken också! :(

Jag kollade iaf igår hur mycket ett privat ultraljud kan gå på. Jo men 950 kr i Umeå. Aldrig! Då får det hellre bli en överraskning.

31 cm i vecka 28, hur normalt är det? Vi frågade om det kommer att bli en jättebebis, men det behöver tydligen inte betyda att det blir en jättebebis bara för att man har lite större mage. Men varför blir den så stor då? =/

Aja, måste häva mig upp ur soffan nu för att dra på mig lite smink. Öppnar ju på jobbet idag vilket känns för jäkla skönt! :) Snart är det bara en månad kvar där. Herre gu vad tiden går fort. Men skönt ska det bli då magen känns alldeles för ivägen nu och ryggen inte vill lika mycket som jag vill.



Min sf-kurva just nu.

Måndag

Tänk att det kan kännas så otroligt fruktansvärt tyst när inte den där personen ligger och andas intill en längre... Jag gillar inte alls den tystnaden.
Allt kändes helt plötsligt så himla stort här hemma, så himla tomt och som sagt så himla tyst. Det var bara katten som bröt den där tystnaden ibland. Skrämmande!

Idag öser jag musik här hemma och försöker sätta mig i sysslor så att jag inte ska tänka så mycket på det.
Funderar på att ta mig an fönstrerna senare, dom behöver verkligen putsas. Skura ska jag också göra, byta på Oliwer och kanske sätta upp någon mer grej på någon vägg. Kylskåpet skulle nog behöva putsas ur efter att sirapen rann ur kakformen. Och så har jag ju trapphuset som ska sopas. Jag kan nog hålla mig sysselsatt idag, ja.







Jag fick åtminstone ett "förlåt"... På sms... Men jag fick ett.

Jobbiga tider



Helst av allt så skulle jag bara vilja ta den mesta av tiden till att njuta av denna spännande och underbara graviditet, se alla förändringar, känna glädjen som den ger med sig och planera en massa tillsammans med Johnny. Men det är svårt med allt som händer just nu. Jobbiga tider. :( Det kommer nog ångras stort att denna tid inte gick så bra att ta vara på. Men jag lovar, då du väl kommer till världen så ska du få så mycket kärlek jag bara kan ge dig och jag ska verkligen försöka vara stark för din skull! <3

Jag kan inte annat än att försöka få mig någon sömn just nu i väntan på morgondagen och se vad som händer.

...

Varför måste man skriva en rubrik jämt? Jag är värdelös på att sätta en bra rubrik. :P

Jag har haft två drömmar där jag drömt om att bebisen är en pojke. "Okej, det är en pojke" tänkte jag, men så har jag haft två drömmar nu om att det är en flicka, den sista kändes otroligt verklig (så nu längtar jag bara ännu mer tills jag har ploppat ut den). Skämtade lite med mamma och sa att vi kanske får en tvåkönad bebis.
Det skulle ju också kunna vara en extra där inne som ligger och gömmer sig. Eller så blir det en homosexuell liten sak. ;P

Å, jag vill ju bara veta vad det kan vara. Om det blir fler ultraljud så kommer jag vägra gå ut därifrån tills dom har kollat vad det är, så det så. :P

Magen

Poff sa det bara så blev den så här stor. :O
Nej, men det har verkligen smällt till nu på slutet. Helsike vilken mage jag kommer få. Oh my!





Poff säger det väl bara så är bristningarna där också. Jag går bara och väntar på dom. :P
Jag ska väl vara glad så länge jag slipper undan dom.
Nu är det iaf bara tre månader kvar till beräknat datum. :)

<3



Jag har något så otroligt underbara människor runt mig så jag blir ju tårögd då jag tänker på det.
Ni är så himla mycket värda! Hädanefter så är det ER jag ska tänka på då det känns svårt.
All kärlek tll er.

Så var vi där igen

J:
- Jaha, vad är det med dig nu då?

E:
- Frågan är ju vad det är med dig egentligen...


Efter ett sådant mothugg skulle jag vara himla nyfiken på vad det var frågan om egentligen och vilja prata om saken och få veta vad jag hade gjort.
Fast det är klart, du kanske redan förstod vad det handlade om... Och det var tydligen inte så viktigt att prata om isf. Eller var det kanske för pinsamt? Jag har ingen aning. Dumt verkar du ju inte ha tyckt att det var iaf med tanke på att du inte ens är hemma än så att vi kan prata.

Frågan är ju om jag skulle få några svar över huvud taget om jag tog upp detta med dig, eller skulle du spotta fler lögner i ansiktet på mig?

Suraminer.se idag. Eller sura miner är det väl inte heller, mer ledsna eller besvikna... Igen.
Jag förstår inte riktigt vad det svåra med att välja är.
"Sluta med det där som du håller på med och du kan fortsätta vara med mig"
"Fortsätt med det där som du håller på med, men då behöver du inte vara med mig"
vad är det som ska vara så svårt med dom två valen?

Ibland undrar jag om vissa personer tror att jag är en extremt korkad person. Dom jag syftar på kan ju bara dra långt åt helvete, ni har inget mer i mitt liv att göra!

Det jag inte förstår är hur jag inte klarar av att bara kasta ut dig med huvudet före, vad är det som stoppar mig?
Jag har trott på dig så många gånger och fått bli besviken minst lika många gånger.
Tror jag på dig igen? varför gör jag det? HUR kan jag göra det?





Jag måste gå och lägga mig. >_<


Angående detta så har jag ju världens gulligaste "chefer". Jag har inte berättat för dom vad det handlade om denna gång, det enda dom visste var att jag var ledsen igen. Vad gör dom då, jo dom kommer nu senare på kvällen med en chokladkaka till mig. Daniel tar till rådjursblicken och säger "Ja, det brukar väl bli bättre med choklad?". Söta!

Köket









Bilderna som jag har sagt att jag ska lägga ut. Det är inte riktigt klart än, vi ska köpa ett hörnskåp, upp med lite fler grejer, bilder till ramarna på väggen, en upphöjning till spisen är på G och så skulle vi gärna vilja ha en ny bänkskiva, men bänkskivan får nog vänta ett tag. Det är väl inte de bästa bilderna heller, men skitsamma. Nu vet ni på ett ungefär hur det blev iaf. ;)

<3



Så var spjälsängen uppe. :)
Nu fattas bara ett täcke och en kudde så är det klart sedan.

Imorgon ska vi in till stan en sväng. Johnny ska lämna tillbaka sina arbetskläder och jag vill fara på rusta för att köpa färg, limm och väggväv så att vi kan fixa i barnrummet. Jag känner mig extremt taggad. :)

Monday

Nu börjar min helg och den kunde inte börjat så mycket bättre.
Jag har slutat blöda, jag är ledig och solen skiner. :)

Jag ska ta och försöka få upp gubben ur sängen så att vi får något gjort idag. Ska bland annat skruva ihop spjälsängen och ställa den på sin plats och så ska vi sätta fast tätningslist på vissa fönster.

Å, jag kan inte annat än älska hösten. <3

Jobbigt

Vad irriterad jag blir... Jag blöder fortfarande. Har det inte slutat blöda om två dagar så ringer jag till Kvinnokliniken och frågar vad det är frågan om. Någon förklaring måste det väl ändå finnas tycker jag.
Självklart går jag och oroar mig då jag vet att jag är gravid. Nog för att jag har känt bebisen sparka varje dag, men det är ju som en konstig känsla det här med att blöda under graviditeten. :P

Ringde till akuten i torsdags som ringde vidare till en gynekolog. Så länge jag inte har ont eller att det blöder så mycket att det skulle gå igenom en binda så skulle jag inte oroa mig eller behöva åka in.
Hur länge ska man vänta då?
Vart ska det göra ont isf, i magen?
Ska det göra mycket ont eller lite ont?
Räknas en liknande mensvärk till att göra ont?
Alla frågor kommer efter att man har lagt på luren. Dom kan väl ge en förklaring till varför det blöder i flera dagar ist då så slipper man gå och fundera. Aja... Vilket som så hoppas jag verkligen att det slutar snart så att man inte har så mycket funderingar hela tiden.

Lördag

Jag har aldrig varit så stolt över min mage som nu. <3

Måste säga att jag var riktigt imponerad över Johnny igår då han kom hem från krogen. Har aldrig sett honom så städad någong gång efter att han har druckit en kväll. Och gu så skönt det var!

Idag har jag bara städat ute i trapphuset (ett litet extrajobb jag fått). Torkat i fönstrena, dammsugit och skurat. Det var meningen att Johnny skulle hjälpa mig men... Ja, sovandet tog över igen.
"Jag kan göra allt det där sedan jag" , Hehe, eller?! :P Lika bra att göra det själv på en gång då, annars hade det väl måsta göras i morgon. Aja. Blir jobb sen ikväll iaf. Hoppas på en lite lugnare kväll än igår då min rygg inte verkar palla så mycket längre.

Och för övrigt så kissade Tyra ner mina händer igår. ;D

RSS 2.0